Hot Bar & Lounge XXXIX-eLady`s hot spot |
Hot Bar & Lounge XXXIX-eLady`s hot spot |
Sep 9 2010, 07:36 AM
|
|
Obsedat Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 |
Buna dimineata! Dupa furtuna de azi noapte azi a iesit soarele, yay! O zi frumoasa!
|
|
|
Sep 9 2010, 08:25 AM
|
|
Invincitus Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 |
Neata si de la mine (IMG:style_emoticons/default/Tip-Hat.gif)
|
|
|
Sep 9 2010, 08:56 AM
|
|
Incurabil Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
Sep 9 2010, 09:00 AM
|
|
V.I.P. Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Neata!
Ieri i-am promis printesei ca azi mergem in parc si nu ma pot tine de promisiune (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ploua. Asa ca azi voi avea program administrativ. Pe la ora 16 mergem dupa rezultatele analizelor (exudat si coproparazitologic). A trecut si vacanta mare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De luni la gradi si la serviciu cu noi doua. |
|
|
Sep 9 2010, 09:14 AM
|
|
V.I.P. Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In Bucuresti sta sa ploua... Cindy, imi faci pofta sa ma imbolnavesc si eu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) City, cum a fost intalnirea? |
|
|
Sep 9 2010, 09:46 AM
|
|
Obsedat Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 |
Neatza si de la mine!La noi a plouat ieri,azi e soare,numai bine de umblat brambura!
Am pus si eu foto pe grup,nu va speriati! O zi cat mai placuta@! |
|
|
Sep 9 2010, 10:03 AM
|
|
make-up artist Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 |
Doamne, eu mor!
Acum 5 minute am primit un sms de la un prieten (ar trebui sa-i pun ghilimele) in care sunt anuntata ca pica proiectul pe care-l avem maine pentru ca nu sunt bani. Asta dupa ce de o luna ma freaca la icre sa-i aranjez sedinta foto, sa fac rost de reducere, doua locatii (in aer liber si intr-un castel), am luat un generator care i-a parlit fotografului o lumina, ala a inchiriat azi dimineata la prima ora alte lumini (ca deh, chiar daca ramanem cu destu-n gura sa fie clientu' multumit). Ca sa nu mai zic ca mi-a zis ca are banii toti acum o saptamana si ca vrea sa facem pozele repede si sa fac cumva sa dau de fotograful asta ca restu-s de 3 ori mai scumpi. Acum trebuie sa platesc eu luminile inchiriate si pe-aia arsa si benzina si toata echipa care s-a miscat pentru un proiect al unui prieten drag de-al meu, nu? Ca eu am aranjat tot. Probabil fotograful asta nu o sa mai lucreze nici cu mine deloc de la faza asta! Imi vine sa-mi smulg parul din cap! Niciodata nu mai fac nimic cu niciun prieten. NICIODATA! |
|
|
Sep 9 2010, 10:04 AM
|
|
Incurabil Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 |
De ce sa ne speriem? Esti foarte dragut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
Sep 9 2010, 10:20 AM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
`Neata si de la mine! Aici e innorat binisor si racoare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Sep 9 2010, 11:00 AM
|
|
Membru de Onoare Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 |
Buna dimineata fetele si Laur! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
La intalnire nu m-am dus. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sufla vantul la Iasi, si e innorat. Dar nu e foarte frig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am iesit cu bicicleta de dimineata, si m-am plimbat. Foarte mare aglomeratie in oras, multi studenti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Voi ce faceti? |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1st November 2024 - 12:47 AM |
|