![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
super tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
o sa fac si eu asta cand o sa am 54 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca tot am vorbit de emo kids si cum inevitabil au aparut o droaie de bancuri pe tema asta , am vazut si io un status tare azi la cineva din lista mea
"I wish my lawn was EMO so it would cut itself" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Unul cu prostii
Cica magarul se uita intr-o balta si cand se vede asa urat zice Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si cand se uita mai in jos zice Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, cica d-aia face magarul I-ha. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
A little girl goes to the barber shop with her father. She stands next to the barber chair, eating a cake, while her dad gets his haircut. The barber smiles at her and says kindly:
- Sweetheart, you're gonna get hair on your muffin. - I know, she replies. I'm gonna get tits too... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
- Salut,Ioane,unde ai fost ?
- Vai,nici nu ma mai intreba ! Vin de la cimitir! - Dar ce s-a intamplat ? - Am inmormantat-o pe soacra-mea . - Si de ce esti zgariat pe fata ? - Pai,fi'ndca nu prea a vrut !... --------------------------------- : - ) Doi betivi ies dintr-o carciuma.Dupa doar cativa pasi,unul dintre ei zice catre celalalt : - Aoleu! Am uitat sa fac pipi ! - Nu-i nimic! Te invat eu ! : - ) Psihiatrul: - Povesteste-mi totul in ordine cronologica.Deci,ce-ai facut prima data ? Pacientul: - La inceput am creat cerul si pamntul...Pe urma,am inceput sa am numai necazuri!... : - ) Un canibal se tot plangea de dureri de cap. - Si doar ti-am spus de atatea ori sa nu te mai indopi numai cu intelectuali ! ii replica sotia. : - ) - Barbate,tu citesti,iar copilul ala plange ?! - Lasa,nevasta,ca nu ma deranjeaza absolut deloc ! : - ) Ion striga disperat de la etajul patru. - Ajutor,ajutor! Domnule administrator,veniti repede,ca soacra-mea vrea sa se arunce pe geam ! - Si eu ce pot sa fac ? intreba omul mirat. - Pai,sa i-l deschideti mai repede ! : - ) - Eu,spune Bula,visez de multa vreme sa fiu miliardar ca tata! - Dar ce ,Bula,tatal tau e miliardar? se mira cineva. - Ei,as! Dar viseaza si el!... : - ) O maimuta tremura inspaimantata intr-un palmier,la poalele caruia se afla un leu. - Hai sa ne jucam impreuna ! propuse leul. - Ei da,ca sa ma mananci ! - Nu-ti fac nimic! Uite,daca vrei,ma leg de palmier! mai zice leul si se lega vartos de palmierul cu pricina. Maimuta coboara tremurand in continuare. - Acum ce mai e ? se enerveaza leul.De ce tremuri inca? - De emotie !N-am mai mancat leu niciodata ! : - ) Un betiv,la receptia unui hotel,tocmai se pregatea sa semneze in registru pentru camera inchiriata,cand deodata vede o plosnita plimbandu-se pe foaia registrului. - Dom'le,exclama el,asta-i prea de tot! Am mai vazut eu plosnite ,da' chiar asa, sa vina sa vada in ce camera te-ai cazat ?!... : - ) - Ce ai facut in concediul de iarna ? - Am fost invitat la o vanatoare de mistreti. - Si ai avut noroc ? - Mare noroc,ca nu am dat de nici unul !... : - ) Un oltean vine acasa intr-o seara beat crita si adoarme cu caciula pe cap.Pe la miezul miezul noptii,se trezeste olteanul nostru,pune mana in cap si-si spune surprins peste masura: - Mai sa fie ! Mare minune mai e si asta ! Eu ma culcai chel si iata ma trezii cu parul valvoi !! : - ) - Dom' doctor,am o problema: nu prea ma baga lumea in seama ... - Urmatorul!!... : - ) Ion si Gheorghe mergeau cu trenul.La un moment dat primesc