![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 342 Joined: 30-June 06 Member No.: 404 ![]() |
Ganduri despre burlacie si casatorie
Toate femeile sunt bune - bune de nimic sau bune la ceva. Miguel De Cervantes Nu poti sa cunosti o femeie pana nu o intalnesti la tribunal. Norman Mailer Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amandoua. Samuel Butler Cred ca barbatii care au cercel in ureche sunt mai bine pregatiti pentru casatoria. Au suferit si au cumparat bijuterii. Rita Rudner Tine ochii bine deschisi inainte de casatorie si pe jumatate inchisi dupa. Benjamin Franklin Casatoria este triumful imaginatiei asupra inteligentei. A doua casatorie este triumful sperantei asupra experientei. Oscar Wilde Casatoria este singura aventura accesibila lasilor. Voltaire Casatoria nu este un proces de prelungire a iubirii, ci de mumificare a cadavrului. P G Wodehouse Casatoria este cimitirul intelepciunii. Margaret Cavendish Dragostea: nebunie temporara ce poate fi vindecata prin casatorie. Ambrose Bierce Toate nuntile sunt la fel, dar fiecare casnicie este diferita. John Berger Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza. Joseph Barth Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof. Socrate Nu am aflat ce este fericirea decat in momentul in care m-am casatorit. Dar atunci era deja prea tarziu. Max Kauffman Burlacul: singurul barbat din lume care nu si-a mintit sotia. Anonim Verighetele: cele mai mici catuse din lume. Anonim Cand un barbat iti fura sotia, cea mai buna razbunare este sa il lasi sa o patreze. Sacha Guitry, Elles et toi, 1948 Femeile spera ca barbatii se vor schimba dupa casatorie; barbatii spera ca femeile vor ramane la fel dupa casatorie. Bettina Arndt, Private Lives, 1986 Burlacii stiu mai multe despre femei decat barbatii casatoriti; in caz contrar, ar fi si ei casatoriti. H.L. Mencken Casatoria este moartea pasiunii - dintr-o data te trezesti in pat cu o ruda. Anonim Dumnezeu a creat sexul. Preotii au creat casatoria. Voltaire Casatoria este o greseala pe care ar trebui sa o faca fiecare om. George Jessel Femeile se plang de sindromul premestrual, dar eu cred ca este singura perioada din luna cand pot fi eu insami. Roseanne Barbatii au decsoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. Sarah Jessica Parker (in Carrie din Totul despre sex) Femeile sunt pasionate de matematica. Isi impart varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la varsta prietenei cele mai bune. Marcel Achard |
|
|
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 342 Joined: 30-June 06 Member No.: 404 ![]() |
Litere
DORMITORY: Dupa ce rearanjam literele: DIRTY ROOM PRESBYTERIAN: Dupa ce rearanjam literele: BEST IN PRAYER ASTRONOMER: Dupa ce rearanjam literele: MOON STARER DESPERATION: Dupa ce rearanjam literele: A ROPE ENDS IT THE EYES: Dupa ce rearanjam literele: THEY SEE GEORGE BUSH: Dupa ce rearanjam literele: HE BUGS GORE THE MORSE CODE: Dupa ce rearanjam literele: HERE COME DOTS SLOT MACHINES: Dupa ce rearanjam literele: CASH LOST IN ME ANIMOSITY: Dupa ce rearanjam literele: IS NO AMITY ELECTION RESULTS: Dupa ce rearanjam literele: LIES - LET'S RECOUNT MOTHER-IN-LAW: Dupa ce rearanjam literele: WOMAN HITLER SNOOZE ALARMS: Dupa ce rearanjam literele: ALAS! NO MORE Z 'S A DECIMAL POINT: Dupa ce rearanjam literele: IM A DOT IN PLACE THE EARTHQUAKES: Dupa ce rearanjam literele: THAT QUEER SHAKE ELEVEN PLUS TWO: Dupa ce rearanjam literele: TWELVE PLUS ONE |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
daca nu imi place sa citesc bancuri lungi, cu postatul n-am nici o problema (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/mellow.gif)
