![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 7-May 07 Member No.: 1,605 ![]() |
salut..va scriu pentru prima data pe forum, si v-as ruga mult daca ma puteti ajuta, acum vreo 2 saptamani, am avut o stare de greata si am vomitat, dar doar la 4 ore jumate dupa ce am inghitit pastila, iau marvelon, iar pe prospect scrie ca pastila isi pierde efectul doara daca vomit in primele 3, 4 ore. Totusi, am folosit protectie suplimentara, dar din gresala, am numarat doar 6 zile zile de protectie, in loc de 7 :nesigur..am fost la un cabinet de planning si mi-a zis doctorita ca in mod normal nu are ce sa se intample, deoarece am vomitat la 4 ore..
Puteti sa ma ajutati? A patit cineva asa ceva? Exista vreo sansa ca pastilele sa nu isi fi facut efectul? Va multumesc mult!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Diana, n-o speria pe fata mai rau, te rog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu am inteles ca era una din pastile, nu prima (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si cred ca i-ar fi fost rau si de la urmatoarele, daca era vreo problema. in plus, la inceputul administrarii pastilelor se intampla sa-ti fie greata cateva zile; daca starea asta dureaza mai mult, da, sa mearga la medic sa le schimbe |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 7-May 07 Member No.: 1,605 ![]() |
va multumesc, m-am mai linistit, sigur nu imi era greata de la pastile, nu era prima pastila, si iau deja de 1 an marvelon...dar daca am vomitat la 4 ore dupa, si am folosit protectie 6 zile, sper sa fie ok..oricum, de abia ieri seara am terminat folia, deci mai am de asteptat pana vine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:55 PM |
|