Destinatii de vacanta |
Destinatii de vacanta |
Jan 16 2006, 08:24 PM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Care sint destinatiile voastre favorite pentru zilele libere?
Calatorii si vacante |
|
|
Mistaco |
Jan 16 2006, 08:36 PM
|
Musafir |
Calatorii si vacante
Pai iarna, o fuga in Poiana Brasov, la sporturi extreme, gen...... cine are curaj se duce cu sania la vala, sa-si vada curajul la urcare!!! Vara, oriunde atunci cind este frumos, dar la vreo 20 km de unde stau intr-un virf de munte, in Muntii Vrancei, sau pe o vale chiar de linga orasul meu, este un loc deosebit!!!! |
|
|
Jan 16 2006, 08:39 PM
|
|
Explorator Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 |
Am votat alte destinatii, fiindca locul meu preferat de pe Terra are si munte si mare...chiar si o insula - apeduct roman, castel medieval :'( imi vine sa ma urc in avion chiar acum...oare ce oi cauta eu aici? ::)
Mistaco...in Muntii Vrancei? :P Sa te anunt cand e gata casuta de pe langa Odobesti? |
|
|
Mistaco |
Jan 16 2006, 09:01 PM
|
Musafir |
Eu de fapt, de cealalta parte stau, insa din Odobesti este sotia!!! :-*
Bineintales ca POTI |
|
|
Jan 16 2006, 11:46 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
La mareeeeeee.. desi nici muntele nu-mi displace. ::)
am votat marea ca din ultima vacantza la munte am venit cu o serie de vanatai :'( |
|
|
Jan 17 2006, 07:48 AM
|
|
Obsedat Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 |
Am votat muntele desi nu am fost niciodata la mare! dar multi imi zic ca e plictiseala la mare si mie imi place sa merg sa vad lucruri!
La munte imi place sa merg pe traseee.....misto! :P |
|
|
Jan 17 2006, 09:46 AM
|
|
Dependent Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 |
Cel mai adesea imi place sa merg la munte, asta si pentru faptul ca sint o persoana mai energica, mai nervoasa si nu-mi place sa zac si sa nu fac nimic. Asta nu inseamna ca marea nu are farmecul ei, senzatia pe care o incerc cind stau culcata pe nisip si simt soarele cum ma arde usor, e unica.
Anul asta as vrea sa sparg tiparul si sa incerc sa mai merg si prin alte locuri in afara litoralului romanesc si a Vaii Prahovei. As incerca Borsa-Maramures, Botiza, un tur pe la Manastirile Moldovenesti, avem o tara frumoasa si merita vazuta in intregime. ::) |
|
|
Jan 17 2006, 10:42 AM
|
|
V.I.P. Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
mie imi place la mare, imi place nisipul fierbinte si fin (din pacate la noi nu e asa fin), soarele cald, sunetul marii.
dupa munte nu ma omor pentru ca nu suport frigul si nu-mi place sa stau infofolita. dar nu resping nici o vacanta la munte. ;) de preferat primavara. |
|
|
Jan 17 2006, 01:43 PM
|
|
--- Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 |
Eu vreau un circuit prin tara la toate barajele si lacurile de acumulare naturale si apoi mai vedem. :D
Sunt atatea lucruri de vazut...ce mare si munte :D |
|
|
Mistaco |
Jan 17 2006, 01:47 PM
|
Musafir |
V-as propune celor care nu ati fost sa mergeti pe Cheile Dimbvovicioarei, , este pe drumul dintre Brasov si Cimpullung Muscel este deosebit,vara ca iarna nu am fost!!!
|
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2024 - 10:03 PM |
|