Pentru cei care in mod ocazional, traiesc o zi mizerabila (ex miercuri ) si ar avea nevoie sa-si descarce nervii pe cineva ... pe cineva necunoscut... Eram asezat la birou cand mi-am amintit ca uitasem sa raspund cuiva care-mi telefonase. Am gasit nr. respectiv si am sunat. Un barbat raspunde: - Alo? Zic politicos: Pot sa vorbesc cu d-na Popescu, va rog? Tipul imi inchide telefonul in nas injurand. Nu puteam sa cred ca cineva putea fi atat de nesimtit. Verfic numarul. Inversasem ultimele doua cifre... Dupa ce am vorbit cu d-na Popescu, decid sa mai fac un apel spre numarul gresit. Cand tipul raspunde, ii urlu: - Esti doar un gaozar idiot! si inchid. Am notat numarul cu mentiunea "+gaozar" si l-am lasat aproape de telefonul de pe birou. Pe urma, la fiecare doua-trei saptamani, cand aveam intr-adevar cate o zi infernala, il sunam pe tip si-i urlam: - Nu esti decat un gaozar prost de mana a doua! Asta ma facea sa ma simt mai bine. Cand a aparut posibilitatea de a afisa numerele care te apeleaza, m-am gandit ca s-ar putea sa fie sfarsitul apelurilor terapeutice catre gaozar. Asa ca am sunat si: - Buna ziua, numele meu este Bogdan Horescu, de la Romtelecom. Va sun pentru a va intreba daca cunoasteti noul nostru serviciu de afisaj? Tipul a urlat: Nu! si a inchis telefonul injurand. L-am sunat din nou, rapid, sa-i spun: - Asta din cauza ca nu esti decat un gaozar prost! Cateva saptamani mai tarziu, ma duc la cumparaturi. Dupa mai multe minute de cautare gasesc in sfarsit un loc de parcare liber. Cum ma pregatesc sa parchez acolo, un tip, intr-un BMW negru, imi taie calea si-mi ia locul. Il claxonez si-i spun ca am asteptat destul ca sa prind locul respectiv. Imi raspunde printr-un deget; si se indreapta spre magazine. Eram furios si ma pregateam sa caut un alt loc de parcare cand am remarcat anuntul "De vanzare" pe geamul din spate al BMW-ului! Am notat numarul ... Cateva zile mai tarziu, imediat dupa ce am sunat la primul gaozar (i-am pus numarul pe speed-dial si formez tot timpul inainte *67, pentru ca numarul meu sa nu se afiseze), m-am gandit ca ar fi o idee sa sun si la gaozarul posesor de BMW. Am format numarul si cineva a raspuns: - Alo? Zic: - Sunteti domnul care are un BMW negru de vanzare? - Exact! Atunci intreb: - Puteti sa-mi dati adresa unde as putea sa vad masina? - Da. Stau pe Stefan cel Mare 180, o casa de caramida rosie. Masina este tot timpul parcata in fata. Indraznesc: - Numele d-voastra?; - Numele meu este Marcel Pavelescu. Si urmez: - Cand este cel mai indicat sa va caut, dle Pavelescu? - Sunt acasa in fiecare dupa-amiaza, dupa ora 17. Adaug: - Asculta Marcel, pot sa-ti zic ceva? - Da? Lovitura de gratie: - Nu esti decat un gaozar idiot! Inchid telefonul si il bag si p-asta pe speed-dial. De acum, cand am cate o zi mizerabila, am doi gaozari de sunat. Dar dupa ce i-am sunat cu randul timp de cateva luni, nu ma mai simteam asa de usurat ca la inceput. La sfarsitul unei zile cu adevarat nimicitoare, mi-a venit o idee... Tocmai trecuse de ora 17 si-l sun pe gaozar no 1. - Alo? Nu esti decat o gaura de cur! dar de data asta nu inchid. - Esti inca acolo? ma intreaba. - Da! Atunci imi striga: - Nu mai suna, ca altfel ... I-o tai repede: - Ba p-a ma-tii, gaozar imputit! Urla: - Cine esti? Raspund: - Ce, vrei sa ne masuram? Esti tare-n barba? Numele meu este Marcel Pavelescu. - Zau? Si unde stai? Bravez: - Draga gaozar, stau pe Stefan cel Mare 180. Am o casa superba de caramida rosie si un BMW care te-ar face sa crapi de invidie. - Vin imediat, Marcel, si-ai sa vezi cum am sa te fac sa-ti inghiti dintii. Surad: - Nu mi-e frica de tine, gaozar idiot, vino! Imediat l-am sunat pe gaozarul no 2: - Alo? - Salut, gaozare! si astept. Tipul incepe sa urle: - Daca pun vreodata mana pe tine ... - Ce-o sa-mi faci? - Iti sparg botu'! - Da? Bine. E ziua ta norocoasa, gaozare! Vin! Am inchis si am sunat imediat la politie spunand ca locuiesc la nr. 180 pe Stefan cel Mare si ca nu mai pot rezista, il voi omori pe nenorocitul de amant homosexual. Apoi am sunat la PROTV informandu-i ca o bataie intre sefii bandelor de motociclisti se va derula pe Stefan cel Mare la nr. 180. Apoi am sarit in masina si m-am infiintat prin apropierea locului respectiv... Si am vazut doi imbecili batandu-se pe viata si pe moarte, in fata a sase masini de patrula si al unui elicopter de Politie, precum si sub nasul echipei de la Stirile de seara ale ProTV. ACUM ma simt mult mai bine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tits dc te uiti in urma, l-a mai postat si forte parca asta, sau a pus un link.
