IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

108 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bancuri, anecdote, glume, etc
fortelady
post May 26 2006, 12:37 PM
Post #451

Musafir

la facultatea de biologie, examen in ultimul an......elevului X i se pune o tavita in fata cu 30 de picioruse de insecte. ca sa promoveze, elevul trebuia sa spuna fiecare inscta de ce specie apartine si care ii sunt caracteristicile, dupa piciorusele din fata......enervat ca subiectul era prea greu, studentul se ridica, si injurand de mama focului, praseste val-vartej sala......profesorul, trebuia sa noteze cine a plecat din sala de examen.....si il striga sa vina inapoi ....

p: elev, elev!! cum te cheama?
la care, elevul bagand un picior gol pe usa: GHICI!
Go to the top of the page

+Quote Post
tits_herbert
post May 26 2006, 12:51 PM
Post #452

---

Group: Membru de Onoare
Member No.: 28

Mica publicitate (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)

Esti analfabet? Scrie-ne azi si te ajutam pe gratis.

Service Auto.
Ridicam si livram masina gratuit.Daca ne incerci o data, nu mai pleci in alta parte.

Vand caine: mananca orice si ii plac foarte mult copiii.

Cautam barbat pentru lucru la fabrica de dinamita. Trebuie sa fie dispus sa calatoreasca.

Castron pe placul oricarei gospodine cu fund rotund pentru batere eficienta.

De vanzare: birou de epoca pentru o doamna cu picioare subtiri si sertare largi.

Prajitor de paine: Un cadou apreciat de intreaga familie. Arde painea automat.

Masini uzate: De ce sa te duci in alta parte ca sa fii pacalit? Vino aici.

Cautam un om sa aiba grija de un lot de vaci care nu fumeaza si nici nu bea.

Vand pat pentru copil cu picioare de fier

Cautam femeie la fetita in varsta si nefumatoare.

Vand masina de cusut mana si picior.

Vand butelie de aragaz cu resou si frigider

Lenjeria de corp nu se schimba !

Confectionam costume de dama la proba a doua.

Croim rochii pentru dame de lux !

Confectionam posete si genti si cu pielea clientului.

Nu trimiteti copii la umplut cu sifoane.

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fortelady
post May 26 2006, 02:51 PM
Post #453

Musafir

Pregatirea si rezultatul

Sotul vede in programul TV ca va fi superfinala la categoria
supergrea la box profesionist, meciul secolului etc. etc. A hotarat sa
se pregateasca sa vada meciul: cumpara bere, cumpara alune, pune berea la rece, curata si prajeste
alunele, se aseza comod in
fotoliu gata sa priveasca meciul. Doar ce a inceput meciul si in secunda 7 K.O.! si lupta a luat
sfarsit! Omul nostru n-apucase nici
macar o gura de bere sa inghita!

+Quote Post
angeldust
post May 26 2006, 10:34 PM
Post #454

Musafir

Prietenia intre femei: Sotia se intoarce acasa dimineata. Sotul o intreaba unde a fost toata noaptea, la care femeia raspunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Sotul da telefon la 10 dintre cele mai bune pietene ale sotiei: nici una nu ii confirma ca a dormit peste noapte la ea. Prietenia intre barbati: Sotul se intoarce acasa dimineata. Sotia il intreaba unde a fost toata noaptea. El isi argumenteaza lipsa prin faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 dintre cei mai buni prieteni ai sotului si dintre toti, 8 confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit acolo. Ceilalti 2 insista ca inca se afla la ei

+Quote Post
kary_pink
post May 27 2006, 12:21 AM
Post #455

Musafir

asta l-am primit si eu azi pe mess (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) ...am ras tinandu-ma de burta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post May 27 2006, 11:26 AM
Post #456

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Un tip se duce la doctor :
-Dom' doctor am si eu o problema...am un
dop in fund si nu mai pot face nevoile si eu ca omu...
-Dar cum a ajuns acolo?
-Pai... Mergeam pe o plaja si am dat fara sa vreau cu piciorul intr-o lampa fermecata.A iesit un duh de acolo si mi-a zis ca imi indeplineste o dorinta , orice ...
-Si?
-Eu am zis:NO, SHIT!

