![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
> Un indian navajo sta langa un agent de vanzari pe o banca in parc ...
> intre ei se afla o punga mare de hartie ... > Indianul se uita de ceva vreme fix la punga de hartie ... > - Vrei sa stii ce e in punga? - intreaba agentul de vanzari ... > indianul tace, apoi dupa un timp da afirmativ din cap... > - E o sticla de vin - zice agentul... am luat-o pentru nevasta-mea... > Indianul iar tace o vreme, apoi zice, dand iarasi afirmativ din cap: > - Bun schimb ai facut... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O femeie mergea pe strada si observa un batrânel, care statea pe un scaun in fata casei.
- Ma scuzati, nu am putut sa nu observ ce fericit pareti... Care este secretul dumneavoastra pentru o viata lunga si fericita? - Fumez trei pachete de tigari pe zi, beau sase sticle de whisky pe saptamâna, manânc numai mâncaruri cu multa grasime si nu fac niciodata sport. - Nemaipomenit, dar câti ani aveti? - 26. |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Un ziarist face o vizita la o stana, unde ciobanul e cu oile la pascut.
- Ce faci, bace? - Uite, aice cu turma... - Pot sa vorbesc cu cainele tau? - Cainele nu vorbeste ! Ziaristul se apleaca la caine: - Ce mai faci, Azor? - Multzam, fain. (ciobanul ramane cu gura cascata) - Ciobanul te ingrijeste bine? - Nu ma plang. Imi da mancare buna, nu ma bate si din cand in cand ne mai jucam. Ciobanul sta stupefiat. - Bace! Pot sa vorbesc cu magarul tau? - Magarul nu vorbeste... Ziaristul se apropie de magar: - Ce mai faci, magare? - Nu ma plang. (ciobanul e-n stare de soc) - Ciobanul se comporta bine cu tine? - Da. Imi da fan, abrac, iar daca e vreme rea, ma baga in sura...Ciobanul cade pe spate. - Bace! Pot sa vorbesc cu oaia ta? -Apai, bagaboanta aia minte de rupe |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Jack, un istet om de afaceri, vorbeste cu fiul sau:
Jack: "Vreau sa te insori cu o fata pe care o aleg eu." Fiul: "Imi voi alege singur mireasa." Jack: "Dar fata este fiica lui Bill Gates." Fiul: "Ei bine, in acest caz..." Apoi, Jack se intalneste cu Bill Gates. Jack: "Am un fiu pentru fiica ta." Bill Gates: "Dar fata mea este prea tanara pentru casatorie." Jack: "Dar tanarul este vice-presedinte la Banca Mondiala." Bill Gates: "Ah, in acest caz..." In sfarsit, Jack se duce sa se intalneasca cu presedintele Bancii Mondiale. Jack: "Iti recomand un tanar pentru a fi vice-presedinte." Presedintele: "Dar deja am mai multi vice-presedinti decat am nevoie." Jack: "Dar tanarul este ginerele lui Bill Gates." Presedintele: "Ah, in acest caz..." |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tipuri de femei in viziune pc
Femeie Virus - Cand te astepti cel mai putin, se instaleaza in apartamentul tau si se face stapana. Daca incerci sa o dezinstalezi, pierzi multe lucruri. Daca nu, o sa pierzi totul. Femeia Internet - Trebuie sa platesti ca sa ai acces la ea. Femeia Server -Intotdeauna e ocupata cand ai nevoie de ea. Femeia Windows - Stii ca are multe defecte, dar nu poti trai fara ea. Femeia Macintosh - Atragatoare, fara cusur, destul de scumpa, dar nu prea compatibila cu altele; doar 5 la suta dintre barbati cunosc placerea de a o avea. Femeia PowerPoint -Ideala petru a o prezenta la petreceri, mese de afaceri, etc. Femeia Excel -Se zice ca stie sa faca multe lucruri, dar tu o folosesti doar pentru functia de baza Femeia Word -Intotdeauna te asteapta cu surprize si nu exista nimeni in lume care sa o inteleaga pe deplin. Femeia DOS -Toti au avut-o o data, dar nimeni n-o mai vrea acum. Femeia Backup -Crezi ca are destul, dar la ora de "sa vedem" ii lipseste ceva... Femeia Scandisk -Stim ca e buna si ca vrea sa ajute, dar in realiate nimeni nu stie ce face. Femeia Screensaver -Nu foloseste la nimic, dar te amuza. Femeia Paintbrush -Toata machiaj si nimic de fond... Femeia Harddisk -Isi aminteste de toate, tot timpul. Femeia Utilizator -Nu face nimic bine si vesnic te intreaba cate ceva. |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
