![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cugetari masculine
La 14 ani, vroiam o prietena.La 15 ani aveam prietena, dar nu era ea chiar draguta.La 16 ani mi-am gasit o prietena draguta.La 18 ani m-am mai maturizat si eu, si mi-am zis ca mi-ar trebui o prietena mai de calibrul meu intelectual.La 20 de ani, la facultate, mi-am gasit prietena inteligenta.Dar pe la 22 de ani mi-am dat seama ca desi e desteapta, e cam uratica.La facultate se misca repede lucrurile, asa ca la 23 de ani aveam prietena si desteapta si foarte draguta, dar dupa un an n-am mai suportat faptul ca era tot timpul deprimata, cu tendinte de sinucidere, si ma deprima si pe mine.La 26 de ani mi-am gasit o prietena draguta, inteligenta, si cu o atitudine foarte pozitiva, ma facea si pe mine sa stralucesc!Dar, cum viata e o catea, la 40 de ani a divortat de mine, si mi-a luat tot ce aveam, m-a pacalit si si-a gasit unul mai tanar, mai bogat, etc.Acum, la 45 de ani, caut o femeie cu tzatze mari. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:D de ce cu ele mari ? nu-i destul ca avea tite ??? :'(
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
mistaco..toate au :|
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
se au nene se au ca eu vleau sa sstiu ca assa is io .......culioss :'(
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 184 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 165 ![]() |
Amantii perfecti
Un tip urca in avion si isi ocupa locul. In asteptarea decolarii vede ca intra in avion cea mai frumoasa femeie pe care a vazut-o vreodata. Curand realizeaza ca femeia vine direct spre el si, cu mare satisfactie, constata ca aceasta avea locul chiar de langa al lui. Incercand sa intre in vorba, reuseste sa zica: - Calatorie de afaceri sau de placere ? - Merg la Congresul Nimfomancelor de la Chicago - raspunde femeia. Electrizat (superexcitat) de prezenta alaturi a celei mai frumoase femei din lume, care in plus mai si pare nimfomana, tipul o intreaba incercand sa-si pastreze calmul aparent: - Si care este rolul tau la acest congres ? - Lector, raspunde femeia. Folosindu-mi experienta vreau sa demontez unele dintre cele mai cunoscute mituri despre sex. - Interesant... spune barbatul tremurand vizibil. Si care ar fi miturile astea ? - Pai unul dintre cele mai populare mituri se refera la barbatii afro-americani, despre care se spune ca sunt cei mai dotati, cand realitatea demonstreaza ca cei mai dotati sunt de fapt descendentii pieilor rosii. O alta credinta impamantenita este aceea ca francezii sunt cei mai buni amanti, cand de fapt cei mai buni amanti sunt grecii si urmasii lor... Dandu-si seama ca a fost luata de val, femeia ii spune jenata: - Imi cer scuze. Va bat la cap cu problemele mele personale si nici nu ne-am cunoscut... Barbatul, conciliant, ii intinde mana si-i spune: - Vai, dar asta nu-i o problema. Ma cheama Winetou... Winetou Papadopoulos. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Un balbait suna la politie:
- Aaaallloo,...ppollitia? - Da domne, ce s-a intamplat? - Aaam uun ccadavvru llanga mine! - Va rog sa-mi spuneti adresa unde va aflati! - Ssunt pe sstrada Kokok.. - Pe Kogalniceanu? - Nnnnuu. - Domne, cand stii sa-mi spui strada pe care esti, atunci sa ma suni! Sta omul vreo 2 minute, si se hotaraste sa sune iar: - Aaallo, ppolitia? - Da domne. Ce s-a intamplat? - Dddoamna, aam uun ccaddavru llanga mine - Si ai aflat pe ce strada te aflii? - Pe Koko... - Pe Kogalniceanu? - Nnnnuuu. - Domne dar ti-am mai spus sa ma suni cand stii sa-mi spui pe ce strad a te afli. Se enerveaza balbaitul, si dupa vreo 5 minute isi ia inima in dinti si suna din nou: - Aaallo, ppollitia? - Tot tu esti domne? - Ddar v -am mai spus cca aam uuun ccadavrru llanga mine! - Am inteles asta dar tot nu mi-ai spus daca esti sau nu "pe Kogalniceanu". - Nnnu eram, ddaar ll-am aadus acolo. