Lista cu ginecologi, cabinete medicale, clinici ginecologice |
Lista cu ginecologi, cabinete medicale, clinici ginecologice |
fortelady |
Jan 20 2006, 02:30 PM
|
Musafir |
Lista cu ginecologi, cabinete medicale, clinici ginecologice
Localitate/Maternitate-clinica/Nume dr. Aiud Radu Pompiliu Alba-Iulia Cibian Alexandria Chirea Sorin Parvan Angelica Arad Bunescu Furau Ghe. Miclea Iuliu, Bacau Judetean, Beleuta Octavian Boca Cristina Cruceanu Carmen Huszar Georgeta Iordache Mihaela Stroiescu Clinica Medical Service Sargu Doina Clinica Minerva Medica Iosub Veronica Gine-Med Iordache Zoican Gabriela Martz Puiu Baia Mare Ardelean(zis Bimbi) Sasaran Mircea Braila Coltofeanu Dachin Gheorghe Brasov Dumitrache Ancuta(Top-Medica,Ginemedica) Gliga Flaviu Gogonea Podasca Ceza Vulcan Florin Municipal Asist. univ.Moga Marius Bucuresti AMA MEDICAL Pacu Irina BEGA Hanna Ibrahima Preda Alexandru BUCUR Balan Agnes Borza Ella Condor Adrian Conea Mircea Constantinescu Camelia Conteanu Florin Filipescu Mihaela Lazarescu Dan Popa Elena Sosievici Iulia CANTACUZINO Anghel Georgiana Briceag Ciulcu Alexandru Ciurel Octavia Dahi Dima Ane-Marie Dumitrescu Ruxandra Enache Luminita Grama Marilena Hadi Irimia Vasile Mubarak Gabrian Nabil Nastasia Serban Petre Mihail Popa Anca, Popa Mihail Popescu Maura Posea Cristian Toma Adrian Vaduva Adrian CARITAS Badea Stefan Florescu Alice Gilorteanu Isopescu Florin Popescu Cristian Radulescu Corina Stefan Marian CFR2 Gherasie Cristian Margaritescu Mihalache Florina Nayel Israb Puiu Carina Tanase Eugen ELIAS Andrei Aneta Filipescu Alexandru Mateescu Mistoi Anca Parvu Ioan Rotaru Octavian Tutunaru Dan Uzum Raluca Vladareanu Radu FILANTROPIA Calciu Viorel Chisleag Zoe Gheorghe Madalina Hamid Iliescu Marian Militaru Pana Stelia Paris Florentina Pelinescu Onciul Peltecu Radulesc Razvan Sgarbura Adriana Tolea Ana Turculet GIULESTI Albu Aniculaesei (Vermesan) Adriana Bucur Cezara Coroama Adriana Cristescu Ciprian Dorobantu (Magdalena?) Dracea Laura Georgescu Ion Ionut Marinescu Bogdan Miloiu Ioana Muller Carmen Moisa Anca Niculescu Pana Doru Pelin Indiana Popescu Mihaela Puia Sorin Ranga Mirela Simonescu Adriana GYNMEDICA 2000 Anitei Cristina MEDICOVER-Victoriei Calomfirescu Marius MILITAR Berbecar reby(26) MUNICIPAL Badescu Sorin Badiu Alexandru Bulandra Sorin Buldan Marian Chiroiu Constantinescu Dabija Natalia Draghici Gratiela Dumitrascu Mihai Grigoriu Corina Horhoianu Valeriu Mendez Luis Nicolicea Victoria Protopopescu(Costea) Denisa Radoi Cristian, Tufan Aurelia Vartej Petrache PANTELIMON Ancar Virgiliu Urleteanu Emilian Vasiliu Cristina Policlinica cu plata nr. 1 Ciuca Stefania POLICLINICA COLTEA Oncescu Ana POLICLINICA GROZAVICI Florescu POLIZU Cioflan Horia Conci Stelian/ Desire Francois Dima Luminita Dinca Gabriela Dumitrescu Ruxandra Herghelegiu Iesanu Sorin Lemnete Gabriel Maior Marian Stefan Mihailescu Gheorghe Nicolescu Serban Oprescu Dana Petrache Magda Poiana Nicolae Radulescu Carmen Suciu Nicolae Tataru Monica Tarlea Virginia Toader Oana Trailescu-Dura Mihaela Uzum Raluc ROMGERMED Racu Silvia SANADOR Dascalu Alina Niculescu Mariana Takouzli