IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

108 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bancuri, anecdote, glume, etc
FluturasCuReacti...
post Jun 13 2007, 04:24 PM
Post #821

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

de gustibus non discutant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

si am mai primit un mass de curand cu urmatorul:
Un om de afaceri ii trimite un fax sotiei sale: "Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum cand tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface. Sunt f. fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si, sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac sex in hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totusi, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii." Cand se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un biletel in care scria: "Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot decit sa-ti multumesc ca m-ai anuntat. Profit de aceasta ocazie sa iti reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani. In acelasi timp, te anunt ca atunci cand vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul unei partide de sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis care, la fel ca si secretara ta, are tot 18 ani. Si cum, pe langa faptul ca esti un om de afaceri de succes esti si licentiat in matematica, vei intelege cu usurinta ca ne aflam in aceleasi imprejurari, dar... cu o mica diferenta: 18 intra de mai multe ori in 54 decit 54 in 18. Deci nu ma astepta in aceasta seara, ma voi intoarce maine. Te saruta sotia ta care te intelege cu adevarat." (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Jun 13 2007, 04:27 PM
Post #822

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
katy87
post Jun 16 2007, 11:18 AM
Post #823

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

prea tare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
contraste
post Jun 16 2007, 12:03 PM
Post #824

Musafir

Diriginta lui Bula il cheama pe taica-su la scoala. - Domnule Bula, nu stiu ce sa ma fac cu fiul domneavoastra! Nu chiuleste, dar si daca vine la scoala, tot degeaba vine! In clipa de fata e corigent la patru materii, deci din nou repetent! - Doamna diriginta, va multumesc pentru avertisment. Ajung acasa si daca nu-l trezesc din bataie cu apa rece, sa nu-mi spuneti mie... - Domnule Bula, poate nu-i cea mai eficienta metoda, totusi! - Aveti dreptate, doamna... Lasati ca vad eu cum fac! Ajuns acasa, Bula-senior trece la atac: - Bulica tata, intoleste-te ca iesim in lume. Si-l duce pe Bula la sex-club. Mama, ce spectacol! Bulica avea ochii ca la rac: - Aoleu tata! Ce craci! Ce tzatze! Cin-le-o f.. p-astea, tata? - Premiantii, tata, premiantii!

+Quote Post
katy87
post Jun 16 2007, 12:09 PM
Post #825

Incurabil

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
contraste
post Jun 16 2007, 12:22 PM
Post #826

Musafir

Radiologul zice: Am 2 vesti, una buna si una rea. Pe care va zic inainte? -Pe cea rea. -Pai aveti o tumoara imensa pe plamani. -Si care e cea buna? -Se poate rezolva in Adobe Photoshop

+Quote Post
katy87
post Jun 16 2007, 01:15 PM
Post #827

Incurabil

Bula intra in farmacie si intreaba:
-Aveti prezervative?
-In primul rand,ii raspunde farmacista enervata...prezervativele nu sunt pentru copii si in al doilea rand sa-i spui lui taticu sa vina singur sa si le cumpere pentru ca sunt de diferite marimi!
-In primul rand prezervativele nu sunt pentru copii ci sunt impotriva copiilor si in al doilea rand nu o sa-i spun nimic lui tata pentru ca sunt pentru mama.....care va pleca la statiune si marimea inca nu o stie!

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jun 16 2007, 02:25 PM
Post #828

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

Merge ursul prin pădure. Pe braţ purta un manuscris. Se intalneşte la un moment dat cu vulpea. Vulpea:
- Servus, ursule.
- Bună.
- Dar ce ai tu acolo, pe braţ?
- Ia uite, o listă cu cei pe care trebuie să-i rup.
- Aoleo, ursule, mă aflu şi eu pe acolo ?
Se uită ursul ce se uită şi zice:
- Ai ghinion, trebe să te rup.
- Aoleo, ursule, lasă-mă să-mi mai văd o dată puişorii, uite, iţi promit că vin inapoi.
O lasă ursul să plece. Merge vulpea, işi pupă puii, vine inapoi şi o rupe ursul. Mai merge ursul ce merge şi se intalneşte cu lupul. Lupul:
- Servus, ursule.
- Bună.
- Da` ce ai tu acolo?
- Lista cu cei pe care trebuie să-i rup.
- Şi-s şi eu pe acolo?
Se uită ursu` ce se uită şi zice:
- Ai pus-o lupule, trebuie să te rup.
- Aoleo, ursule, lasă-mă să-mi mai văd o dată puii şi vin inapoi.
Merge lupul, işi pupă puii, vine inapoi şi il rupe ursul. Mai merge un pic ursul şi ii iese in faţă iepuraşul.
- Ziua bună, nea Ursu.
- Aşa să fie, iepuraşule.
- Ce ai tu acolo?
- Lista cu cei pe care trebuie să-i rup.
- E şi numele meu pe acolo?
- Măi, iepuraşule, este.
- Şi nu am putea rezolva cumva să scap?
- Ba da, răspunde ursul, scoate o radieră şi şterge numele iepuraşului.

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

-Osteni, pe cai!
-Nu avem cai, maria ta!
-Atunci pe curand! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
contraste
post Jun 17 2007, 07:10 AM
Post #829

Musafir

O gagica la judecata de apoi e intrebata de Dumnezeu: - Ai pacatuit? -Nu. -Ai baut? -Nu. -Ai fumat? -Nu. -Ai preacurvit? -Nu. -Bine. Petre, ada o pereche de aripi. -Ohh...ma faceti inger? -Nu. Te facem gâscä.

+Quote Post
katy87
post Jun 18 2007, 08:58 AM
Post #830

Incurabil

Un barbat povestea intr-o zi intr-un cerc de prieteni:
- O, dragii mei, daca ati sti pe cati i-am facut eu sa poarte coarne...
Tocmai atunci soseste sotia si, auzindu-l, exclama:
- Esti norocos, draga!Eu n-am reusit sa-l fac decat pe unul!

+Quote Post

108 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:25 PM