Friptura Montignac a la Khayyam
Publicat: 03.06.2007
Etichete:
4 lg ulei
10 ridichi
1 castravete
4 catei usturoi
8 lg sos soia (atentie,fara zahar!)
4 lg vin alb sec
1 lingurita ghimbir ras
Usturoiul pisat se sareaza si se amesteca bine cu sosul soia si vinul.
Carnea se taie fasiute, apoi se toarna marinata de mai sus si se lasa la macerat 12 ore.
Se prajeste in ulei, la foc mare, amestecand continuu, timp de 5-7 minute.
Se serveste cu salata de ridichi si castraveti, amestecata cu ghimbir.
Pofta buna!
Reteta publicata pe forum la Feb 23 2006, 01:59 PM
Copyright © Diotima
Reproducerea fara acord strct interzisa!
Sursa: Copyright © eLady.ro - Friptura Montignac a la Khayyam
(0 / 5)
Comentarii postate (0)
Cele mai citite
Celebs & Style
Ricky Martin se casatoreste cu Carlos Gonzales Abella
In urma cu aproape doi ani, in martie 2010,&nbs...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti
Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!
Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails
Comenteaza
Print