VICTOR BABES Dumitrescu Ruxandra Enciu Aurelia Paris Nicolae Roman(cabinet Dristor) Buzau Maternitate Constantinescu Mario Cluj dr. Sbarciu Mihaila Clinica Ginecologie I Muresan Daniel Ona Dan Grigorescu Condor (dna dr.) prof.Stamatian Stanca Mihu Dan Mironiuc Clara Muntean Delia Muresan Daniel Puscas Mariana Todea Cezarin Hipocrate Nanu Honorius Zsigmond Anna Constanta Clinic de Urgenta, Daduianu Ioana Dantes Florian Dehelean Ioan Dr.Lutescu Sebastian si Ioana Rusa Ion Tica Vlad Pol cu Plata, Leonte Craiova Capitanescu Emil Vaduva Cristian Spitalul Filantropia Grigore Spitalul Regional Georgescu Braila Mihail Raca Nicolae Tanase Florentina Maternitate Mincinopschi Patrascu Anca Surtea Lotte Spitalul Judetean Cernea Nicolae Patru Camelia Deva SCHMIDT ZOLTAN Ciotea Alexandru Drobeta Turnu Severin Bailescu Bailescusi Barbul Ghinoiu Monica Focsani Iacob Carmenic Galati Serban SPITALUL JUDETEAN Ciobotaru Jan SPITALUL MILITAR Chirila Giurgiu Spitalul Judetean Vascan Iosif Hunedoara Schmidt Zoltan Iasi CUZA VODA Butnaru Dalas Ecaterina Dragomir Dragos Dumitrascu Irina/ Galearschi Sorin Grigore Mihaela Holicov Monia Mihalceanu Elena Mihaila Catalin Onofriescu Mircea Ovanescu Alexandrina Pintilie Radu Sachs Carmina Strat Liliana Zamfirescu Elena ELENA DOAMNA Akad Maria Butureanu Nechifor Mihaela Pricop Zamfir Mircea Medgidia Spitalul Orasenesc Balasa Eduard BELCIN Anca Moise Luminita Oradea Hoble Lorenzina Marge Octavian Piatra Neamt Rugina Ploiesti Banciu Rosemarie Cernat Mara Fusu Ramnicu Valcea Popescu Aurelia Stoica marian Sibiu Chicea Radu Muresan Olimpiu Sighisoara Rolea George Suceava PACU Angel Targoviste Tomescu Viorel Zuluf Florin Florescu Targu Mures Andrei Sorin Molnar Claudi Timisoara Cioata Ionel Crisan Cipria Grigoras Dorel Luca Mariana Muntean Romeo Olaru C-tin Olaru Gabriela Pascut Dan Suflea Petronela ZAHNER Mihaela Tulcea Spitalul Judetean Argetoianu Gelu Florea Dumitrache |
|
|
Jan 23 2006, 11:53 AM
|
|
Tratabil Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 |
Ziceai ca astepti si parerile noastre. Din pacate a trebuit sa ajung pe la mai multi doctori ca sa imi rezolv niste probleme ginecologice. As prezenta lista lor si defectele:
Timisoara: Dr. Iuhas - nu pastreaza rezultatele de laborator, iti scrie pe reteta doar vaginita(cand de fapt a fost vorba despre candida....nu m-a trimis la tipizare candida fiindca si candida este de vreo 30 de tipuri Dr. Cartis - fara a avea rezultatele de la lama mi-a prescris ovule...Nu se face asa. Prof Acad. Dr. Munteanu - nu stie prea multe detalii despre HPV(cel mai renumit doctor in fertilizare in vitro nu stia ca si in timisoara se face tipizare). Este cel care mi-a spus ca intr-o luna mi-a crescut un chist de 6.5 cm. Dr. Karadja - cea care mai nou mi-a scris pe reteta Flora microbiana gradul IV si si aceasta mi-a prescris ovule....Am aflat ca de fapt in caz de flora microbiana trebuie aflat daca e patogena sau nu si asta prin urocultura...Am facut analiza, dar nu la trimiterea ei. |
|
|
Jan 23 2006, 12:33 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 |
Xela medic ginecolog bun in Timi exista?
