IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce gatim de Pasti?, Retete traditionale sau inedite pentru Pasti
roxanica10
post Mar 23 2008, 09:31 PM
Post #71





Musafir






Am poftit atat de tare la cozonacul tau Kalua, ca a trebuit sa iau putina ciocolata, ca sa ma linistesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Toate arata exceptional si sunt sigura ca-s bune si la gust, dar cozonacul m-a dat pe spate. Dupa o asemenea masa, ai tai invitati se ridica cam greu de la masa am impresia. Probabil s-au obisnuit cu tine si stiu ca trebuie sa manance putin, ca meniul e f variat si ademenitor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 23 2008, 10:37 PM
Post #72


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Daca a fost bun tortul nu conteaza ca nu-i aspectos, mie imi place cum arata. Daca zici ca-i mai bun Dobosul atunci nu mai fac de Pasti tort Esterhazy mai ales ca-i migalos, ma batea si pe mine gandul dar eu cu bezeau nu-s chiar asa prietena.
Cozonacul arata tare fain.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Mar 23 2008, 10:55 PM
Post #73


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



Kalua cozonacul e (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
ia sa ne spui tu (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) cum se face de-a crapat asa apetisant.
aaah si ouale alea arata bestial pe langa tot aranjamentul acela vesel (te laud aici ca sa fie toate grupate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Mar 23 2008, 10:58 PM
Post #74


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Vreau reteta de cozonac! Musai!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 23 2008, 11:40 PM
Post #75





Musafir






Cozonac crapat

(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7428.jpg)
Se unesc captele si se roteste (eu l-am rotit doar o data, dar se poate invarti cat de des vreti voi).
Se pune intr-o tava unsa cu unt sau acoperita cu hartie de copt si se mai lasa la crescut 20-30 minute
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7429.jpg)
Se da la cuptorul preincalzit (190°C) 30-40 minute.
Asa arata proaspat scos din cuptor:
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7431.jpg)

Eu l-am uns pe alocuri cu glazura de lamaie (zahar pudra amestecat cu zeama de lamaie).
Si la anul voi pune 300g nuci la umplutura!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Mar 23 2008, 11:59 PM
Post #76


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



saru'mana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
pun eu 300g de nuca daca-i p-asa si-ti spun cum a fost.

da' de fapt cat ii ceasu? ia sa merg sa vad ce gasesc prin frigider (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
revin!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Mar 24 2008, 08:55 AM
Post #77


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Multumesc de reteta! Sigur o voi incerca si eu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 24 2008, 09:18 AM
Post #78


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Asa-i cum zice Cleo tot secretul e in framantat la cozonac, dar daca nu pui mult zahar atata doar cat sa fie putin dulce in aluat se compenseaza cu nuca care trebuie sa fie mai dulce, creste mai bine.Soacra-mea ii framanta o ora, eu nu-i framant atata da' ai ei ies mai buni. Zice ca daca sunt usori cozonaci sunt destul de afanati si cu atat mai buni.

This post has been edited by misssn7: Mar 24 2008, 09:19 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Mar 24 2008, 03:36 PM
Post #79


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



no, ca-l facui aseara. Eu am pus coaja de lamaie in coca si putin cacao, esenta de rom si o lingura de zahar in plus (era putin amar de la cacao) in umplutura. E foarte bun si perfect de dulce. Singurul comentariu e ca mie la rasuceala mi-a iesit ca o para sau ca un bec (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sotul meu radea in sufragerie la o faza dintr-un film, am plecat sa vad ce-i insa am rasucit una la cozonac inainte , apoi am revenit si nu mi-a placut, l-am desfacut si l-am sucit in sens invers, in fine l-am rasucit si desfacut de vreo 5 ori (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Va arata pozica diseara.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Szimcsi
post Mar 24 2008, 05:12 PM
Post #80


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 8,980
Joined: 12-January 06
From: Six feet from the edge
Member No.: 146



Moaaa, cum arata tortul ala (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si mie nici nu-mi place tortul! Kalua, indraznesc sa cer si eu reteta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

32 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 02:22 AM