![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Observ ca piata din Romania a fost invadata de aceste companii. Ati folosit vreodata serviciile lor?
Eu nu am zburat decat cu Tarom si Air France. Cred ca le raman fidela, desi diferentele de pret pot ajunge pana la 200-250 de euro. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Practic un zbor catre aceeasi destinatie poate fi 70 de euro cu o companie low-cost si 300 cu o alta. Oare costurile reduse nu se reflecta in siguranta zborului? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Un motor al unui avion de pasageri Airbus A-318, al companiei low-cost Wizz Air, a luat foc ieri-dimineata. Cursa, cu 76 de pasageri la bord, trebuia sa decoleze de pe Aeroportul Henri Coanda, din Bucuresti, spre Budapesta. Incendiul s-a petrecut la ora 6.13, iar decolarea nu a mai avut loc. Focul a fost stins in scurt timp de catre instalatiile de siguranta ale avionului. 'Incendiul a fost stins automat de sistemul special al avionului, inainte de interventia pompierilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ilfov, care s-au ocupat de evacuarea pasagerilor', a declarat purtatorul de cuvant al ISU, Alin Maghiar.
Pasagerii au fost imbarcati dupa 11 ore intr-o alta aeronava pusa la dispozitie de companie. sursa: Libertatea de ieri Am taiat Wizz Air de pe lista. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:06 AM |
|