![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
2 macaroane merg pe strada; care-i barbatul??
Ala cu oua. Se intalnesc doi viermi.Unul: - Ma unde e tac'tu? - A plecat la pescuit Doua cirese stau de vorba intr-un copac. La un moment dat, cireasa-fata incepe sa rada. - De ce razi? intreaba cireasa-baiat. - Ti-a iesit viermisorul. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
viermisorul :o
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:-*
O FAMILIE DE SADICI SE PLIMBA CU MASINA.LA O CURBA FEMEIA SADICA CADE PE GEAM.COPIII SADICI AU PLANS VREO 2 KM.,IAR TATAL LOR II INTREABA: -DE CE PLANGETI,COPII? -AM PIERDUT FAZA!!! :'( :'( |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
bine bine..dar eu tot nu'sh ce e cu punctul alb dezorientat intre punctele negre..
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
un purice cu vata in urechi :|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
;D ;D ;D
sa nu-l traga curentul? |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
bagati-i si ceva in nas ca de-i curge va fi vai si amar ??? :hainoroc:
Ce este mic rosu si se invarte in zapada? [move]:hainoroc:[/move] |
|
|
![]()
|
|
un japonez constipat ???
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un Mos Craciun care a primit un sut in c***e
[move] :hainoroc:[/move] |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
O femeie pleaca fara sotul ei in vacanta in Caraibe. De abia ce ajunge si face cunostinta cu un negru aratos. Dupa o noapte de amor inflacarat ea il intreaba :
-Cum te cheama? -Nu pot sa-ti spun, ii raspunde el. In fiecare seara ei se reintalnesc, fac dragoste, ea il intreaba acelasi lucru iar el ii da intotdeauna acelasi raspuns. Intr-o seara ea ii spune: -Este ultima mea seara aici, maine plec acasa. O sa-mi spui totusi cum te cheama? -Nu pot sa-ti spun, ca o sa razi de mine, zice negrul. -Hai zi, ca nu rad, n-am de ce. -Bine... Pe mine ma cheama Zapada. Tipa incepe sa rade mai sa se sparga, la care negrul furios: -Eram sigur ca o sa razi de mine, mai bine nu-ti ziceam...! -Nuuuu, ma gandeam ca sotul meu n-o sa creada cand o sa-i spun ca am avut 30 cm de zapada in fiecare zi din Caraibe !!! [move]:fluierat: :-* :fluierat:[/move] Este adevarat ca pastilele acestea de crestere a potentei trebui inghitite cit se poate de repede? - Da, altfel va va intepeni gitul !!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:06 AM |
|