![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Vorba de duh - GEORGE COSTANZA (SEINFELD)
Cel mai necinstit lucru, in viata, este modul in care aceasta se termina. Adica, ce vreau sa zic... viata e grea. Si-ti cam ocupa tot timpul. Ce capeti la sfārsitul ei? O moarte. Asta ce-i, un bonus? Eu cred ca ciclul vietii e de-a-ndaratelea. Ar trebui īntāi sa mori, sa te dai la o parte. Apoi sa mergi sa locuiesti īntr-un azil de batrāni. Esti dat afara de acolo pe motiv ca esti prea sanatos, te duci, īti iei pensia, apoi, cānd īncepi sa lucrezi, primesti un ceas de aur īn prima zi de lucru. Muncesti patruzeci de ani pāna cānd devii suficient de tānar ca sa te bucuri de pensionare. Te-apuci de baut, mergi la bairame, si esti gata pentru Liceu. Mergi apoi īn scoala Primara, devii un copil, te joci, n-ai nici o responsabilitate, devii bebelus, apoi si mai mult? īti petreci ultimele noua luni plutind cu toate facilitatile cum ar fi īncalzire centrala, bai, room service, dupa care termini totul īntr-un orgasm!! Amin. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Genial expus! :hohote:
|
|
|
![]()
|
|
Ion si Maria - nunta, Ion mare jmecker, Maria inocenta si prostutza, vazandu-l pe Ion gol:
- Ce-i aia? - Pai Marie, numa' io am asa ceva, nime' pe lume nu mai are! Peste cateva zile: - Ioane, l-am vazut pe Gheorghe la cosit cand s-o dus dupa tufa si si-o dat izmenele jos... Sa stii ca are si el! - Pai Marie, Gheorghe e cel mai bun preten al meu, io aveam doua si i-am dat si lui una. - Aaaaaa, bine! Da' totusi... - ce mai vrei fa? - Prost mai esti mah, de ce nu ti-ai oprit-o tie pe aia mare? ;D |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
O femeie se plimba pe strada, cand la un moment dat a fost acostata de un barbat. Barbatul spuse, :
- Trebuie sa ti-o trag chiar acum, aici. O sa arunc 500$ pe trotuar la picioarele tale si in timp ce tu ii ridici, eu ti-o trag pe la spate. Femeia s-a gandit o clipa si i-a spus barbatului sa astepte un minut. A sunat-o pe cea mai buna prietena a ei si i-a spus de toata afacerea. Prietena ei i-a spus ca e OK, cand el arunca banii pe jos ea poate sa ii ridice si sa dispara cu ei inainte ca el sa aiba macar timp sa isi dea jos nadragii. Apoi ii spuse: - Suna-ma inapoi cand esti gata cu toata treaba asta! O ora si jumate mai tirziu, femeia o suna pe prietena ei. - Ce s-a intimplat, de ce suni asa tirziu? Raspunsul veni urgent: - Pentru ca mitocanul ala a avut 500$ in fise de 25. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:o :aplauze::morideris: :morideris:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Georgieeeeeeeeeeeeeeeee :-*
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
Aia cu george din sainfeld e mai mu7lt decat super adevarata. Si-ti mai da si de gandit. :)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
FBI, CIa, LaPD (politia din Los angeles) se laudau fiecare ca ei sunt cei mai buni politisti. asa ca presedintele le-a dat un test. a luat un iepure si l-a bagat intr-o padure. Ei trebuiau sa-l gaseasca.
Intra CIa. 2 luni, informatori, urmariri, inregistrari...nimic ! Concluzia: iepurele nu exista. Intra FBI. 3 saptamani, politisti sub acoperire, iar urmariri, nimic ! La sfarsit intra in padure, omoara toate animalele si dau foc. Oricum, asta merita iepurele ala. In sfarsit, intra cei de la LaPD. Dupa 2 ore, ies cu un urs batut mar, care urla: " OK, OK sunt un iepure ! " |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://www.smileyville.com/images/misc/besetzt.gif) :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Trei studenti inaintea unui examen, unul foarte bine pregatit, unul cu un nivel mediu de cunostinte si unul ultra slab, se inteleg asupra ordinii de intrare. Cel mediu, intra primul. La iesirea din examen, ceilalti il intreaba: - Cum a fost? - Ca o discutie normala de la profesor la student! Intra cel supertare. La iesire, aceeasi intrebare, raspunsul: - Ca o discutie de la profesor la profesor! Cand in sfarsit intra si cel 'tamaie', sta inauntru o ora. Cand iese, ceilalti il intreaba: - Cum a fost daca ai stat atata? - Ca o discutie de la preot la preot! - Cum asa? - Pai el intreba... eu imi faceam cruce. Eu raspundeam, el isi facea cruce
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 12:22 PM |
|