![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
angelu', ce se mai potriveste cu atmosfera noastra de la birou, de cand au fost falitii la concertul cu P Diddy si Snoop Dogg se vorbeste a la ei, ne-am insusit si gestica, eu cu o colega (noi doua stam separat de restul lumii) suntem East Coast (stii tu incrucisarea de deste si in gestul), restul sunt West Coast. Si tot asa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua ce as vrea sa te vad gesticuland ca o negresa si vorbind in slang (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Eu ma uit la un serial de animatie super misto care se cheama "Drawn together" si este acolo o negresa pe care o cheama Foxxy Luv si care mereu gesticuleaza asa cu degetul si din cap ca negresele si zice "Stay outta my way bitch or ya gonna die" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, maine ma dau la fete! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa sa faci kalua! You're the original Queen B (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fo' shizzle! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si daca pun un "sun of a" inainte de bitch, pot sa ma iau si de baietei (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
La o statie de benzina cu o singura pompa, se opreste un tip cu un "Hummer" si incepe sa bage benzina. Trece o jumatate de ora, el baga benzina... trece o ora, el baga benzina... Doua ore... In spatele lui s-a facut coada, toti injura in delir. Unu' scoate capul pe geam si ii striga aluia cu Hummerul: - Asculta, ba! Macar opreste motorul cand bagi benzina.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Unu' cam pe sapte carari se adreseaza unui trecator:
-Pardon, scuzati! Fiti amabil, cam ce ora este? -Patru si jumatate. -Dimineata sau dupa-amiaza? -Dimineata. -Astazi sau ieri? -Ei, nevasta, ce facem? Am obosit vaslind. Am ocolit lacul de opt ori. -Hai nu fii lenes! Stii bine ca doctorul mi-a recomandat multa miscare… Cele cinci porunci ale vietii in comunism: Sa nu gandesti Daca gandesti, sa nu spui. Daca spui, sa nu scrii. Daca scrii, sa nu semnezi. Daca semnezi, sa nu te miri. La o intersectie, se produce un accident rutier. Apare politia si incepe ancheta: -Exista vreun martor? Intreaba seful echipajului. -Da, eu – se prezinta un batranel. Ce s-a intamplat? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Mutandu-se in alt oras, un tanar s-a dus sa isi caute un loc de de munca la un mare supermagazin.
- Ai oarecare experienta in vanzari?, l-a intrebat directorul. - Da, i-a raspunse tanarul. Acasa am fost comis voiajor. Dupa ce l-a masurat lunga din priviri, directorul s-a hotarat sa ii dea o sansa. Sfarsitul interviului a fost: - Ei bine... incepi lucrul de maine . Voi veni la inchidere sa vad cum te-ai descurcat. Prima zi de munca a fost grea, dar tanarul nostru a depasit-o. La ora inchiderii, directorul a coborat si... - Cate vanzari ai facut astazi? - Una singura. - Doar una?!!! Azi ai avut un singur client!!! Media echipei noastre de vanzari este de 20 sau 30 pe zi. Cat de mare a fost vanzarea? - 101.265 $. - 101.265 $! Dar ce i-ai vandut? - Prima data i-am vandut un carlig de pescuit de marime mica. A doua oara unul mediu. Apoi unul mare. Dupa aceea o undita echipata cu mulineta.L-am intrebat unde se duce la pescuit si mi-a raspuns: ,,La mare". I-am spus ca pentru asta are nevoie de o barca, asa ca ne-am dus la departamentul de barci si i-am vandut una cu motor dublu Cris Craft... Apoi mi-a zis ca nu crede ca masina lui, o Honda Civic, va avea forta sa o traga. Asa ca l-am dus la departamentul auto si i-am vandut un Pajero 4X4. Directorul era inmarmurit: - Vrei sa-mi spui ca unui tip care a venit aici sa cumpere un carlig de pescuit i-ai vandut o barca si o masina?! Tanarul: - Nu, nu.. el venise sa cumpere o cutie de absorbante pentru sotia lui. Si atunci i-am spus: ,,Ei bine, din moment ce weekend-ul tau e stricat, n-ar fi mai intelept sa te duci la pescuit?". |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Super tare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:14 AM |
|