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *Jurnalul unui taliban Luni:* Mă bligdizezg. * Marti:* A venid băiadu vecinului la mine în gurde, mi-a vurad o vagă ji mi-a omorâd gădzelu. * Miercuri:* Am omorâd eu băiadu. * Joi:* A venid dadăl băiadului la mine gu doadă vamilia ji gu doade rudele ză mă omoare. * Vineri:* I-am omorâd eu be dodzi. * Sâmbătă:* S-a adunad dod zadul în vadza gazei mele ză mă izgoneazgă din zad. * Duminică:* Am omorâd eu dod zadul. * Luni:* Iar mă bligdizezg... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Diferentele dintre tine si seful tau
Daca petreci mai mult timp pentru a rezolva o anumita sarcina, inseamna ca esti inceata. Daca seful tau face acelasi lucru, inseamna ca e perfectionist. Daca iti dai demisia, inseamna ca te duci la un interviu. Daca seful tau isi da demisia inseamna ca avea un program prea incarcat. Daca nu faci ceva, esti considerata lenesa. Daca seful tau nu face ceva, se considera ca este prea ocupat. Daca iti iei o zi libera pentru ca esti bolnava, ti se reproseaza ca esti mereu bolnava. Daca seful tau isi ia o zi libera pentru ca este bolnav, se considera ca este foarte bolnav. Daca faci o greseala, ti se spune ca esti idioata. Daca seful tau face o greseala, se spune ca toti oamenii gresesc. Daca faci un lucru fara sa ti se ceara, ti se spune ca ti-ai depasit atributiile. Daca seful tau face acelasi lucru, se spune ca a luat initiativa. Daca iti aperi punctul de vedere, inseamna ca esti incapatanata. Daca seful tau face acest lucru, inseamna ca este o persoana ferma. Daca nu respecti regulile de eticheta, esti nepoliticosa. Daca seful tau sare peste cateva reguli, se spune ca este o persoana originala. Daca iti multumesti seful, inseamna ca esti servila. Daca seful tau il multumeste pe seful lui, inseamna ca este cooperant. Daca nu esti in birou, inseamna ca te plimbi aiurea. Daca seful tau nu este in birou inseamna ca are afaceri de rezolvat. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Intr-o zi cu soare, Pasa Hassan hotareste sa se lupte cu Mihai Viteazul. Se intalnesc cele doua armate pe marginea Dunarii. Pasa aseaza un tun pe malul Dunarii pe partea lui, iar Mihai Viteazul aseaza pe partea lui...un steag. Pasa aseaza doua tunuri, Mihai Viteazul aseaza doua steaguri. Pasa aseaza 10 tunuri, Mihai Viteazul aseaza 10 steaguri. Pasa umple malul lui cu tunuri, iar Mihai Viteazul il umple pe al lui cu steaguri. Nestiind ce se intampla, Pasa se duce la Mihai sa-i ceara socotela: -Auzi ma, eu vin la tine cu sute de tunuri, iar tu imi ripostezi cu sute de steaguri??? De ce? -Asa... Ca sa-ntelegi ca mi se falfaie.... |
|
|
![]()
|
|
Intre doctori :
-Cum a mers operatia ? -Care operatie , nu era autopsie ?? ================================ Un batran intreaba o blonda: daca un tip ar incerca sa te violeze, ai striga dupa ajutor? Blonda zice: - Numai daca tipul nu s-ar descurca. =================================== Culmea matematicii. Sa stai de unu' singur si sa te simti in plus. =================================== I:Dece alearga oltenii dupa salvare in ziua de Boboteaza?! R:Sa pupe crucea! |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Poveste trista cu final neasteptat
