![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
bulina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Ceasca de ceai…..
Intr-o zi, mama fiind plecata, tata a trebuit sa aiba grija de mine. Aveam cam 2 ani si jumatate. Cineva imi facuse cadou un micut set de ceai si era una dintre jucariile mele preferate. Tata era in living, concentrat la stirile de seara, cand i-am adus tatei o mica cescuta de ceai, care bineinteles era doar apa... Dupa mai multe cescute de “ceai” si o multime de exclamari din partea tatalui in privinta minunatului meu ceai, mama a venit acasa. Tata i-a zis mamei sa stea sa ma priveasca cum ii aduc lui o cescuta de ceai, pentru ce era unul dintre “cele mai dragalase lucruri!”. Mama a stat si m-a privit venind din capatul holului cu o cescuta de ceai pentru tata si l-a privit cum o bea. Apoi a spus: “Ti-a trecut vreodata prin minte, ca singurul loc unde poate ea sa ajunga pentru a lua apa este wc-ul????” " |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Bulina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sugubeata erai cand erai mica.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
O gluma taman buna pentru lectiile mele de franceza (tinand cont ca-i musai sa nu pronunt "h" in lb lui Voltaire):
When Charles de Gaulle decided to retire from public life, the British ambassador and his wife threw a gala dinner party in his honor. At the dinner table, the Ambassador's wife was talking with Madame de Gaulle: "Your husband has been such a prominent public figure, such a presence on the French and international scene for so many years! How quiet retirement will seem in comparison. What are you most looking forward to in these retirement years?" "A penis," replied Madame de Gaulle. Silence fell over the table. Everyone heard her answer.... and no one knew what to say next. Charles leaned over to his wife and said, "Ma cherie, I believe ze English pronounce zat word, 'appiness!'" |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Important woman's health issue:
Do you have feelings of inadequacy? Do you suffer from shyness? Do you sometimes wish you were more assertive? If you answered yes to any of these questions, ask your doctor or pharmacist about Margaritas. Margaritas are the safe, natural way to feel better and more confident about yourself and your actions. Margaritas can help ease you out of your shyness and let you tell the world that you're ready and willing to do just about anything. You will notice the benefits of Margaritas almost immediately and with a regimen of regular doses you can overcome any obstacles that prevent you from living the life you want to live. Shyness and awkwardness will be a thing of the past. You will discover many talents you never knew you had. Stop hiding and start living, with Margaritas. Margaritas may not be right for everyone. Women who are pregnant or nursing should not use Margaritas. However, women who wouldn't mind nursing or becoming pregnant are encouraged to try it. Side effects may include: Dizziness, nausea, vomiting, incarceration Erotic lustfulness Loss of motor control Loss of clothing Loss of money Loss of virginity Attraction to the same sex Table dancing Headache Dehydration Dry mouth A desire to sing Karaoke WARNING: The consumption of Margaritas may make you think you are whispering when you are not. WARNING: The consumption of Margaritas may cause you to tell your friends over and over again that you love them. WARNING: The consumption of Margaritas may cause you to think you can sing. WARNING: The consumption of Margaritas may make you think you can logically converse with members of the opposite sex without spitting. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hahhaa! ce tare bulina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cate persoane lucreaza in birou?