de la vecinul de compartiment o banana.Nestiind cum se mananca,il urmaresc pe om cum o desface,si o desfac si ei.Il urmaresc cum musca,si Ion musca si el,moment in care trenul intra intr-un tunel. - Gheorghe,ma,ai muscat si tu ? intreaba Ion. - Inca nu ,ma ! raspunde Gheorghe. - Apai,nu musca,ma, ca orbesti! : - ) Funar : - Cum te cheama,pui de dac ? Ardeleanul : - Ianos. : - ) Un barbat tocmai si-a inmormantat soacra.Vine omul nostru acasa si,cand sa deschida poarta, ii pica o tigla in cap.La care omul,contrariat,zice : - Deja ai si ajuns ?! : - ) Olteanul statea de vorba cu moldoveanul. - Ia zi,vere,la voi mortii se ingroapa cu preot ? intreaba olteanul. - Nu,bre ! raspunde moldoveanul.La noi preotul ramane afara ! : - ) Doi nebuni vorbeau intre ei. - Auzi,ma,zice unul,hai sa iti bat un cui in cap ! - Fugi,bre,de-aicea! Ce, ai innebunit ? Daca dai pe langa cui si imi spargi capul ?? : - ) Un domn calatorea cu trenul.La un moment dat,trenul opreste intr-o gara.Nemaifiind nimeni in compartiment cu el,domnul sare repede la geam si zarind pe cineva pe peron,il intreaba : - Dom'le,dom'le,nu te supara,aici e Caracalul ? Cel de pe peron,uitandu-se direct in ochii domnului,cam cu sictir asa, raspunde : - Ce sa spun,bre ! Bine ca te-i gasi tu destept ! : - ) Baciul Gheorghe statea rezemat in bata si privea in zare. - Ce faci,bade,sazi si cugeti ? il intreaba unul. - Ba, numa ' sad ! : - ) - Ia povesteste-ne,bade, cum fu cu accidentul ala de masina? - Apai,draga domnule,cum sa fie ?O fo' ase: noi am mars pa drum tat 'nainte si,cand drumu' a luat-o spre stanga,noi tat 'nainte!... : - ) La balamuc, un nebun cauta sa convinga pe un altul sa sara de la trambulina intr-un bazin fara apa. - Hai,ma,sari,ca eu tin biletul asta sa cazi pe el ! Celalalt accepta in sfarsit,sare si se loveste rau de tot.Furios peste masura se repede la cel cu biletul. - Bine,frate,cum ne fu vorba ?De ce n-ai tinut biletul ala cum trebuie sa sar pe el ? - Ba l-am tinut,dar biletul era compostat ! : - ) Bula si cu tatal lui se duc in padure sa taie lemne. - La revedere,tata ! spune Bula la un moment dat. - Ce e ,Bula? Ce s-a intamplat?Pleci undeva? - Eu nu,tata,dar un copac a inceput sa cada inspre tine!... : - ) Doi canibali stau in jurul unui foc.Unul zice : - Nu-mi place deloc soacra-mea! - Atunci mai pune-i mustar ! : - ) In gara la Apahida,la ghiseul de informatii: - Doamna draga,dusu-s-a trenul de Cluj ? - S-o dus,bade,s-o dus ! - No,unde,dara ? : - ) Directorul tuna si fulgera in birou. - Asa nu se mai poate ! Firma asta parca e o casa de nebuni! - Ba nu,domnule! raspunde cineva.E mult mai rau ! - Cum adica e mai rau ? urla directorul. - Pai,da,ca intr-o casa de nebuni,macar directorul e sanatos! : - ) - Doctore,am nasul cam mare ! Poti sa-mi faci unul mai mic si mai frumos ? - Din asta ? Iti fac si trei ! : - ) Doi pensionari se intalnesc pe strada. - De unde vii,Vasile ? il descusu unul pe celalalt. - De la femei ! - ??? - Da,ca la barbati era ocupat! : - ) - Mama,daca o sa fiu cuminte,cand o sa fiu mare, o sa am si eu un sot ? - Da,fetita mea. - Si daca n-o sa fiu cuminte ? - Atunci o sa ai mai multi!... : - ) - Ei,cum e? Ai fost la doctor ?Te-a scapat de ce aveai ? - Mda!...De 10 milioane de lei. Mi i-a luat cat ai clipi !... : - ) - Batrane,hai sa-ti dau o veste mare : ma insor,ma ! - Nu mai spune ! - Da,ma !Pe bune ! Si stii ce face viitoarea mea sotie ? - Stiu, o mare prostie !... : - ) O oglinda magica avea particularitatea ca facea sa dispara imediat oricine spunea o minciuna. Odata, inaintea ei erau trei femei (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) bruneta,o