![]() |
![]() ![]() |
![]() |
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
:morideris: :morideris: bun bancu. cu nebuna. :P
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
forteeeeeeeeeeeeeeeee sa nu mai vad butonu ala ca mor de nervi . >:(
m-a disperat ma nu mai pooooooooooooooooooot :'( :'( da nu puteam nici sa ies fara sa vad unde naibii se termina. :'( |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Un negru ajunge in Ceruri cu frica-n sin ca nu o sa fie primit in Rai
din cauza problemelor rasiste... - Numele? intreaba Sf. Petru. - Leonardo Di Caprio - raspunde negrul. Sfintul Petru il priveste neincrezator si-l mai intreaba o data numele. - Leonardo Di Caprio' - insista negrul constient de faptul ca nu mai putea s-o dea la intors. - Sfintul Petru scoate celularul si-l suna pe Dumnezeu: - 'Sa traiesti Sefu'!- ii spune respectuos. Scoate-ma te rog dintr-o dilema: 'Titanicul s-a scufffundat sau a ars?...'. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:o TARE Szmicsi ;D ;D
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
:)
i: care e asemanarea dintre un ginecolog miop si un caine? r: amandoi au nasul umed. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Inca unul, e cunoscut, dar "e foarte tare frate!"
Un tinar preot (catolic bineinteles) trebuia sa dea prima lui slujba drept pentru care era extrem de emotionat chiar simtea panica. Atunci seful lui Episcopul vazindu-l atit de stressat l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa ca sa se relaxeze si sa aiba curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare de la Episcop in care zicea: Draga Parinte Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atit de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat dar trebuie sa-ti fac anumite observatii: 1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe git dintr-o data. 2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata nici felii de lamiie. 3. Nu se foloseste biblia ca sa pui paharul pe ea. 4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana. 5. Poruncile lui Dumnezeu sint 10 nu 12. 6. Iar apostolii sint 12 nu 10. 7. Cind vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului. 8. Cind vorbesti despre Isus si apostoli nu poti spune ca e 'Ghita si banda lui'. 9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra nu poti sa spui ca 'i-a zburat curul cu dinamita'... 10. Cind vorbesti despre Iuda nu poti sa-l numesti fiu de ######. 11. Tatal Fiul si Sfintul Duh nu sint Batrinul Juniorul si Stafia... 12. Nu e frumos sa -l numesti pe Papa 'Nasul'. 13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie nu in ###### ma-sii. 14. Eva i-a dat lui Adam un mar nu o p.... 15. Cain l-a omorit pe Abel nu i-a rupt curul... 16. Magdalena a fost o pacatoasa nu o ###### imputita. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Intr-un WC public, se uita Bula la vecinul de langa el, un negru.
Uimit de dimensiunea penisului, il intreaba pe acesta: - Scuza-mi impertinenta, dar ce ai facut sa-ti creasca asa mare? Negrul ii dezvaluie secretul. - De cate ori ma duc sa urinez, mi-o bat de cateva ori de WC. Dupa doua luni il intalneste Bula pe negru, la care acesta il intreaba. - Cum merge cu antrenamentul? Bula, fericit, raspunde: - Bine, deja e neagra! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
bancuri cu dedicatie: de la dubi pentru peruzeaua ei ross :fluierat:
De ce a inventat D-zeu blondele? Ca sa-i aduca barbatului berea de la frigider. Atunci de ce a mai inventat brunetele si roscatele? Pentru ca blondele nu au reusit... I=Ce-i o bruneta intre doua blonde? R=Translator. Cica leului i s-a facut lene sa tot vaneze si porunceste tuturor animalelor sa-i aduca ceva de mancare zilnic. Cine nu se supune sau nu aduce ceva pe placul leului va fi batut cu 'organul' leului pe spate! A doua zi, vine ursul cu un porc. Leul satisfacut il lauda! Vine si vulpea cu o gaina, leul fiind satisfacut si de data asta. Iepurasul, neavand cum sa vaneze, ii aduce un morcov! Leul, suparat, il bate pe spate cu organul sau viguros. -Tu nu stii ca nu mananc decat carne? Pleaca iepurasul suparat, dar dupa cativa pasi se opreste si incepe sa rada sa se c*ce pe el! -Bine ba iepurasule, eu te bat cu scula pe spate si tu razi? Iepurasul radea in continuare de se tinea cu mainile de burta si printre hohote ii zice leului: -Ia uite ca vine si ariciul cu doua mere!!!! O fata merge la doctor pentru un control. Cīnd īsi scoase bluza, acesta observa un"H" pe pieptul ei. - De unde ai semnul ala pe piept? īntreaba doctorul. - Prietenul meu a fost la Harvard si este asa mīndru de asta, ca nu-si scoate tricoul cu Harvard nici cīnd facem dragoste. Peste cīteva zile, veni o alta fata care, cīnd īsi scoase bluza, avea un "Y" pe piept. Doctorul o īntreaba: - Cum ai capatat semnul ala pe piept? - Stiti, am un prieten care a fost la Yale si e asa mīndru de asta, ca nu-si scoate tricoul chiar daca facem dragoste, spuse ea. Peste alte cīteva zile, o alta fata veni la control, care avea un "M" mare pe piept. - Prietenul tau e la Michigan? īntreaba doctorul. - Nu, dar am o prietena la Wisconsin. De ce īntrebati? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
tare ala cu popa 8)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 11:41 AM |
|