Intorcandu-se de la coasa cu caruta plina, Vasile isi mana de zor calul.In faptul serii fiind isi biciuia bidiviul din ce in ce mai tare.
La un moment dat, satul de atata cotonogeala, calul se opreste in drum , se intoarce catre Vasile si cu o privire plina de expresivitate ii spune:
" Mai Vasile , da-o ma-n aia ma-sii de treaba! Dai in mine ca intr-o vita. Nu te gandesti ca sunt si eu din carne, ca simt fiecare lovitura si sufar enorm.Ce dracu'ma, Vasile!"
Auzindu-si calul vorbind, ingrozit, Vasile arunca haturile din maini si o rupse la fuga peste fanete livid la fata.Credinciosul lui caine ii urma indeaproape.
La un moment dat, obosit, Vasile se opri si se aseza pe o piatra.La scurt timp sosi si cainele care, gafaind, ii spuse:
" Ba Vasile , sa fiu al dracului , ce m-a speriat calul ala cand a inceput sa vorbeasca!"

Intr-un tren ce mergea de la Cluj la Bucuresti, in acelas compartiment, erau o doamna mai in virsta cu fiica ei,linga tinara fata statea un domn mai in virsta, in partea opusa stateau doi tineri, un oltean si un ardelean. Tot timpul calatoriei tinarul oltean nu inceta sa faca complimente fetei. La un moment dat, trenul intra in tunel si se aude un sarut prelung si o "cirpitura" de palma. Dupa ce trenul iese din tunel fiecare se gindea:
Doamna in virsta :"Timpitul asta de bosorog a incercat sa ma sarute, da' din gresala a sarutat-o pe fica mea si ea l-a pocnit
Domnul in virsta:"Tampitii astia tineri au incercat sa o sarute pe asta mica si au luat-o peste gura."
Olteanul:"Zapacitul asta de Ardelean a incercat sa sarute fata, ea a crezut ca eu am incercat sa o sarut si mi-a traznit una."
Ardeleanul:" Abia astept sa mai prind un tunel, sa mai imit odata zgomotul unui sarut si sa ii mai trag o palma olteanului asta, ca asa ma enerveza moaca lui, de numa!"

+Quote Post
Diana.
post May 28 2006, 11:21 AM
Post #457

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Doctorul catre pacient:
- Am o veste buna si una rea, pe care o vreti prima?
- Pe cea buna.
- Mai aveti de trait 72 de ore!
- Cuuum? Si vestea rea care mai e?
- Va caut de ieri sa va spun asta!
--------------------------

La brutarie:
- As dori o paine de un kilogram. Cat costa?
- Opt sute raspunse brutarul. Poftim!
- Dar painea aceasta este mai usoara, spuse scotianul cantarind-o in mana.
- Nu-i nimic, raspunse brutarul impertinent. O sa fie mai usor de carat.
- Poftim banii, zise clientul, aruncand pe tejghea sase sute.
- Nu sunt suficienti. Mai trebuie.
- Nu-i nimic replica scotianul. O sa fie mai usor de numarat!
------------------------------------------------------------------------------------

Un tip cu un BMW loveste o vrabiuta. Se opreste, i se face mila de ea si o ia acasa.
O pune in colivie, ii lasa apa si mancare si pleaca. Dupa cateva ore se trezeste vrabiuta, se uita in jur, vede colivia, apa, mancarea si disperata incepe sa planga:
- Vai, sunt la puscarie...l-am omorat pe ala cu BMW-ul!

