![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incepem ciclul retetelor Montignac.
Friptura de parmezan cu nuci diferite Reteta indiana: Pakoras Chutney de ardei iute Retete de slabire: La farinata postat de: kalua 2005-04-02 14:44 pe alt forum Carne tocata de vita o amestec cu oua, ceapa unduita, usturoi, sare, piper, patrunjel verde si putina linte rosie fiarta. Pun un strat de compozitie de-a lungul unei forme mai inalte. Umplutura: intr-o parte oua fierte, in cealalta telemea (feta) taiata cuburele. Imbrac umplutura cu compozitia de carne si o dau la cuptor. Intre timp pregatesc legumele: ardei, rosii, vinete, dovlecei, ciuprci, etc. Se adauga legumele in forma (pe ambele parti ale ruladei si se lasa la cuptor pana e gata. Cine vrea poate adauga niste suc de rosii. Astfel am carnea, garnitura (legumele) si se formeaza si un sos delicios. Cu salata verde. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Suna tare bine, trebuie s-o incerc :P
Reteta Muschiulet de porc ŕ la Cosimo 1 muschiulet de porc 50g Mortadella in felii 1 legatura patrunjel verde 50 g parmezan ras 50 g cascaval ras .... ...restul in site... ;) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Da' mai puneti si voi retete.
Kalua, ceva bun de sarbatori? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De Craciun, pt. ca am probleme cu timpul, vom face un fondue chinezesc, niste aperitive. Desert: tort de ciocolata conform. De Revelion habar n-am inca.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da` bine ca ne spui cum se numesc si retetele nu ni le dai... :(
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
Vai kalua, ce bine suna!!! Fac si eu!!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am inspirat de la fetele de pe topicul cu bucataria greceasca si fac acuma o creatie proprie (derivat de la pastitsio) conforma. Daca iese buna, va zic si voua ce si cum. ::)
A iesit bun, ai mei sunt chiar incantati, eu, cu toate ca nu cunosc originalul, zic ca nici nu se compara :( Deci: carnea am pregatit-o asa cum a zis Diana, bechamelul l-am scos din schema si l-am inlocuit cu un sos de rosii, macaroanele cu glass noodles. Eu am pus pe langa Feta si niste mozarella, ca am vazut-o prin frigider. Si am servit cu smantana acrisoara, de-aia cu max. 10% grasime. a 2-a zi: m-a sunat fiica-mea sa-mi spuna ca a mancat din creatia mea la micul dejun, rece si ca a fost asaaaa de bun. Mi-am luat resturi cu mine la serviciu si am impartit cu o colega care e si ea cu Montignac. Cum a gustat, a zis ca vrea reteta. :D |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Carne de miel cu linte rosie
(se poate face si cu altfel de carne, dar asta-i reteta originala) Mancarea asta a fost cu mare succes la toata familia. :) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
File de peste Montignac cu rosii
Peste de folosit: cod sau merlucius file: Sper sa va placa. M-am gandit ca, cu zeama care ramane se pot face si paste dar nu stiu daca e conform Montignac. Poate imi spune kalua. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:35 AM |
|