![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Bula si Strula in avion (homosexuali), la un moment dat Bula vine cu o propunere "picanta"... mai Strula ia hai sa ti-o trag eu tie aici in avion sa vezi ce ne distram noi, Strula de nici o culoare nu se lasa... Bula zice: Uite ma ca toata lumea doarme, hai striga ceva sau cere ceva sa vezi ca nu-ti raspunde nimeni... se scoala Strula in picioare si striga: Are cineva un pix?? Nimeni nimic... numai un tip de mai din spate deschide un ochi nonsalant si se intoarce linistit pe partea cealalta... Bula zice: vezi ma ca dorm toti? Na se pun ei pe treaba... termina... aterizeaza si avionul, coboara toti pasagerii (inclusiv homosexualii), numai domnul nonsalant din spate statea aproape congelat pe scaunul sau... vine stewardesa si il intreaba... vai domnule daca va era frig de ce nu ati cerut o patura ca va aduceam imediat... la care tipul raspunde ingrozit: Domnisoara, ala din al 6-lea rand a cerut un pix si i-au tras-o in cur toata noaptea!!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba ula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ia zi ce-a avut?-Pai, ceva bijuterii, un televizor color, si putine economii...-Nu asta, vroiam sa intreb ce i-a lipsit ?-Pai, masina, o casa sau un apartament proprietate personala...-Mai Bula! Vroiam sa stiu DE CE a murit.-Pai, a fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita saaduca cartofi, sa facem piure si gratare, ea a cazut pe scari sisi-a rupt gatul.-Da! Ce ghinion! Si ce-ati facut atunci?-Pai, macaroane cu branza ...
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
care e cantecul preferat a lui Ossama ben Laden?
R: It Wasn't Me -Cum canta cucu` in Frantza? -Avec,avec... |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se duce Fat Frumos sa omoare balaurul fioros. Ajunge la grota, paseste darz, apare balaurul cu doua capete. Fat Frumos scoate sabia si i le taie. Imediat cresc alte 4 capete in loc. Fat Frumos le taie si pe aceastea si alte 8 capete rasar imediat. Le taie pe astea 8, cresc alte 16. Le taie si pe aceastea si deodata cresc 32. Munceste Fat Frumos sa taie toate cele 32 de capete, pac! 64. Taie. Apoi 128. Taie. Apoi 256. Taie. Apoi brusc balaurul muri. De ce? Era un balaur pe 8 biti.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Hitler stătea pe marginea unei prăpăstii de līngă lagărul de la Auschwitz. Līngă el o grămadă de evrei.
- Tu, zice Hitler unui evreu, ridică piciorul stāng aşa şi īntoarce māna stāngă aşa. Şi-acum aruncă-te. Se aruncă evreul, Hitler urmăreşte cu mare atenţie traseul. - Tu, zice Hitler altui evreu, ridică piciorul drept aşa şi ridică māinile aşa. Şi-acum aruncă-te. Se aruncă şi ăsta īn timp ce Hitler urmăreşte cu mare atenţie traseul. - Tu, zice Hitler altui evreu lasă-te pe vine cu miinile in faţă aşa. Şi-acum aruncă-te. Se aruncă şi ăsta īn timp ce Hitler urmăreşte cu mare atenţie traseul. La un moment dat se apropie un soldat german. - Heil Hitler! - Heil! Ce s-a-ntīmplat? - A zis mareşalul Goering să veniţi la Cartierul General imediat ce terminaţi cu Tetris-ul! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
forte (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) prea tare
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "Ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice:
- Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negri si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva... A doua zi se intalnesc din nou: - E, cum a fost? - Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexy... ce sa mai... bomba... - Si? - Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Tineri casatoriti;-Draga mea eu am regulile mele. Dimineata la ora 8 sa fie micul dejun gata, indiferent daca sunt acasa sau nu. La ora 13 sa fie pranzul gata, indiferent daca sunt acasa sau nu. Cina sa fie pregatita pentru ora 19, indiferent daca sunt acasa sau nu. Ai inteles?-Da, am inteles. Am si eu o singura regula; luni,miercuri si sambata fac sex, indiferent daca esti acasa sau nu...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 05:26 AM |
|