roscata si o blonda. Bruneta se priveste in oglinda si spune cu multumire in glasa : " - Ma gandesc ca eu sunt cea mai frumoasa !" Nu termina bine de spus aceste cuvinte si paf ! a si disparut. Roscata se pune si ea in fata oglinzii si spune si ea : "- Ma gandesc ca eu sunt cea mai inteligenta !" Abia sfarsi ea,ca paf ! dispare la randul ei. Blonda, admirandu-se in oglinda, zise : " - Ma gandesc..." si paf ! dispare. : - ) - Fiul meu,se lauda un tata, imi seaman leit ! - Nu-i nici o nenorocire, important este sa fie sanatos ! : - ) Un cioban se trezi fata in fata cu o namila de urs.Instinctiv,ridica asupra lui ciomagul ,dar in acelasi moment,ursul cade trasnit de glontul unui vanator ,care il vazuse. - Tii, al naibii ciomag,bre !face ciobanul de-a dreptul uluit.Il port cu mine de ani de zile ,si n-am stiut ca e incarcat !!... Un cioban ardelean statea pe iarba,in apropierea unei fantani.Un om se duce la fantana cu pricina cu intentia evidenta sa bea apa. - Nu bea,omule,e otravita! ii striga ardeleanul nostru,cautand sa-i atraga atentia. - Nem to dom! raspunde strainul. - No,apoi bea,dar incet,ca-i rece!face atunci ardeleanul. : - ) Se intalneste un orb cu un schiop pe drum. - Merge,merge? face orbul. - Precum vezi ! raspunde schiopul. : - ) - De ce tragi sfoara aia dupa tine? se intereseaza vecinul. - Pai,am incercat s-o imping,dat se tot indoaie! : - ) Doua mingi ,in desert.Una face catre cealalta : - Uite asta e un cactus.Zi si tu ! - Cactusssss !... : - ) - Tata,tata,de ce fuge mama in zig-zag? - Taci naibii,si mai adu gloante! : - ) - Mamico,dracul e barbat? - Mai rau,puiule,mult mai rau! - Aha,atunci e femeie!... : - ) Mama-rama vine acasa si-l intreaba pe micul pui de rama: - Unde e taica-tau,puiule? - A plecat la pescuit,mama! : - ) -Cred ca astazi avem musafiri! face Leo catre sora lui. - De unde stii? se mira sora. - Pai,am auzit-o pe mama razand la o gluma a tatii! : - ) Chirurgul se pregatea de operatie. - De ce va puneti manusi de cauciuc? intreaba pacientul(fricos din cale-afara),pe jumatate adormit. - Ca sa nu las amprente! raspunde chirurgul surazand. : - ) O femeie vine acasa si-i spune sotului ca masina lor a ramas in pana. - Si cred ca are apa in carburator! mai adauga ea. - Cum poti sa fii atat de sigura? tu nici macar nu stii sa distingi un carburator de frana! face sotul ironic. - Si totusi,cred ca are apa in carburator! insista femeia. - Bine,draga,voi merge sa arunc o privire,sa vad despre ce este vorba.Unde e masina? - In lac! : - ) Un soricel si un elefant sunt pe litoral.Elefantul e in mare.Pe plaja,soricelul nu-si poate gasi costumul de baie. - Ia vino incoace,ii striga el elefantului. - De ce ,mai? - Vreau sa vad daca nu cumva mi-ai luat costumul de baie! ; - ) - Curaj! zice doctorul catre pacient,incercand sa-l linisteasca.Si eu sufar de aceeasi boala ca si d-voastra! - Va cred,raspunde pacientul,dar dv.nu aveti acelasi medic! : - ) - Gigele,te-ai spalat pe maini? il intreaba mama,chemandu-l la masa. - Ohoho,inca de ieri,mama! raspunde micutul. : - ) Intr-o noapte intrara hotii in casa lui Pacala.Cautara peste tot,ravasind toate lucrurile,dar nu gasira nimic.Nevasta-sa.auzind zgomot,se trezi si ii spuse : - Pacala,mai Pacala,n-auzi? Sunt hoti in casa! - Taci din gura,femeie! Mie imi crapa obrazul de rusine ca n-au ce gasi,si tu tipi in gura mare! : - ) In acest orasel ,unde toata lumea se cunoaste, o femeie iese din casa.Se apropie de doua vecine,care,asezate pe o banca,susotesc de ore intregi, si le intreaba: - Ei,ia spuneti-mi,ce mai e nou pe la mine acasa? : - ) - Ce are copilul ala