![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Black :aplauze: :aplauze: :aplauze: :morideris: :morideris: :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
hai sa va spun banc auzit azi dimineatza:
iepurasul statea in tr-un tufis asa..degeaba. trece ursul pe langa el...weeeeeeeee.... iepurasul incepe sa urle: - ursule urule ursule..s intoarce ursul...nervos ca a fost orpit din drum.. -ce vrei iepurasule? - ursule stii ca a bagat bere cu numele tau la magazin? - ce ma? -cum adica bere cu numele meu? - da ursule bere cu numele tau!! se duce ursul rapid la magazin...bate cu pumnul in tejghea si intreaba: - nu va suparati..bere Danut aveti? ??? :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
QUOTE Culmea zgarceniei: sa iti ia casa foc si sa dai bipuri la pompieri! ??? asta-i vasile :morideris: :morideris: :morideris: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vulpea mergea prin padure si la un moment dat aude dintr-un tufis un cintat de cocos!!!!!!
Ea merge mai departe spunind ca abia a mincat si nu-i trebuie!!! Dupa citeva secunde aude iarasi cintatul cocosului!!! Ea spune ca desi cocosul este nesimtit ca nu se abtine, nu o sa-l manince ca nu-i trebuie!!!! Dupa ce aude si a treia oara, aceasta nu se mai poate abtine, sare in tufis sa-l manince si cind colo in tufis era ursul????????? Acesta o f**e si dupa terminare, iese afara din tufis si spune satisfacut: - Ce inseamna sa stii o limba straina!!!!!!!!!!!!! :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Un barbat si o femeie merg pe autostrada si se cearta din cauza infidelitatii barbatului.
Dintr-o data, femeia scoasa din minti apuca scula barbatului si o taie, dupa care enervata o arunca pe fereastra. In spatele lor, intr-o masina un barbat si fetita lui de 7 ani discuta. Dintr-o data, scula se izbeste de parbriz, sta lipita un moment si apoi zboara mai departe.Surprinsa, fetita intreaba: "ce era asta, taticule?"- Rusinat si nevrand sa discute cu fetita lui subiecte sexuale, omul raspunde: - " Era ... o insecta .........fetita mirata: orice ar fi fost avea ditamai p**a :D :D :D |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Cum sa raspundeti la interviu !!! ;D ;D ;D ;D
> > > > > > Intrebare: De ce ai parasit ultimul loc de munca? > > Raspuns adevarat: Pentru ca era nasol. > > Recomandare: Simteam ca nu imi puteam folosi la > maxim capacitatea si > > cunostintele. > > > > Intrebare: Care sunt defectele tale cele mai mari? > > Raspuns adevarat: Nu ma pot concentra mai mult de > cinci minute, nu accept > > autoritatea si am tendinta sa adorm la birou. > > Recomandare: Muncesc prea mult. Nu pot sa ma > opresc, tot timpul trebuie sa > > fac ceva. > > > > Intrebare: Ai schimbat cam multe slujbe intr-o > perioada destul de > > scurta.De ce crezi ca la noi ai ramane mai mult > decat ai ramas la altii? > > Raspuns adevarat: Patronii mei de pana acum aveau > cu totii un fix, sa-i > > pastreze doar pe cei competenti. > > Recomandare: Am ajuns la acel punct in cariera in > care am obosit sa ma tot > > mut de colo colo. Vreau cu adevarat sa fiu parte > dintr-o > > echipa, unde pot sa-mi aduc contributia pe termen > lung. > > > > Intrebare: Cum te descurci cu schimbarea? > > Raspuns adevarat: Ma schimb in fiecare zi, cu > exceptia zilelor in care nu > > mai am lenjerie curata. > > Recomandare: Cred ca stie toata lumea ca astazi > singura constanta este > > schimbarea. Ma bazez pe asta. > > > > Intrebare: Cum te intelegi cu ceilalti? > > Raspuns adevarat: Imi plac