![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
banc pentru cei care sunt in iT
Programming is like sex * One mistake and you have to support it for the rest of your life. (Michael Sinz) * Once you get started, you’ll only stop because you’re exhausted. * It takes another experienced person to really appreciate what you’re doing. * Conversely, there’s some odd people who pride themselves on their lack of experience. * You can do it for money or for fun. * If you spend more time doing it than watching TV, people think you’re some kind of freak. * It’s not really an appropriate topic for dinner conversation. * There’s not enough taught about it in public school. * It doesn’t make any sense at all if you try to explain it in strictly clinical terms. * Some people are just naturally good. * But some people will never realize how bad they are, and you’re wasting your time trying to tell them. * There are a few weirdos with bizarre practices nobody really is comfortable with. * One little thing going wrong can ruin everything. * It’s a great way to spend a lunch break. * Everyone acts like they’re the first person to come up with a new technique. * Everyone who’s done it pokes fun at those who haven’t. * Beginners do a lot of clumsy fumbling about. * You’ll miss it if it’s been a while. * There’s always someone willing to write about the only right way to do things. * It doesn’t go so well when you’re drunk, but you’re more likely to do it. * Sometimes it’s fun to use expensive toys. |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hhaha faine toate.
Eu am o intimplare amuzanta recenta: A fost ziua fratelui meu si prietena lui care nu e romanca s-a gindit sa-i faca o surpriza deosebita. A zis ca a zis ca a invatat o strofa dintr-o poezie de dragoste romaneasca si ca vrea sa o recite. Si era cam asa: @aruta-ma si-apoi ma iarta Jur ca e ultima data Cat traiesc nu-ti mai gresesc Viata mea ca te iubesc" Fratele meu a intrebat-o apoi de cine sunt verusrile. Raspuns: Nicolaie Guta! Fratele meu mi-a povesit apoi faza...a fost chiar impresionat!!!!!!!! Ne-am hizilit amindoi de numa! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
Cica ursul mergea el agale prin padure si deodata vede pe melc alergand..... sa rupa pamantul, nu alta.
- Ce faci melcule? Unde fugi asa? - Ce sa fac, raspunde melcul, vine D.N.A.-ul sa ma aresteze. - Pai de ce? - Pai : eu - casa, tata- casa, mama- casa, sor` mea casa.... De asta. Sta ursul, se gandeste putin si o rupe si el la fuga. Si fuge, si fuge ........ Se intalneste cu un cocostarc. Cocostarcul il intreaba: - Ce faci ursule? De ce fugi asa? - Ce sa fac? Fug, ca s-ar putea sa ma cerceteze DNA-ul. - Pai de ce? - Pai: eu- blana, tata- blana, mama- blana, sor` mea blana....... De asta. Sta cocostarcul, se gandeste putin si o rupe si el la fuga. Si fuge, si fuge, si fuge... Se intalneste cu maimuta. Maimuta il intreaba: - Ce faci, cocostarcule? Unde fugi asa? - Ce sa fac, fug, ca s-ar putea sa vina DNA-ul sa ma cerceteze. - Pai de ce? Eu pe picior mare, sor-mea -pe picior mare........ O rupe si maimuta la fuga. Si fuge, si fuge si fuge ...... se opreste deodata brusc si exclama: Da` eu de ce sa fug? Eu in fundul gol, tata in fundul gol... |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Basescu catre multimea adunata in Piata Victoriei:- Am hotarat ca de acum vom munci numai miercurea!Toata suflarea impresionata, aplauda in delir.- Intrebari?Se ridica unu, se scarpina in fund, apoi in nas.- In FIECARE miercuri?
