![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
DISTRIBUITORII DE PRODUSE AVON SUNT RUGATI SA SE ABTINA DE LA POSTAT!
-------------------------------------------------------------------------------- Nu va speriati nu sunt distribuitor Avon :) niciodata nu am avut calitati de genul asta...dar hai sa vedem ce produse am decoperit noi ca ne plac de la Avon! Imi plac: -Crema de maine cu aroma de vanilie ,f faina maine sunt catifelate si mirosul acela placut ramane; -crema de corp Treselle am primit-o nu am fost f incantata dar dupa ce am incercat-o din nou super pt ca mirosul placut persista; -si am uitat de demachiantul pentru ochi (cel in ambalaj alb) :); Nu imi plac: -ojele; -fardurile. ----------- DISTRIBUITORII DE PRODUSE AVON SUNT RUGATI SA SE ABTINA DE LA POSTAT! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Mi-au placut produsele din gamele Planet Spa (nu le-am incercat pe toate), mai ales masca de par cu ulei de masline, cremele de corp Naturals si Senses (Winter Sensations), fardul de ochi stick Perfect Wear, luciul de buze Metallic Glazewear, lac de unghii si perle bronzante Arabian Glow.
In schimb, am avut Anew Clinical tratament in 2 faze cu acid glicolic, nu a prea dat rezultate, crema abraziva din aceeasi gama, la fel. Nu mi-au placut deloc creioanele de ochi (nu le pot ascuti), rimelurile, fardurile de pleoape (nu se intind uniform), lacurile de unghii tratament. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:40 PM |
|