IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cresterea parului si stoparea caderii parului, scheme tratament, masti, solutii
lxn
post Dec 14 2007, 11:00 PM
Post #71

Musafir

Nu am luat de la el pentru ca atunci cand ne-am cunoscut aveam amandoi asta, destinul ne-a adus impreuna pe astia cu coji in cap (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Voi face asa cum am zis, o sa va spun ce am rezolvat dupa sarbatori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 14 2007, 11:04 PM
Post #72

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cel mai corect asa, sa n-aveti pe cine da vina...Sa dai peste un doctor bun!

+Quote Post
lxn
post Dec 14 2007, 11:33 PM
Post #73

Musafir

Sarumana, BG (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Multumesc si restul fetelor pentru raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)

+Quote Post
monipui
post Dec 16 2007, 11:14 PM
Post #74

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,846

Salut tuturor.
Ma alatur si eu celor care au probleme cu parul.Deja m-am saturat...si eu am cojite enervante, se pun la radacina firelor,le pot lua cu unghile si stiu ca nu ar trebui sa umblu acolo dar ma mananca la 2 zile dupa spalat, asa ca trebuie sa ma spal din 2 in 2 zile,ceea ce iar nu e bine. Mi se ingrasa parul repede si ma si mananca pielea de la cojite, asa ca am fost la doctor, care mi-a dat...normal..un sampon, O Rising -pt par gras. Din pacate..se gasea doar la o farmacie, care a incetat sa mai aduca pt ca nu se vindea. Asa ca am folosit doar un flacon, dupa care nu l-am mai gasit niciunde, Nici nu stiu daca e bun..parea sa fie, pt ca incepusem sa ma spal o data la 3 zile fara sa imi smulg pielea din cap de la mancarime.
Alte sampoane pe care le-am folosit la recomandarea altor doctori au fost :Selegel si Selsun Blu..care iar sunt...nici rele nici bune..dar sigur scumpe...pt mine anyway.Oricum, nu mi-au rezolvat problema.
Referitor la caderea parului, am folosit Klorane cu chinina..dar nici un rezultat.Normal ca imi cade parul daca mi se ingrasa repede si il spal des si mai am si cojile alea, de peste un an cred (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Aveam par des si acum..la revedere...imi cade cam mult si cel care creste are firul moale.
Acum folosesc Dercos pt matreatza grasa si cautam ceva pt oprirea caderii parului pe net, asa am dat de voi...

Faza naspa la sampoanele astea,este ca toate lasa reziduri pe par..fie pt al face mai moale..fie pt hidratare...sau mai stiu eu ce. Daca va uitati la reclame va dati seama ca sampoanele alea fac orice , dar uita sa mentioneze ca mai si curata parul. In realitate,lasa tot felul de reziduri pe scalp, care se aduna dupa mai multe folosiri, si pot provoca matreatza si mancarimi.de aceea, cand schimbi samponul , ai impresia ca e mai bun pt ca iti simti parul altfel (mai curat), dar asta numai pt ca samponul nou curata rezidurile celui vechi, insa le lasa pe ale lui, asa ca dupa un timp se vor acumula altele. Ca sa testezi ca un sampon nu lasa reziduri, tb doar sa te speli cu el pe maini si sa te clatesti bine . Daca pielea mai miroase dupa clatire , atunci samponul lasa reziduri.

Eu nu mai stiu ce sa folosesc, cred ca o sa ajung iar la (alt) medic.Deja am fost la 3 si nimic.
Va pup, Moni

+Quote Post
Diana.
post Dec 16 2007, 11:21 PM
Post #75

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Monipui, bine ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
georgy_georgy
post Dec 17 2007, 05:29 PM
Post #76

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,511

bunaa:*sa-mi zic si eu oful (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi se electrizeaza parul in ultimul hal si plus ca imi mai si cade ,se degradeaza :crying:mai ales si de la frigu asta...am zis ca poate e din cauza ca il spalam o data la 2 zile acum il spal o data la 3 zile ca simt nevoia sa fie curat tot timpul mai ales ca e si foarte lung...am incercat mai multe masti chestii dar nu prea au fost cine stie ce...ma gandeam sa ii aplic ceva natural ...masti facute de mine dar nu stiu ce ar fi ideal pentru asta...ce imi puteti recomanda si mie sa-mi rezolv problema asta? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

This post has been edited by georgy_georgy: Dec 17 2007, 05:30 PM

+Quote Post
monipui
post Dec 17 2007, 10:13 PM
Post #77

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,846

Mersi pt urare, Maat (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 17 2007, 11:09 PM
Post #78

Musafir

Bine ai venit, monipui! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
M-am regasit in mesajul tau. Asa cum probabil ai vazut, daca ai citit paginile anterioare, am aceeasi problema cu a ta si am folosit cam aceleasi produse insa fara rezultat. O sa incerc un tratament naturist si daca da roade, o sa anunt aici sa incercati si voi. Desi am promis ca merg la dermatolog, mi-e teama ca voi primi acelasi tratament ca si tine, sampoane scumpe si care nu rezolva nimic. Asadar, naturist all the way (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 18 2007, 01:55 AM
Post #79

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Moni! Nu am mai auzit de reziduurile de care spui, o stii din sursa unui dermatolog? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Mai mult ca sigur ai o dermatita seboreica. O sa ma repet cu recomandarea de Blue Cap. Pt caderea parului, exista sampoane si tratamente eficiente, dar mai intai ar trebui sa iti rezolvi intr-o anumita masura problema cu dermatita sau ce este. Intr-adevar, nici eu nu am fost prea entuziasmata de Klorane.

Georgy, insista mai mult pe hidratare, e normal ca si parul sa fie afectat de frig, de toti factorii exteriori..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Dec 18 2007, 01:57 AM

+Quote Post
walpurgik
post Dec 18 2007, 10:24 AM
Post #80

Musafir

Din pacate, samponul blue cap la mine n-a facut prea multe. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cred ca din cauza dermatitei am pierdut si eu jumatate din parul pe care il aveam, fara exagerari, si nu pot sa zic ca am stat cu mainile in san, ci m-am cam luptat cu morile de vant.

+Quote Post

25 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 10:52 PM