|
|
|
angeldust |
Jan 23 2006, 12:37 PM
|
Musafir |
Ariana , eu ti-am mai zis ca mie imi place de d-na Ceausu de la Grigoras , dar cum nu m-am confruntat niciodata cu probleme serioase nu as putea spune cat e de competenta in cazuri mai complicate.
apoi am mai fost la una tot la noi in Dambovitza , o unguroaica al carei nume nu pot sa il retin nicicum , dar nu mi-a placut deloc modul ei de abordare si parea cam pe langa orice subiect. |
|
|
Jan 23 2006, 12:44 PM
|
|
Ariana...n-as putea spune ca exista unul cel mai bun dintre cei pe care i-am "frecventat" eu.
Clar este ca dintre toti singura care m-a vindecat de candida(pe care o purtam de cativa ani) a fost Dr. Karadja ( e in complexul Dracula), tot ea mi-a sugerat sa nu merg la operatie la Munteanu. El ma programase pt 9 ian pt extragerea chistului de 6.5 cm....Sunt fericita ca am ascultat de ea in aceasta privinta...fiindca sapt trecuta la masuratoare chistul era de 3 cm..... Pana acum in ea am cea mai mare incredere...Si o sa ii spun la urmatoarea intrevere si ce a gresit fiindca astazi o sa merg dupa rezultatele de la urocultura...la care trebuia sa ma trimita ea, inainte sa imi scrie ovule pt Flora microbiana IV. Si doctorii astia genecologi....cred ca fiecare e specializat pe anumite chestii...depinde ce probleme ai. |
|
|
Jan 23 2006, 01:52 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 |
QUOTE Ariana , eu ti-am mai zis ca mie imi place de d-na Ceausu de la Grigoras , dar cum nu m-am confruntat niciodata cu probleme serioase nu as putea spune cat e de competenta in cazuri mai complicate. Angel, doctoritza asta se numeste Dana Ceausu... sau o confund eu? |
|
|
Jan 23 2006, 03:06 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 |
Stiu ca am mai pove noi despre asta angel...
Xela am observat ca e oarecum in tema la capitolul acesta (e ca si angelito a noastra la capitolul "Frumusete" :) ). Greu gasesti un ginecolog bun. |
|
|
fortelady |
Jan 23 2006, 03:22 PM
|
Musafir |
pt bucuresti eu va recomand pe cei de la Polizu (am fost la cabinet la dr Cioflan si la dr Lemnete, atat in spital cat si la cabinetul particular)- in afara de profesionalism mi-a placut si tactul lor extraordinar si modalitatea de a aborda problemele
|
|
|
Jan 23 2006, 03:56 PM
|
|
Ariana - sunt intr-adevar...fiindca m-am lovit de probleme din astea, din pacate.
Pana anul trecut ii credeam pe cuvant...credeam ca sunt stapani pe domeniul lor si nu am de ce sa le comentez mai ales ca au atata experienta in background...Dar nu mai tac, intreb si ii contrazic cu toate argumentele mele. Bafta tuturor in gasirea unei "mani bune":) |
|
|
Jan 23 2006, 09:39 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Si eu tot pe cei de la Polizu ii recomand! In special pe Doamna Doctor Trailescu! Este nemaipomenita!
|
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2024 - 07:59 PM |
|