In padurea cu alune Aveau casa trei pitici Vine pupaza si spune: "Simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista, intr-o veritabila recrudescenta de esenta -in ultima intanta- ludica, torturant-metafizica a senzorialitatii iluzorii, dar atat de vibrant hedonistic reprezentate, inteleasa ca o negare lipsita de rigurozitatea demersului stiitific, posesoare a unei natui mai curand intuitiva si instinctuala a acelor cauze primare, antepostulate de ganditorii clasicismului elen in perioada de maxima inflorire a democratiei antice, urmata -asa cum stim inca din traditia empirismului occidental care se sustrage inferentelor mediate- de deconstructia treptata a modelelor eluctabil utopice de inflexiune sociala reflexiva, contextual orientate inspre sevele pulsatorii ale neoclasicismului modern, ale carui ramificatii pot fi, totusi, percepute indubitabil mai curand a priori ca fiind personificari oximoronice volitiv-diminutivale ale starilor extatice, autosuficiente degajate prin intermediul apropierii omului de incantatiile onomatopeice ale naturii, impletite intr-un conglomerat de relativism amorf cu rol partial catalizator dar fiind si un filtru prin catharsisul emanat de intreaga arborescenta desemnata conventional ca "fiinta universala", in care se regasesc avanposturile ultime ale increatului semimaterializat, asta daca privim holistic hermeneutica afirmatiei mele, bineinteles, in nici un caz din perspectiva marginitoare a fracturismului osmozei neeuclidiene, care diverge ca factor de bruiaj in lumina degradanta a cortexului evanescent acestui univers prafuit de amprenta maculanta a ingradirilor stranietatii darwiniene, dezolantei cioraniene si frustrarii freudiene, pentru a numi doar cateva. Parerea mea." Epilog: Pupaza a fost - imediat - impuscata. :| |
|
|
![]()
|
|
Noutate in New York. S-a deschis un nou magazin, unde femeile pot
cumpara un sot. La intrare sunt expuse instructiuni despre cum functioneaza magazinul: -poti vizita magazinul O SINGURA DATA. -exista 6 etaje, iar caracteristicile se imbunatatesc pe masura ce urci. -poti alege orice barbat de etajul in care te situezi sau urci la un etaj superior -nu se poate sa te intorci la etajul inferior. O femeie hotaraste sa viziteze Magazinul pentru a gasi un iubit. La primul etaj, anunt la intrare: Acesti barbati au un loc de munca. Decide de a urca la urmatorul etaj. La al 2 lea etaj, anuntul la intrare zice: Acesti barbati au un loc de munca, si iubesc copiii. Decide de a urca la urmatorul etaj. La al 3 lea etaj, anuntul la intrare zice: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, si sunt extrem de frumosi. "Wow " zice femeia, dar simte ca trebuie sa urce mai sus. Al 4 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii informeaza: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, si ajuta la treburile casnice. "Incredibil" exclama femeia. "Cu greu reusesc sa rezist!" Dar, urca din nou La al 5 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii zice: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, ajuta la treburile casnice si sunt extrem de romantici. Femeia e foarte tentata sa ramana si sa-si aleaga unul, in schimb hotaraste sa urce la ultimul etaj... Al 6 lea etaj: ESTI VIZITATOAREA N° 31.456.012 al acestui etaj, aici nu exista barbati, acest etaj exista doar pentru a demonstra cat e de imposibil sa multumesti o femeie...Multumim pentru alegerea de a vizita magazinul nostru! Vis-a-vis de acest magazin, s-a deschis un Magazin de Neveste. La primul etaj sunt femei ce iubesc sexul.. La al 2 lea etaj, sunt femei ce iubesc sexul, si sunt si bogate. Etajele de la al 3 lea la al 6-lea N-AU FOST NICIODATA VIZITATE...!!!? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:05 AM |
|