![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
http://www.elady.ro/articole/Povesti/
... sau ce pozne le trec "fiarelor" noastre prin cap. Incep io: Minou (o sa il vedeti imediat la poze) ma da jos de pe perna noaptea ca sa doarma el ca bestia, intins cat placinta. mai am sa dorm jos din pat ca sa ii las mariei lui loc sa se cracaneze in voie. si daca nu fac ce vrea... are o uitatura de killer, de parca e Terminator cu coada :o iti e frica sa te apropii de el. si s-a invatat pupacios - cand il iei in brate trebe' neaparat (da neaparat!) cand isi intinde el gatul intr-o anume pozitie sa fie pupat (sau macar mangaiat) sub barbitza. e fericirea lui extrema. ia uitati aici fatza de motan pupacios- parca asteapta droguri in vena! (IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/04-09-05_2230_r.jpg) |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deparazitare in grup
Veselie mare. Am ajuns la mama (cam tarziu, noaptea, daca e sa intreb patrupezii... chiar daca nu i-am intrebat, au avut grija sa ne comunice parerea lor, traim in democratie si asta ne ocupa tot timpul!) si am carat cele 300 de kile de pietroaie pentru hol acompaniate de ceata lu' pitzigoi care sarea vesela pe noi. Dupa ce calmam avantul muncitoresc al hoardei ("avem cutiiiiiiiiii! ne suim sus pe cutiiiiiiiii!") si reusim sa adormim, dupa ce ne revedem romantic cu motanii dimineata pe la 9, vine timpul operatiunilor complexe de depuricare. Eu inca imi beau cafeaua in timp ce maica-mea pregateste cumplitul sacrilegiu. Cum se depuriceste un patruped in 4 etape simple: 1) se pregateste solutia intr-un pufaitor 2) se cauta primul patruped (Fredi, apoi in ordinea vitezei Tasha, Minou si Bandi) 3) se pufaie 4) scapa cine poate.... Variatiuni la scenariu: Viezurele plange de parca e jupuit de piele (am iesit de-a rostogolul din casa - miscare pe care promit sa o aprofundez de la amicu' din Legiune, sa vad cine imi maltrateaza viezurele, convinsa fiind ca au dat turcii sau e vreo ploaie acida- el chitzaie cu aere de martir invartindu-se in jurul cozii) Capra e relativ indiferenta - e complet neinteresant daca va muri sau va trai, atat timp cat a vazut niste oase mistho sus pe masa, si stie ca sunt pentru ea... cat timp e pufaita, poa' sa sara de juma de metru in sus dupa un porumbel care trece in zbor si sa ne arate intr-un zambet larg dantura ei de reclama Colgate. Fii-mio plange cu sughituri dar doar pentru impresie artistica... nu e foarte important ce i se intampla, el e si asa mirat din nastere, si cu atatea chestii noi prin jur o baie parca nici nu mai conteaza. In comparatie cu ultima lui baie nereusita (a cazut in vasul de la WC si era albastru-mirositor dupa aia, de la toata Anitra si alte pastile de albastrit din bazin), pufaiala asta e o joaca de copii. Bandi in schimb se uita furios la noi: "Pleaca cu aia de langa mine! Ejnebuna?" Si sare, dupa o traiectorie complicata, sus pe acoperisul casei. Ramanem cu pufu' in mana si cu gura cascata. Ala... e Bandi sau Batmanul pisicesc? Zburatoru' mustaceste: "Sefa..... ai uitat ca am fost olimpic la fizica- faza pe cartier? Aruncarea pe oblica, miscarea pe plan inclinat si E= mvpatratpedoi sunt specialitatea mea! Mai bine fa-te incoace cu ceva de mancare, vezi ca e o pulpa de pui pe masa, eu n-am de gand sa cobor de pe acoperis...o sa te sui tu sa-mi dai" O data turma deparazitata, reusim sa ne vedem de ale noastre. Ne pregatim sa plecam cu masina (cainii au auzit un zvon neconfirmat din trei surse diferite cum ca sunt niste oameni rai pe strada, cum ei nu vor sa patim nimic, si nici lor sa nu li se intample ceva, se posteaza mandri langa portiere ca nu ne fure cineva si sa ramana ei orfani) iar Bandi ne urmareste prin invaluire prin iarba si flori - "Plecati odata de acasa, am si eu nevoie un pic de liniste, sa diger tot ce am gasit aiurea prin bucatarie! Si sa nu va ganditi ca plecatu' asta e o stratagema sa veniti cu pufu' dupa mine!" continuarea maine... cand vom povesti cum dupa ce am deparazitat patrupedele a venit ploaia si s-a dus de suflet deparazitarea noastra.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:11 AM |
|