![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Fetelor , eu folosesc de 2 luni ALPECIN un sampon cu cafea , costa 250 mii si il cumpar de la farmacie , mi-a cazut foarte mult par in special cand eram in stres maxim cu facultatea examene sesiune , imi cadea foarte foaaarte mult par si va spun ca o singura data m-am spalat cu acel sampon si de la prima utilizare cand m-am piepatanat deja nu mi-a mai cazut parul si ma spal o data la 2 zile cu acest sampon si in prezent parul meu este :x nu cred ca am folosit vreodata un sampon mai bun ca alpecin (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) pe cuvantul meu
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 7-March 09 Member No.: 6,020 ![]() |
Sunt noua aici pe site,pot sa ma alatur si eu,deoarece am cam aceleasi probleme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
buna |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 38 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,314 ![]() |
Buna,
am o intrebare pentru voi care sunteti experte in tratamentele pentru par.....ati auzit de hair grow...? sunt pastile si spary...un tratament impotriva caderii parului si regenerarii lui. multumesc mult! This post has been edited by emilly: Mar 10 2009, 09:27 AM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt multe astfel de tratamente. Nu-mi vin nume in cap pe moment, dar stiu ca erau si reclame pe la tv.
Eu am scapat de problema caderii parului cu Revalid. Desi multa lume spune ca e un cacat pe bat, la mine a mers foarte bine. Acum imi mai cade foarte putin par, si e frumos si stralucitor (o fi si din cauza ca in mare s-a cam dus toata vopseaua si a ramas parul meu natural) |
|
|
luiza_carm |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut aceasta problema in urma cu vreun an de zile. Solutia am descoperit-o intr-un plafar de cartier. Fiole si sampon Humusvitalis- Derbe impotriva caderii parului si pentru regenerare. Succes la cautat.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 3-June 09 Member No.: 6,620 ![]() |
fetelor, daca stiti vreun tratament pentru cresterea mai rapida a parului si care functioneaza pe bune, v-as fi cea mai recunoscatoare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna Tarja. Eu iti recomand cu entuziasm Revalid pastile. Tratament 10 zile pe luna, timp de trei luni, trei pastile pe zi. E buna si pentru crestere si pentru matreata si pentru intarirea firului. In plus, poti aplica un tratament cu ulei de ricin si ulei de masline, pe care il tii in par peste noapte sub o punga de plastic sau un batic. Face minuni!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 3-June 09 Member No.: 6,620 ![]() |
tratamentul cu ulei de ricin il fac si eu de ceva timp, insa nu vreau sa iau nicio pastila pt asta. am auzit aczuri cand de la revalid s-au trezit ca le creste parul pe fata, pe maini.. nu numai in cap (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tarja, de la revalid nu mi-a crescut par in plus niciunde. Nici macar in cap... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bun, deci la tine efectul a fost nul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:02 AM |
|