Cate persoane lucreaza in biroul acesta? -Cu sef cu tot, cinci. -Deci, fara sef, patru? -A, nuuuu… fara sef nu lucreaza nimeni! Simbolurile sindicatului Noile simboluri ale sindicatului sunt inghetata si porumbelul: cine nu linge - zboara!!! Mahomed Un musulman habotnic moare si ajunge in rai. E extrem de excitat - o viata intreaga asteptase sa-l intalneasca pe Mahomed!… La poarta raiului da peste un tip cu barba. Plin de emotie si infrigurare, omul nostru il intreaba: “Mahomed?” “Nu, fiul meu, eu sunt Sf. Petru. Mahomed e mai sus” ii raspunse barbosu, aratand catre o scara care ducea spre un nor superior. Habotnicul incepe sa urce cu greu scara. In fine, intalneste un alt individ cu barba si i se adreseaza plin de speranta: Mahomed?” “Nu, eu sunt Moise. Mahomed e mai sus.” Habotnicul urca sprinten mai departe, in ciuda urcusuluiabrupt, plin de euforia revelarii faptului ca reprezentantul evereilor se afla la un nivel inferior fata de Profet. Ajunge la urmatorul nor si-l intreaba respectuos (dar plin de subintelesuri) pe barbosul intalnit in cale: “Mahomed?” “Nu, eu sunt Hristos. Mahomed e mai sus…” In ciuda efortului depus, fata i se lumineaza dandu-si seama ca tocmai are dovada clara a superioritatii islamului fata de crestinism. Habotnicul se taraste mai departe, cu ultimele puteri, si ajunge la ultimul nor, adresandu-i- se individului (tot cu barba, dar mult mai) impunator din fata sa: “Mahomed?” “Nu, fiule, eu sunt Dumnezeu! Dar tu arati cam extenuat, doresti o cafea?”. “Daca se poate, va multumesc din suflet. Tragandu-si un pic sufletu, habotnicul continua: Sincer sa fiu, trecand peste faptul ca m-asteptam sa va prezentati drept Allah, n-as fi putut banui vreodata ca n-o sa-l intalnesc pe Mahomed aici. Dumnezeu ii linisti imediat, spunandu-i “Dar Mohamed este aici, chiar la acelasi nivel cu mine!…, dupa care se-ntoarse batand scurt din palme: Mahomed - doua cafele!” popa intr-un restaurant Intra un popa intr-un restaurant,se aseaza la masa. Cheama ospatarul si il intreaba: - Fiule, balena aveti? - Nu, parinte. - Casalot aveti? - Nu, parinte. - Rechin aveti? - Nu, parinte. - Atunci da-mi o costita de porc afumata si Dumnezeu mi-e martor ca am vrut sa mananc peste! cele 10 porunci Preotul satului merge le politia din localitate si se plînge: - Fiul meu drag, ajută-mă, mi-au furat bicicleta. Ce să mă fac? - Ce să vă faceti părinte? Duminică la slujbă trebuie să spuneti cele zece porunci si cînd ajungeti la “Nu fura” uitati-vă atent în jur pentru că cel care se va ascunde este hotul. După slujbă, popa merge la politai. - Dumnezeu să te binecuvînteze, fiule, mi-am găsit bicicleta. - S-a întîmplat precum v-am spus eu? - Aproape… Am început să enumăr poruncile si cînd am ajuns la “Nu preacurvi” mi-am adus aminte imediat unde am lăsat-o. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Olanda: Ai doua iubite.Te poti insura cu amandoua. Ele se pot casatori intre ele.
Moldova : Ai doua iubite. Di la tini si audi galseava aia in fiecari noapti ma omule? Rusia: Ai doua iubite. Stalinskaya si Moskovskaya. Pakistan : Ai doua iubite. Cea mai varstnica are 6 ani.. India : Ai doua iubite. Budha nu stie nimic.. Turcia: Ai doua iubite. Una iti face mancare, una iti spala rufele, una iti calca hainele si una le supravegheaza pe celelalte. Chiar vroiai sa te credem ca ai numai doua iubite? China : Ai doua iubite. Din cateva miliarde de motive. Bulgaria : Ai doua iubite. Pe una o cheama Sofia . Cealalta te intreaba “unde ai fost?” “la Sofia ” Esti in deplina siguranta. Franta: Ai doua iubite. Esti ruda cu Henric al VIII-lea? Germania : Ai doua iubite. Ambele blonde. Mexic: Ai doua iubite. Vin hotii si fura jumatate. Iti mai da vecinul una. Imprumuti trei din barul de vis-a-vis. Vecinul isi ia partea inapoi. Cate ti-au mai ramas? Anglia : Ai doua iubite. Absolut superbe. Iar ai baut prea mult.. SUA: Ai doua iubite. Una pe Facebook si una pe Myspace. Nu le-ai vazut niciodata. Brazilia: Ai doua iubite. Rosaria Fiorella Andrea Luiza Esmeralda Carla Vitoria Alessandra del Campo si inca una. Irak: Ai doua iubite. Dod de bligdizejdi.. Dubai : Ai doua iubite. Placate cu aur. Cuba : Ai doua iubite. Nu esti deloc Fidel.. Suedia: Ai doua iubite. In IKEA chiar gasesti orice.. Spania: Ai doua iubite. Mai tarziu descoperi ca ele sunt de fapt surori. Putin mai tarziu afli ca tu esti chiar fratele lor mort la nastere. Mai ai un frate geaman desmostenit de catre soacra portarului, care portar nu-si mai aduce aminte nimic din copilarie. Viata ta e o telenovela. Peru : Ai doua iubite. Vezi Spania.. Bhutan : Ai doua iubite. Tu esti calugar. Ceva nu se leaga.. Grecia: Ai doua iubite. Vecinul se cam da la una din ele. Dimineata te trezesti cu un cal mare de lemn in fata casei. Mai bine fugi. Italia: Ai doua iubite. Stau in aceeasi cizma.......... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:40 AM |
|