![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
a, scuze :-X, cu din ala n-am incercat, dar nici nu prea m-as baga... ??? are un gust mai "altfel", cred ca n-ar mia semana a orez cu lapte.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Fetelor, am gasit o noua reteta de tarta sarata. Asta era cu ciuperci.
Se face un aluat din branza de vaci 0% cu faina integrala, sare si iaurt 0% cat sa se faca un aluat cu care sa se poate lucra. Se pune in forma de tarta si am umplut cu ciupercile de mai jos amestecate cu branza de vaci 0% si am pus la copt. Acum ciupercile: se taie marunt ceapa si se pune la "calit" inr-un vas neaderent, fara ulei, in suc propriu. apoi se adauga ciupercile tocate marunt si se lasa la facut. Se pune sare si frunze de patrunjel/marar. |
|
|
![]()
|
|
Branza de vaci 0%.
Se amesteca bine (cu telul) 2.7l lapte 0% cu o cutie de iaurt 0% (750g). Se pun la incalzit pe foc mic amestecand din cand in cand. Este bine de pus o tava daca aveti aragaz cu flacara. Cand branza incepe sa se formeze (ca niste zdrente) se mai lasa cateva minute (max 5 min) si se inchide focul. Se pastraza acolo (pe aragazul cald) pana dimineata(daca se face de ex seara). Dimineata se scurge zerul, care se separa bine de branza si se pune branza intr-o strecuratoare pe care am pus un tifon. Se face un nod tifonului (se strange ca o minge) si se lasa pana seara. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Kalua stii cumva un sos de curry?Mie imi place f mult dar nu prea stiu sa-l fac.Il pun doar asa praf peste macaruri.Am mancat in Germania odata un carnat f gros in sos curry si mi-a placut f mult.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am pus reteta la gatit in 30 minute, ca nu-i conforma. ???
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 57 Joined: 23-February 06 Member No.: 240 ![]() |
Sal'tare!
Am mare nevoie de ajutor. Vreau sa pregatesc orez sau paste integrale si nu prea stiu cum. Imi puteti da niste idei? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
eu fac un sos de rosii cu busuioc, adaug pastele fierte putin si eventual niste peste....si gata.
|
|
|
![]()
|
|
Sau ciuperci inabusite, cu usturoi, ceapa verde, marar, fara ulei.
Sau spanac fiert facut piure, amestecat cu branza de vaci 0% sai iaurt 0%. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
marthamihai |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua te rugam rasfata-ne si pe noi cu retete noi si delicioase (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:53 PM |
|