Ce s-a intamplat,de ce ai lipsit ieri?- Pai stiti..a murit bunicul..-Aoleu! Cum asa?- Pai a iesit pe balcon si a cazut balconul cu el.- Vai, saracul! Si asa a murit?- Nu, ca a reusit sa se prinda de tocul de la geam, dar apoi a alunecat si a cazut iar.- A, si a murit?- Nu, a cazut in copacul din curte si de acolo a fost catapultat pe casa, apoi a alunecat si a tras toata tigla dupa el.- Si asa a murit?- Nu, ca s-a prins de burlan.Dar burlanul s-a desprins.- Si asa a murit?- Nu, a reusit sa se balanseze si a intrat in casa prin geamul de la etaj, s-a rostogolit pe scari.- Si asa a murit?- Nu, in cadere a incercat sa se prinda de balustrada, dar balustrada s-a rupt si el a cazut in gol pana la parter.- Si asa a murit?- Nu, dar l-am impuscat noi,ca ne darama casa In autobuz, Alabama, 1960. Se rascoala negrii, ca vor sa stea si ei in fata, sa mai stea si albii in spate. Incepe scandalul, tipete, paruiala, pana se enerveaza soferul.- Ba, ia gata cu galagia! Ete smecheria dracului, la mine in autobuz v-a gasit... Ba, pe mine nu ma intereseaza, pentru mine sunteti toti albastrii. Acum toata lumea la locurile lor: albastru deschis in fata, albastru inchis in spate. |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cica trei prieteni, care nu se mai vazusera de atatia ani, se
intalnesc intamplator in fata unei scoli de soferi. Din vorba in vorba isi dau seama ca fiecare isi astepta consoarta sa-si termine ora de conducere auto. Primul zise suparat: - Sotia mea a inceput scoala de o saptamana si de atunci in fiecare noapte se trezeste, pune mana pe "manivela" si incepe: "inainte,inapoi,inainte,inapoi" de nu pot sa dorm toata noaptea. Al doilea zise si el negru de suparare: - Asta nu-i nimic, a mea a inceput scoala de o luna si de atunci in fiecare noapte se trezeste, pune mana pe "manivela" si incepe: "intaia, a doua, a treia, a patra". La marsarier, cel putin, imi vine sa-mi iau campii. Al treilea , daramat de tot, se uita la ei si zise: - Sunteti mici copii! A mea a inceput scoala de doua luni si de atunci in fiecare noapte se trezeste, se intoarce cu curul la mine si zice "plinul, va rog !" O blonda vrea sa afle cum a aparut sindromul vacii nebune. Se duce si da de un taran. Blonda: Cum a aparut sindromul vacii nebune ,bai taranee? Taranu: itzi dau un indiciu: "taurul f**e vaca o data pe an". Blonda: pai si care e smenu'? Taranu: itzi mai dau un indiciu:"noi mulgem vacile de trei ori pe zi". Blonda: pai tot nu inteleg ce treaba are asta cu sindromul Taranul: auzi fah .....io daca ma joc cu tzatzele tale de trei ori pe zi si te f.ut o data pe an , NU INNEBUNESTI? Tata, spune-mi, de ce barbatii de la noi nu pot avea mai multe sotii, asa cum e in Africa? - Esti inca mic, fiule. Cand vei creste, o sa intelegi ca intr-un stat civilizat legea ii apara pe oameni... Oare de ce exista atatea organizatii impotriva hainelor de blana si niciuna impotriva hainelor de piele? Probabil pentru ca e mai simplu sa hartuiesti femeile bogate decat gastile de motociclisti. Un tip i se adreseaza unei tipe, intr-un bar: - Vrei sa jucam "Magic"? - Ce joc e asta? - Mergem la mine acasa, facem sex, apoi dispari... Profesoara le vorbeste copiilor despre SIDA: - Stiti, SIDA se poate lua prin contact el-ea, ea-ea, el-el. In spatele clasei, Bula ridica mana. - Ce e Bula? intreaba profesoara. - Vroiam sa stiu daca este vreun pericol la contactul EU-EU... Bula la doctor: - D-le doctor, doresc sa ma... nu-mi amintesc cuvantul... castrati?! Doctorul: - Domnule, dumneata iti dai seama ce imi ceri?! - Da, si va platesc cat doriti, numai sa faceti treaba repede. Doctorul se conformeaza, il adoarme, il opereaza si cind se trezeste il intreaba: - Domnule, sunt foarte curios de ce un barbat tanar si sanatos recurge la o asemenea operatie? - D-le doctor, eu sunt indragostit de o fata evreica si ea nu vrea sa se casatoreasca cu mine decat daca trec la religia ei. - Pai, evreii nu se castreaza ei se circumcid... - Asta era cuvantul... |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Un patron de farmacie intra in unitate si vazind un tip rezemat de perete, il intreaba pe vanzator: - Ce-i cu tipul ala? Ce are? Vanzatorul: - A venit sa-i dau ceva pentru raceala si pentru tuse dar n-am gasit siropul de tuse, asa ca i-am dat o sticla de laxativ...Patronul: - Esti tampit! cum sa-i dai laxativ pentru tuse??!!Vanzatorul: - OOO! uita-te la el. Ii este frica sa mai tuseasca...
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Profesoara le vorbeste copiilor despre SIDA:
- Stiti, SIDA se poate lua prin contact el-ea, ea-ea, el-el. In spatele clasei, Bula ridica mana. - Ce e Bula? intreaba profesoara. - Vroiam sa stiu daca este vreun pericol la contactul EU-EU... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ala cu boala vacii nebune si ala cu Magic sunt totale (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Un surdo-mut se duce acasa dupa o zi grea de munca. Acasa il asteapta sotia in prag. Se aseaza tipul la masa face semnul de papa, vine sotia, ii pune mancare. Face semnul de baut, ii pune sotia vin in pahar. Apoi pune mainile la gura in forma de romb si da cu limba. Bun, se dezbraca fata dar, stupefactie, mutul nu vroia asta... In fine neintelegand ce doreste de la ea, il pune sa scrie pe hartie ce vrea, la care mutul scrie: "Ai spalat Renault-ul ?"
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:34 PM |
|