---------------------------------------------------------------------------------------
Badea Gheorghe isi ia un casetofon la masina. Peste noapte, hotii ii sparg masina si ii fura casetofonul. A doua zi isi cumpara alt casetofon, dar peste noapte se intampla acelasi lucru. Suparat, badea Gheorghe nu-si mai cumpara casetofon. Pe seara, pentru a nu-i mai fi sparta masina, pune pe geam un bilet:
- "Nu are casetofon".
Urmatoarea zi, in loc de masina gaseste un bilet pe care scria:
- "Lasa ca ii punem noi".
------------------------------------------------------------------------------------
Conferinta la care participa 3 berze. Una intreaba:
-Ce ati mai facut zilele astea ??
Prima barza:
-Eu am adus pe lume 2 gemeni draguti!
A doua barza:
-Eu am adus pe lume niste tripleti!
A treia barza:
-Eu am speriat 2 studenti!!
--------------------------------------------------------------------------------------
Un pacient care astepta dupa un transplant de cord, i se ofera, de catre doctor, urmatoarele alternative:
-Avem trei posibilitati, trebuie sa va hotarati pentru una. Una este inima unui atlet tanar si sanatos care a murit intr-un accident de masina. A doua este a unui om de afaceri care nu a baut si fumat niciodata in viata si care a murit intr-un accident cu avionul sau privat, iar a treia a unui avocat care a murit dupa ce a practicat 30 de ani.
-O iau pe cea a avocatului, zice pacientul...
Dupa reusita transplantului doctorul isi intreaba pacientul de ce s-a hotarat in acest fel.
-Foarte simplu, zice acesta, am luat inima care nu a fost deloc folosita...

+Quote Post
Meg
post May 28 2006, 12:45 PM
Post #458

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Dupa nunta, tinara si proaspata nevasta ii spune sotului: - Uite cum o sa facem pe plan sexual de acum inainte: Daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, iar daca parul meu arata complet dezordonat si "sifonat" atunci sigur ca vreau sa fac sex cu tine. - Bine draga mea, zice sotul, hai sa-ti spun cum vad eu acum situatia asta: Seara cand vin eu acasa beau bere. Daca beau numai o bere inseamna ca nu vreau sa fac sex cu tine, daca beau doua beri inseamna ca ori vreau sa fac sex cu tine ori nu... daca beau trei sau mai multe beri fii sigura ca ma doare in p**a de freza ta...
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)

TARE! (scuze pentru necenzurare... )

+Quote Post
Diana.
post Jun 3 2006, 10:46 AM
Post #459

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Un barbat zbura cu un balon cu aer cald si la un moment dat si-a dat seama ca s-a ratacit. A coborat pana aproape de pamant si a zarit o femeie pe o pajiste. Apropiindu-se de ea, el i-a strigat:
- Fii amabila, poti sa ma ajuti? Am promis unui prieten ca ma intalnesc cu el, dar nu mai stiu unde ma aflu.
Femeia i-a raspuns:
- Te afli intr-un balon cu aer cald, la vreo 10 metri inaltime. Te gasesti intre 40 si 41 grade latitudine nord, si intre 59 si 60 de grade logitudine vest.
- Ei, probabil esti inginera de profesie! spuse omul din balon.
- Asa este, raspunse femeia, dar de unde stii?
- Pai tot ce mi-ai spus este corect din punct de vedere tehnic, dar tot n-am idee ce-as putea face cu informatiile de la tine, si sunt tot in ceata. Sa fiu sincer, nu m-ai ajutat deloc. Ba chiar pot spune ca m-ai tinut pe loc degeaba.
Atunci femeia i-a raspuns:
- Dar tu trebuie sa fii director!
- Asa este, raspunse barbatul, dar de unde stii?
- Pai nu stii unde te afli si nici incotro te indrepti. Te-ai ridicat la inaltime profitand de o flama care a incins situatia. Ai facut o promisiune pe care nu stii cum ai sa ti-o tii, si te astepti ca oamenii de sub tine sa-ti rezolve problema. Adevarul este ca te afli exact in locul unde te aflai cand am inceput discutia, acum 1 minut, dar brusc constati acum ca asta este din vina mea.
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jun 3 2006, 11:53 AM
Post #460

Musafir

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) diana e super bancul!!!!!!!!!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

108 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:16 AM