![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, sunt intr-o mare nebuloasa!
Pe 17.05 sunt nasa de botez si inca nu stiu ce anume tb sa-i cumpar omuletului in aceasta calitate. Sa insir ce aprovizionare am facut pana acum (mentionez ca omuletul va implini exact 2 luni in ziua botezului): pt botez: salopeta cu ursuleti marinari (imprimeu) si guler de marinar scutec cu acelasi model (in caz ca-i necesar sa-l "impachetez" repede, dupa ce-l scoate din vasul acela cu apa) body cu maneca lunga si unul cu maneca scurta (in fctie de vreme) sosete pantofiori (cat de mari sunt, doar Dzeu stie!) crasma caciulita fasa pampers-i de rezerva Buuuuuuuuuuuun... Pt scaldatoare: caciulita prosop special, cu gluga body salopeta cu care-l voi imbraca dupa balaceala o alta caciulita gen sapca...mi-a placut tare mult un rucsac Nivea Baby cu o multime de cosmetice pt baita si ingrijire corporala OK pana aici. Mai stiu ca tb sa cumpar lumanarea pt botez si ca pt scaldatoare tb sa am pregatite o multime de nimicuri pe care tb sa le pun in apa, respectiv ou, fulgi, zahar, orez, petale de flori, etc...eu personal n-as intra in apa aia nici sa ma plateasca cineva, da' te pui cu traditiile romanului?! No chance!!! A, si la biserica tb sa platim slujba si preotul, plus tb sa-i oferim un prosop si un sapun preotului. OK pana aici... Ce mai tb sa cumpar?! Ganditi-va bine! Pozele, pt exemplificare, le voi pune mai tarziu, acum sunt lesinata de foame. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:38 AM |
|