Femeia Paintbrush -Toata machiaj si nimic de fond... Doi tipi isi ciocnesc din greseala carucioarele intr-un supermarket. Primul tip catre celalalt: - Vai, imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea! Al doilea tip: - Sincer, si eu dupa a mea, chiar incep sa ma ingrijorez, ca nu inteleg pe unde o fi!?... Primul: - Pai, cum arata sotia dvs.? Poate mergem sa le cautam impreuna! - Pai, cum sa fie? Inalta, super craci, tatze mari, cur beton, fatza de bagaboanta, buze groase, alea, alea, dar a dvs.? - Nu mai conteaza, hai s-o cautam pe a ta !.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Intr-o inchisoare de maxima siguranta nimeresc la un moment dat impreuna 3 condamnati - un american, un neamt si un roman. Conform obiceiului locului, fiecare primeste cate doua bile grele de metal, fixate pe glezne, la capatul unor lanturi. Dupa cateva zile un inspector intra in celula celor trei si constata ca americanul isi pictase pe una dintre bile steagul american, iar pe cealalta Statuia Libertatii. Se intoarce catre neamt, ale carui bile, spre satisfactia lui, erau frumos lustruite, si la fel si lanturile, za cu za. In sfarsit trece la roman, care nu mai avea bilele legate de picioare. Intrigat, il intreaba unde-i sunt bilele de metal, iar romanul ii raspunde:
- Pai, cea din stanga cred ca s-a stricat, iar cealalta pur si simplu mi-a disparut! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca tipi timp de 8 ani, 7 luni si 6 zile, o sa produci suficienta
energie pentru a fierbe o ceasca de cafea. (E greu de crezut ca merita sa faci asta) La porci orgasmul dureaza 30 de minute. (In viata viitoare as vrea sa fiu porc.) (Oare cum pot sa faca asta, si de ce?) Cand te dai cu capul de pereti utilizezi cam 150 de calorii pe ora. (Inca nu pot sa-mi iau gandul de la chestia cu porcul. (Nu incerca asta acasa...eventual la serviciu?) Oamenii si delfinii sunt singurele specii care fac sex de placere. (Oare de asta zambeste Flipper mereu?) (Si porcii au 30 de minute de orgasm? Nu pare corect...) Persoanele dreptace traiesc, in medie, cu noua ani mai mult decat cei stangaci. (Daca esti ambidextru se imparte diferenta?) Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate, poate trage de 30 de ori propria greutate si intotdeauna cade pe partea dreapta cand se imbata. (Dupa ce beau din sticle micute de...?) (Au platit oare contribuabilii pentru aceasta cercetare??) Ursii polari sunt stangaci. (Cine stie....? Cui ii pasa? Cum au aflat asta? I-au intrebat?) Dracii-de-mare au peste 27,000 papile gustative. (Oare ce poate fi atat de gustos pe fundul apei?) Puricele poate sari peste de 350 de ori lungimea trupului sau. Este ca si cum un om ar sari peste un teren de fotbal. (30 de minute...poti sa-ti imaginezi?? Si de ce porcii?) Un gandac de bucatarie traieste noua zile fara cap, dupa care moare de foame. (Groaznic) (Incepi sa te minunezi de cat de sadici si bolnavi trebuie sa fi fost cei care au urmarit asta.) Masculul de calugarita nu se poate imperechea cat timp are capul atasat de corp. Femela initiaza sexul prin taierea capului masculului. (Iubito, sunt acasa. Ce zici de...) (Ei bine, cel putin porcii sar peste acest aspect...) Unii lei se imperecheaza de peste 50 de ori pe zi. (In viata mea viitoare inca imi doresc sa fiu porc...calitatea inaintea cantitatii) Fluturii gusta cu ajutorul picioarelor. (O, doamne) (La astia aproape ca este mai rau decat la dracii-de-mare) Ochiul strutului este mai mare dect creierul sau. (Cunosc astfel de persoane.) Steaua de mare nu are creier. (Cunosc si astfel de persoane.) (Dupa ce am citit aceste randuri, pot spune ... Porci Norocosi.) La doctor vine un tip. Se apropie de masa acestuia, se deschide la pantaloni, scoate penisul si il aseaza in fata doctorului, spunand: - Dom' doctor, penisul meu. Doctorul se uita, il examineaza, si dupa 5 minute spune: - Da, care este problema? - Nici una, dar nu-i asa ca este superb? |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Î: Cum se numeste un barbat cu 99% din creier amputat?