de urla asa,draga?Nu poti sa-l faci sa taca? - Ba da.O sa-i cant ceva! - Mai bine lasa-l sa urle ! : - ) Pacientul isi revine dupa operatie. - Deci,doctore,operatia a reusit cu succes ? - Imi pare rau,fiule,eu sunt Sf.Petru! : - ) - Ia spune-mi,Dane,cum te intelegi cu seful tau? - Prin semne. - Cum asa? - Pai,da;eu il salut,iar el imi arata usa ! : - ) - Mamico,de ce poarta miresele rochii albe? - Fiindca asta exprima bucuria. - Aha,dar atunci mirele de ce-i imbracat in negru? : - ) Langa cascada Niagara,ghidul se adreseaza grupului de turisti ce il insotea: - Si acum,daca doamnele vor binevoi sa taca un moment,veti putea auzi zgomotul caderii apei! : - ) - Ah,ce bine ar fi sa pot trai pana la varsta de 100 de ani! - Imposibil,draga mea,imposibil! De zece ani incoace tu tot la 40 de ani ai ramas!... : - ) Un purice,catre un altul: - Ei,si acum,ce facem?Mergem pe jos ori luam un caine ? : - ) Un om alerga dupa un hot,care-i furase banii.Un betiv,ce tocmai iesise din carciuma,il vede alergand. - Nu-l mai alerga atata! ii spune el.Nu stii ca pamantul e rotund?Asteapta-l pe partea cealalta! : - ) In Gara de Nord un african asteapta trenul.Un cioban se apropie de el si-l intreaba: - Auzi,nu te supara! Din ce tara esti ? - Din Congo. - Si din Congo de unde anume ? - Din Brazaville. - Auzi,da' din Brazaville,de-a' cui esti tu ? : - ) Doi prieteni ise dintr-un local bine afumati si se urca in masina.Dupa un timp,cel din dreapta ii spune celui de la volan : - Fii mai atent! era sa intram intr-un copac!! - Cum,se mira sincer acesta,nu conduci tu ?!... : - ) - Doctore,sotul meu se simte din ce in ce mai rau,cu toate ca n-am plecat nici o secunda de langa el.Ce sa fac ? - Lasati-l din cand in cand singur,doamna ! : - ) Urcandu-se in trenul catre Bucuresti,un oltean se aseaza la fereastra si,tot privind cum,in goana trenului,pomii de pe liziera caii ferate "alearga" cu repeziciune inapoi,exclama bucuros : - Muicaa! Bine ca bagai de seama ! La intoarcere nu mai stric eu banii pe bilet ! Ma sui intr-un pom! : - ) Doi martieni ajung la o intersectie de strazi,tocmai cand stopul se pune pe rosu. - Auzi! face unul.Pot sa jur ca cineva mi-a facut cu ochiul de acolo! ; - ) Un englez ajunge la o stana din Parang.Cu ghidul de conversatie in mana,incropeste si el,cu chiu,cu vai,cateva cuvinte in romaneste : - Bade,poti sa me gezduiesti o noapthe ? - Of course,you are wellcome ! : - ) Stefan cel Mare,inaintea bataliei de la Vaslui,se adreseaza vitejilor lui moldoveni: - Osteni,maine dimineata la ora noua avem batalie! Vin turcii,fratilor! ...Sa veniti cu totii.Cu furci,cu topoare,cu coase,dar sa veniti,ma,ca am vorbit cu oamenii si ne asteapta!... : - ) Doua babe discutau de zor in cimitir. - Auzi,soro,tu cati ani ?intreaba una la un moment dat. - Am 75 de ani.Dar tu,soro? - Eu am 93 batuti pe muchie! se impauna prima. - 93 ? Si mai mergi acasa ?... : - ) Un cavaler in armura cazu de pe cal in ghearele unui leu. - Tii,a naibii fatalitate! face leul.Tocmai astazi mi-am uitat deschizatorul de conserve acasa!... : - ) La Palatul Victoria se opreste un bade cu bicicleta,o reazema de gard si incepe sa caste ochii in jur.Gardianul il vede,se apropie de el si-i atrage atentia : - Hei,bade,ia bicicleta de aici,ca vin ministrii,primul ministru.. - No,ca nu-i bai,domnule draga,doara i-am pus lacata! : - ) - Doctore,doctore,voi mai trai ? - Pentru ce ?!... : - ) Barbatul il intreaba pe Dumnezeu: - Doamne,de ce ai facut femeia asa de frumoasa ? - Ca s-o iubesti,fiule! raspunde Creatorul. - Dar,Doamne,de ce ai facut-o atat de proasta ?! - Ca sa te iubesca! veni raspunsul. : - ) - Ehei,cand eram eu tanar,ce fotbal mai jucam ! - Da,imi amintesc ! Ai dat o data cu capul in bara si toata lumea a inceput sa strige :GOOOL ! : - ) Doi burlaci stateau la palavre. - Crezi ca vom trai si clipa cand vom avea o sotie ? - Noi ?...Nu cred,poate copiii nostri... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