oamenii, atata timp cat > nu am de-a face cu ei. > > Recomandare: Cred ca relatiile interpersonale cu > colegii sunt dintre cele > > mai placute aspecte ale slujbei. > > > > Intrebare: Ce inseamna pentru tine succesul? > > Raspuns adevarat: Inseamna ca nu trebuie sa-mi > misc fundul de pe scaun ca > > sa ti-l pup pe al tau. > > Recomandare: Succesul, parerea mea, este sa stiu > ca lucrand intr-o echipa > > pot sa imi aduc aportul la profitul si > > eficienta companiei. > > > > Intrebare: Ce inseamna esecul pentru tine? > > Raspuns adevarat: Inseamna ca voi continua sa > incasez ajutorul de somaj si > > sa sper la inca o prelungire de sase luni. > > Recomandare: Esec, imi pare rau. Nu stiu despre ce > vorbiti. Cuvantul > > acesta nu exista in vocabularul meu. > > > > Intrebare: Cum te intelegi cu seful tau actual? > > Raspuns adevarat: Destul de bine daca ma gandesc > ca este un idiot > > ranchiunos. > > Recomandare: Nu stiu daca pot sa-l numesc sef, a > fost mai mult un mentor > > pentru mine. > > > > Intrebare: Te-ai enervat vreodata din cauza > colegilor? > > Raspuns adevarat: Eu nu ma enervez. Eu le-o > platesc. > > Recomandare: Nimic nu ma enerveaza mai tare decat > sa vad un coleg care nu > > se misca, care trage chiulul sau fura. > > Da, cateodata ma enervez din cauza colegilor. > > > > Intrebare: Pot sa contactez persoanele trecute la > referinte? > > Raspuns adevarat: Desigur, dar ei nu cred ca stiu > cine sunt. > > Recomandare: Poate ca ar fi mai bine daca as > aranja sa va sune chiar ei. > > > > Intrebare: Caracterizati-va in cateva cuvinte! > > Raspuns adevarat: Genial, afemeiat, caine, > dezordonat, lenes, pierde vara. > > Recomandare: Sensibil, creativ, jucator in echipa, > organizat, eficient. > > |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Pentru cine vrea sa rada (habar nu am despre ce vorbesc aia, insa tipul e ... :D ):
http://www.starterupsteve.com/video/interview.html ;D ;D ;D ;D ;D |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Trei barbati vorbeau intr-un bar despre sex.
Italianul: "Saptamina trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toata cu ulei de masline, am facut dragoste patimasa si la final ea a gemut pentru 5 minute." Francezul: "Saptamina trecuta, am facut amor cu iubita mea Amelie, a fost grozav. Am intins frisca peste tot trupul ei, am facut dragoste ca nebunii si la final ea a tipat pentru 15 minute." Romanul: "Ei bine, saptamina trecuta si eu am facut dragoste cu Maria mea. Am dat-o prin untura, am facut sex si apoi ea a urlat sase ceasuri." Uimiti, italianul si francezul il intreaba: "Ce naiba ai putut tu sa-i faci sotiei de-a tipat 6 ore?" "Mi-am sters mainile pe draperiile din sufragerie! :pistolar: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
:morideris: Meg :morideris:
Culmea culmilor : Sa stai la coada sa o faci cu nevasta-ta. ??? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
La ora de matematica invatatoarea ii intreaba pe copii:
- Trei vrabii stau pe o craca. Pe una o impuscam. Cite ramin atunci pe craca? - Nici una, pentru ca celalalte isi iau zborul. - Matematic nu este corect, Gigele, dar iti apreciez totusi logica. - Doamna invatatoare! As dori sa intreb si eu ceva: trei femei mananca inghetata pe strada. Una o musca, una o linge, iar cealalta o suge. Care dintre ele este casatorita? Invatatoarea se gindeste. - Cea care o suge. - Din pacate nu, ci cea care poarta verigheta, dar va apreciez totusi logica! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:24 AM |
|