R: Eunuc... 2. Î: Cum se defineste sotul perfect? R: Un tip cu o limba de 25 de centimetri care poate sa respire pe urechi... 3. Î: Care-i asemanarea dintre un barbat si un soarece? R: Amândoi trag la gaura 4. Î: Ce este un sot? R: Un amant care si-a fortat prea mult norocul. 5. Î: Care este asemanarea dintre un barbat si o telecomanda? R: Ambii sunt simpli, usor de folosit si de obicei îi gasesti pe lânga televizor. 6. Î: De ce ce sunt barbatii ca zapada? R: Nu stii când vin(e), nu stii câti centimetri va atinge, si nu stii nici cât va dura... 7. Î: Ce îsi zice mireasa dupa noaptea nuntii? R: Doamne-ajuta ca nu am aruncat înca vibratorul... 8. Î: De ce sunt barbatii ca si cabinele telefonice? R: Ori sunt "ocupate" ori e "telefonul" defect... 9. Î: Cum se numeste un barbat aratos, inteligent, atent si sensibil? R: Basm... 10. Î: De ce sunt barbatii ca ceapa? R: Daca dai jos învelisul îti vine sa plângi... 12. Î: De ce sunt barbatii imuni la boala vacilor nebune? R: Pentru ca sunt porci... 13. Î: De ce exista barbati? R: Pentru ca vibratoarele nu aduc bani în casa... 14. Î: Care e diferenta dinte barbati si "Pedigree" (mâncarurile pentru câini)? R: Pedigree exista si cu creier... 15. Î: Ce are o femeie cu doua oua în mâna? R: Atentia totala si nepartinita a barbatului... 16. Î: De ce barbatii sunt ca si betele de chibrit? R: Daca îi aprinzi îsi pierd capul... 17. Î: Ce are 6 picioare, un IQ de 100 si miroase a bere? R: Trei barbati în fata televizorului la meciul de fotbal... 18. Î: Cum se numeste un barbat cu un IQ de 50? R: Dotat 19. Î: De ce este greu femeilor sa gaseasca un barbat care arata bine, e îngrijit si e si sensibil? R: Pentru ca astfel de barbati au deja un prieten. 20. Î: De câti barbati e nevoie pentru a schimba o hârtie de sters la baie? R: Nu se stie, un astfel de fenomen nu a mai fost observat pâna acum... 21. Î: Ce este când un barbat sta în apa pâna la brâu? R: Apa îi trece peste nivelul lui de întelegere... 22. Î: Cum se numeste un barbat care si-a pierdut 90% din capacitatea de gândire? R: Vaduv... 23. Î: Ce asemanare este între un barbat si o vacanta? R: Nici vacanta si nici barbatul nu tine întotdeauna cât ai vrea! 24. Î: Ce întelege un barbat prin a te ajuta la curatenie? R: Sa-si ridice picioarele sa poti da cu aspiratorul... 25. Î: Ce indica cravata la un barbat? R: Terenul de joc... 26. Î: Cum trimiti un barbat la culcare? R: Îi spui ca vrei sa vorbesti cu el. 27. Î: Cum defineste un barbat o seara romantica? R: SEX !!! 28. Î: De ce îsi dau barbatii un nume penisului? R: Ca sa stie de cine le e condusa viata... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Ce trebuie sa faca o femeie când barbatul ei alearga în zigzag prin
curte? Sa continue sa traga. Cercetatoarele au descoperit de ce a ratacit Moise 40 de ani prin desert cu poporul lui Israel: Un barbat nu întreaba niciodata care e drumul cel bun. De ce sunt atâtia barbati cracanati? Lucrurile fara importanta sunt totdeauna puse între paranteze. De ce nu trec barbatii prin perioada de criza când sunt maturi? Pentru ca nu ies niciodata din pubertate. De ce le e greu barbatilor sa-si exprime sentimentele ? Pentru ca nu au. Care este diferenta dintre creierul unui barbat si o maslina ? Culoarea. Dupa ce recunosti un barbat care minte? I se misca buzele. Care este diferenta între o minge de golf si punctul G? Un barbat va sta sa caute doua ore mingea de golf. De ce femeile nu clipesc în timpul preludiului? Nu au destul timp. Care e diferenta dintre un barbat si un motan vagabond ? Niciuna. Care e diferenta dintre un barbat si o închisoare? Intr-o închisoare sunt celule cenusii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 07:59 PM |
|