![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Cica antrenorul Danemarcei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Sorensen zice :
- Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?" Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Danemarca, gol Sorensen in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... "Romania 1 - Danemarca 1, gol Mutu, minutul 90." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Sorensen, disperat, cu capul in maini... - Ce s-a intamplat, mai Sorensen? - Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Tare de tot! :morideris: :morideris: :morideris: Ma intreb cine o fi ajutat-o pe Cosuelooooo
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:
bun bancul de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
-De ce a murit Hitler?
-A primit factura de la gaz. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 184 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 165 ![]() |
Cica erau trei tipi rupti de beti la o masa si povesteau ei:
- Ba, io-s trimisul lui Dumnezeu pe pamant!!! La care altul: - Taci ma, ca io-s trimisul lui Dumnezeu pe pamant! La care cel de-al treilea zice: - TACETI, BA, CA N-AM TRIMIS PE NIMENI!!! Un betiv se plimba intr-un balci. Se opreste la un stand de tir, trage, nimereste si castiga o mica broasca testoasa. Pleaca multumit si dupa cateva ore se intoarce, trage si castiga sin nou. - Acum puteti sa alegeti ce vreti: o papusa sau un ursulet. - Nu, dati-mi tot un sandwich crocant, ca si data trecuta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
tari amandoua !
:morideris: :morideris: :morideris: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Inmormantarea unui cardiolog.
Toate erau in forma de inima: florile, coroanele, jerbele, groapa, sicriul. Cand sa bage mortul in groapa, un tip din multime incepe sa rada in hohote. Preotul se opreste din cantat si il intreaba: bine domnule, acum te-a gasit si pe dumneata rasul, tocmai in acest moment? Tipul ii raspunde: nu va suparati dar ma gandeam la propria mea inmormantare, pentru ca eu sunt ginecolog! Unul se duce la doctor: - Doctore am un testicul albastru! Doctorul se uita si decide: - Trebuie taiat! Dupa o perioada omul vine iar la doctor: - Doctore s-a albastrit si celalalt!!! - Boala e grava! Trebuie taiat si asta! Dupa un timp omul vine iar: - Doctoreeee s-a albastrit si penisul!!!! - Mai omule n-o fi de la blugi? Domnule doctor, impotenta te ia asa, dintr-odata? Nu... Mai intai te lasa sa te faci de ras de vreo 2-3 ori... |
|
|
moreena |
![]()
|
Musafir ![]() |
ciresicoooo!
:morideris: :morideris: :morideris: :morideris: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
O transcriptie a unei convorbiri radio reale intre un vas din Armata Statelor Unite si autoritatile canadiene de coasta din Newfoundland in octombrie 1995.
Americani: Va rugam, schimbati directia voastra cu 15 grade la nord cu motivul de a evita ciocnirea. Canadieni: Recomandam ca DV sa schimbati directia VOASTRA cu 15 grade la sud ca sa evitam ciocnirea. Americani: Aici capitanul vasului Armatei SUA. Repet: schimbati directia. Canadieni: Nu, repetam: voi trebuie sa schimbati directia. Americani: AICI SUNTEM PORTAVIONUL ABRHAM LINCOLN, AL DOILEA VAS IN DIMENSIUNI AL FLOTEI STATELOR UNITE ALE AMERICII IN OCEANUL ATLANTIC. NE INSOTESC TREI DISTRUGATOARE, TREI CRUCISATORI SI NUMEROASE VASE DE SPRIJIN. CER CA DV SA VA SCHIMBATI DIRECTIA CU 15 GRADE LA NORD, SAU VOM LUA MASURI PENTRU A GARANTA SECURITATEA ACESTUI VAS. Canadieni: Noi suntem un far. Voi hotariti. 8) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Suckerrrrrrrrs ;D!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:11 AM |
|