Oricum, e tare (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza: "Fata draga noi nu zicem NU la clienti, ii aburim, ii amanam!".
Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean: - Manusi aveti? V: Pai, sigur... de care sa fie? De piele? Tricotate? - De piele, normale. V: Cu un deget, cu 2 cu 5? - Normale, cu 5. V: Albe, rosii, verzi? - Negre, normale. V: Le purtati la palton sau la jacheta? - La palton, ca vine iarna. V: Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza. Pleaca omul fericit ca-l bagase cineva in seama, cand sa iasa pe usa intra val-vartej unul hiper-furios c-un colac de buda intr-o mana si c-o placa de faianta in cealalta: - Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu' ti l-am aratat ieri, ACUMA-MI DAI HARTIE IGIENICA ???? |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
cu sunet
de AUR! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
megabenga a fost asta forte (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
O pereche tanara joaca golf. La lovitura data de ea, mingea de golf sparge geamul unei case alaturate terenului de golf. Geamul se faramiteaza in mii de bucati. Tinerii, constienti de greseala lor, se duc imediat sa comunice proprietarului. Suna la usa, dar nu raspunde nimeni. Intra in casa prin usa deschisa a terasei si vad langa geamul spart si o carafa sparta. Langa carafa sta un barbat bine cu un turban pe cap. - Dumneavoastra sunteti proprietarul? intreaba sotul. Barbatul ii priveste pe tineri si dupa un timp raspunde: -Nu, eu am fost inchis 1000 de ani in aceasta carafa, dar cineva a spart geamul si carafa, cu o minge de golf si m-a eliberat. La aceste cuvinte, sotului i s-a iluminat privirea, spunand: - Asa deci, dumneavoastra sunteti spiritul din carafa? - Corect, eu va indeplinesc doua dorinte si a treia pentru mine. - OK! se gandeste sotul si spune imediat: - Super, deci eu vreau un salar lunar de $1.000.000, neimpozabil. Spiritul raspunde: - S-a indeplinit! Care este a doua dorinta? - Totdeauna sa avem cele mai bune mancaruri si bauturi fine! - Considerati si aceasta dorinta indeplinita. Si acum dorinta mea, spune spiritul. De 1000 de ani nu am mai vazut o fiinta feminina. Deci, doresc sa ma culc cu nevasta ta, care este foarte frumoasa. Tinerii se supun si dupa cateva minute spiritul si femeia sunt intr-o puternica activitate, timp in care sotul se dedica mai departe golfului. - Cati ani are sotul tau? intreaba spiritul. - 27! raspunde sotia. - Ciudat; si inca mai crede in spirite? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat. Dupa ceva timp eu am inceput sa devin infocat .... cand ea a zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispusa ... As fi vrut numai sa ma tii in brate. Am intrebat: - CUM ?!?! Ce ai acuma? Iar ea a zis cuvintele de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda: - Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am eu ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice ca barbat. La privirea mea nelamurita, ea a raspuns: - Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci nu numai din cauza celor ce fac cu tine in pat ? Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit.In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea.Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la sectiune cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe.Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate.A vrut si pantofi, care sa se asorteaza cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum.Am ajuns si la sectiune cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante.Ce sa va zic ... era tare entuziazmata. Precis s-a gandit ca sunt la un pas de faliment. Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata. - Da, sigur, iubita. Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis: - Cred ca asta ar fi totul. Putem merge sa platim la casa. Eu, abia m-am abtinut cand iam zis: - Nu pot acuma, nu sunt dispus. Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis: - Cum ?!?! - Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp ... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie sa faci cumparaturi. Si tocmai atunci cand a avut privirea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, am adaugat: - Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza lucrurilor pe care ti le cumpar... |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
When Charles deGaulle decided to retire from public life, the British ambassador and his wife threw a gala dinner party in his honor. At the dinner table, the Ambassador's wife was talking with Madame deGaulle:
"Your husband has been such a prominent public figure, such a presence on the French and international scene for so many years! How quiet retirement will seem in comparison. What are you most looking forward to in these retirement years?" "A penis," replied Madame deGaulle. A huge hush fell over the table. Everyone heard her answer... and no one knew what to say next. Le Grand Charles leaned over to his wife and said, "Ma cherie, I believe ze English pronounce zat word, 'appiness!'" |
|
|
![]()
|
|
The Smiths were unable to conceive children, and decided to use a surrogate father to start their family. On the day the proxy father was to arrive, Mr. Smith kissed his wife and said, "I'm off. The man should be here soon."
Half an hour later, just by chance, a door-to-door baby photographer rang the doorbell, hoping to make a sale. "Good morning madam. I've come to......." "Oh, no need to explain. I've been expecting you," Mrs. Smith cut in.. "Really?" the photographer asked. "Well, good! I've made a specialty of babies." "That's what my husband and I had hoped. Please come in and have a seat. After a moment she asked, blushing, "Well, where do we start?" "Leave everything to me. I usually try two in the bathtub, one on the couch and perhaps a couple on the bed. Sometimes the living room floor is fun too....you can really spread out!" "Bathtub, living room floor? No wonder it didn't work for Harry and me." "Well, madam, none of us can guarantee a good one every time. But if we try several different positions and I shoot from six or seven angles, I'm sure you'll be pleased with the results." "My, my, that's a lot of ..." gasped Mrs. Smith... "Madam, in my line of work, a man must take his time. I'd love to be in and out in five minutes, but you'd be disappointed with that, I'm sure." "Don't I know it," Mrs. Smith said quietly? The photographer opened his briefcase and pulled out a portfolio of his baby pictures. "This was done on the top of a bus." "Oh ! my god!!" Mrs. Smith exclaimed, tugging at her handkerchief... "And these twins turned out exceptionally well, when you consider their mother was so difficult to work with." "She was difficult ?" asked Mrs. Smith. "Yes, I'm afraid so. I finally had to take her to the park to get the job done right. People were crowding around four and five deep, pushing to get a good look." "Four and five deep?" asked Mrs. Smith, eyes widened in amazement. "Yes", the photographer said. "And for more than three hours, too. The mother was constantly squealing and yelling - I could hardly concentrate! Then darkness approached and I began to rush my shots. Finally, when the squirrels began nibbling on my equipment, I just packed it all in." Mrs. Smith leaned forward. "You mean they actually chewed! on your um...equipment ?" "That's right. Well, madam, if you're ready, I'll set up my tripod so that we can get to work." "Tripod?? "Oh yes, I have to use a tripod to rest my Canon on. It's much too big for me to hold very long. Madam? Madam?.....Good Lord, she's fainted!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:55 AM |
|