![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
:o :o :o ce practic. vreau si eu ;D ;D ;D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Tare de tot bancul cu vaduva! :morideris: :morideris:
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Intr-o zi, seful se adreseaza catre subalternii sai:
- Am hotarat ca de acum vom munci numai miercurea! Toata suflarea, impresionata, aplauda... Toti stateau cuminti fara sa scoata un cuvant... La un moment dat, vazand ca nimeni nu spune nimic, seful spune: - Intrebari? Se ridica unul, se scarpina si intreaba: -Bine, bine, daaa, tre' sa muncim in fiecare miercuri? |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
De ce un barbat nu poate sa fie si frumos si inteligent in acelasi timp?
-- pentru ca ar fi femeie. de ce numai 10%din barbati ajung in rai? --pentru ca altfel raiul ar fi iad de ce a facut Dumnezeu mai intai barbatul si dupa aceea femeia? ---pentru ca din greseli se invata cum poti sa innebunesti un barbat la pat? ---sa ii ascunzi telecomanda tv de ce sunt mai multe femei decat barbati? ---pentru ca mama natura este inteleapta cand pierde un barbat 90% din inteligenta? --cand ramane fara femeie si restul de 10%? --cand ii moare catelul de ce se spune ca femeiile au puteri supranaturale? --pentru ca au puterea de a face ceva sa se ridice fara sa atinga de ce atunci cand spui ceva unui barbat ii intra pe o ureche si ii iese pe alta? --pentru ca sunetul nu se propaga in gol dimensiunile perfecte a unui barbat?(80-2-80)...80 de ani,2 infarcturi,80 de miliarde in banca de ce barbatii isi clatina capul atunci,cand gandesc? --ca cei 2 neuroni sa se poata conecta |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
titsule, ai pus punctul pe "i" :fluierat:
;D ;D ;D |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://www.smileyville.com/images/angry/smiley_abxe.gif) (IMG:http://www.smileyville.com/images/angry/explotar2jr.gif)
pentru cei doi neuroni |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
ofticosule :evil:
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe doua femei, o bunica si cu nepoata le-au prins canibalii!!!
La sedintza, in care s-a discutat aprins ce sa se faca cu ele, seful a spus: - Le tinem pe amindoua pentru a face sex cu ele!!! Toti au aprobat, insa ajutorul sefului a spus: - Eu propun ca sa o tinem pe cea tinara pentru sex si pe cea batrina sa o mincam!!! La care batrina repede a spus: - Ce ba tu esti seful?????!!!!!!!(IMG:http://www.smileyville.com/images/angry/smilfreenoob.gif) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romanul se duce la vecinul tzigan si-i spune :
- Auzi vecine, fiu-tu mi-a furat cocosul din gradina!!! Tziganul : - Stai sa-l intreb!!! - Mo, tu ciordi'te'ai ciriclelul gagiului???????!!!!!! raspuns din fundul curtzii : - IO tete!! tziganul : - E bario(adica mare)???? - Bario tete!!!! la care tziganul catre vecin : - Iauzi mo, cica nici nu l-a vazut!!!!!!!!!(IMG:http://www.smileyville.com/images/angry/box.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Un individ cu un caine intra într-un bar. Comanda o bere si zice:
- Am un caine foarte destept! Dupa cateva minute: - Cainele meu este cel mai inteligent! Lumea din jur se uita deja urat la el. Paharul s-a umplut de tot cand el afirma: - Cainele meu vorbeste! - Dar, bine, omule, ne crezi tampiti?! Cum sa vorbeasca un animal? - Hai sa facem pariu! Voi ii puneti o intrebare si daca nu raspunde ma scoateti de aici in suturi, dar daca raspunde, faceti cinste! - Bine, ma! Ia sa vedem! - Ma animalule, cum se cheama chestia aia din piele cu care ti calul?! Cainele se uita in ochii lor si spune: - Ham! - Asta a fost un latrat! si-l scot in suturi pe individ afara. Cainele se duce docil dupa el si-l intreaba: - Trebuia sa spun capastru? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:51 PM |
|