* If you can start the day without caffeine,
* If you can be cheerful, ignoring aches and pains, * If you can resist complaining and boring people with your troubles, * If you can eat the same food everyday and be grateful for it, * If you can understand when loved ones are too busy to give you time, * If you can overlook when people take things out on you, * If you can take criticism and blame without resentment, * If you can face the world without lies and deceit, * If you can conquer tension without medical help, * If you can sleep soundly every night, then …… …….you are probably the family dog! |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
O baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si ii promite ca o sa mai traiasca 35 de ani, pentru ca a fost credincioasa. A doua zi - baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting, liposuction, silicoane, vopsea blonda, etc... Ce mai, dupa doua zile cu banii de inmormantare era ca Pamela Anderson ! Iese din clinica si o calca un autobuz. La poarta Raiului intreaba: - Doamne, daca mi-ai mai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat? -Nu te-am mai recunoscut!
Mesajul zilei de azi este: Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
THE INDIAN WITH ONE TESTICLE
There once was an Indian who had only one testicle, and whose given name was 'Onestone'. He hated that name and asked everyone not to call him Onestone. After years and years of torment, Onestone finally cracked and said, 'If anyone calls me Onestone again I will kill them! The word got around and nobody called him that any more. Then one day a young woman named Blue Bird forgot and said, 'Good morning, Onestone'. He jumped up, grabbed her, and took her deep into the forest, where he made love to her all day and all night. He made love to her all the next day, until Blue Bird died from exhaustion. The word got around that Onestone meant what he promised he would do. Years went by, and no one dared call him Onestone, that is until a woman named Yellow Bird returned to the village after being away. Yellow Bird, who was Blue Bird's cousin, was overjoyed when she saw Onestone. She hugged him and said, 'Good to see you,Onestone'. Onestone grabbed her, took her deep into the forest, then he made love to her all day, made love to her all night, made love to her all the next day, made love to her all the next night, but Yellow Bird wouldn't die! What is the moral of this story????? . . . OH, Come on ... take a guess! . . . Think about it. . . . (You're going to love this! ) . . . The moral is ... . . . You can't kill two birds with one stone!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Era o doamna care avea probleme cu sanii. Erau prea mici.
Se duce la un vraci si ala o sfatuieste ca in fiecare zi la ora 5 fix sa-si maseze incet sanii si sa zica "Ala-bala-portocala". Toate bune si frumoase, insa odata o prinde ora 5 in tren, in compartiment cu un domn care aparent dormea. Incepe sa-si maseze sanii zicand incetisor "Ala-bala-portocala", sa nu-l trezeasca, insa domnul respectiv deschide ochii si intreaba: "E ora 5, doamna?" "Da" Atunci se intoarce cu spatele si incepe si el "Melc-melc-codobelc"… |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 06:05 AM |
|