![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mananc cel putin o data pe saptamana sushi
Aici e f mare oferta si am 2 locuri unde merg. Cand ma gasesc cu un prieten merge la un restaurant bufet, adica mananci cat poti duce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si sushiurile lor sint divine Apoi am un sushi bar de unde-mi iau supa miso (tare-i gustoasa ar trebui s-o incerc si acasa) si ori salata cu somon afumat si ceva minuni japoneze, ori sushi facut pe loc dintr-o lista imensa. Au si caserole gata facute insa le gasesc scumpe si mie sushiurile cu avocado puse de umplutura acolo, nu-mi spun nimic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiica-mii ii tot fac sandwichuri, cu branzeturi diferite, cu sunca, cu dulceata. Numai painea trebuie sa i-o tot schimb, are perioade cand vrea toast, apoi paine normala, apoi english muffins (toasties numiti la noi), un fel de batoane. Pentru saptamana viitoare i-am cumparat croissanturi din faina integrala.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Si a mea a vrut numai sandwichuri saptamana asta. Eu ii fierb un ou (bio ca tare se simte diferenta la gust) si i-l rad pe razatoarea mica, uneori pun si unt. Apoi variatia a fost mortadela ca tare-i place (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna idee cu oul, ia sa-i pun si eu saptamana viitoare ca n-a mai avut de nu stiu cand.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Nu am inteles, de ce se rade oul? Se face ca o pasta si se unge painea?
|
|
|
![]()
|
|
Are o textura placuta dat pe razatoarea mare. Vorbesc despre sandwichul unui copil de 8 ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu nu ma rasfat, imi iau oul intreg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aici renumitul egg salad sandwich e cu oul taiat cuburi micute amestecat cu maioneza si tulpina de telina tocata in cuburi la fel de micute. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Ce bine de voi...ca sa ma intelegeti eu "fac contabilitate" intr-o unitate militara de jandarmi, deci nu poti pleca pe poarta unitatii decat cand se termina programul sau cand ti se ordona alte misiuni, in nici un caz pt. mancare.Lucrez aici din 03 ianuarie anul acesta.Inainte am lucrat vreo 10 ani la privati dar de acolo puteai pleca sa-ti mai cumperi cate ceva-aici...ca la inchisoare.Exista popota unitatii unde se poate manca la ora 11, am mancat si eu aproape zilnic, nu e f.scump, darmincarea e super-nasoala: vreo 4-5 feluri cu cartofi sau orez sau sos rosii care se tot repeta, si totul colcaie de grasime si multa ceapa care nici macar nu e calita omeneste.Ce sa mai zic, mi s-a facut rau de multe ori, am rarit-o iat acum cu Monti nu voi mai merge deloc.Inainte nu puteam manca dimineata, mancam la popota la 11, rapid sa nu stai prea mult acolo, si mai papam ceva spre seara, cred ca acesta e um mare motiv pt. care s-au pus kg. pe mine asa anul asta. Deci Kalua draga, cand vei citi vei intelege de ce sunt asa disperata ca mai am 3 zile de concediu si apoi ce mananc? La noi in birou e un flux de persoane ca in gara...nu ma prea impac cu salatele, sub nici o forma goale. Eventual e corect sau nu sa pap dimineata, la lucru multe fructe si pe la ora 16.30 sa mananc felul principal? Te rog sfatuieste-ma, citeam in carte lui Monti ca poti avea mesele repartizate pana la 4-5 maxim. Va multumesc pentru idei si scuze pt. "romanul" pe care v-am pus sa-l cititi, pe viitor voi fi f. scurta.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Dar nu ai putea sa-ti iei friptura la gratar, cu rosii, daca nu vrei salata? Si poate niste cascaval?
Sau nu poti sa-ti iei ceva de acasa si sa mananci la popota unitatii? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Ba as putea sa-mi ceva de acest gen la pachet dar la popota nu as putea merge decat la ora 11 cu ceilalti si atunci ar tb. sa consider gustare, tot nu m-ar ajuta cu mult, tot acasa tb sa am masa principala. Ce spui?!
|
|
|
![]()
|
|
Eu deja ma gandeam cum sa mituesti buucatarul sa-ti faca meniu separat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar daca nu se poate, trecem la planul B.
Adica, poti sa mananci dimineata o omleta, branzeturi, legume, sunca etc, iar pe la ora 12,30-13 mananci fructe. Mere, portocale, ca sunt satioase. Daca te plictisesti, schimbi ordinea meselor. Dimineata mananci paine cu gem de casa(mere, gutui), iaurt cu cereale, mere cu cereale, paine filozofala, etc. Pe la ora 13, poti sa mananci un ou fiert, fripturica de pui la gratar, branza topita, un iaurt, branza cu iaurt, o rulada de carne, rosii, castraveti... Eu cred ca se poate. Ar fi pacat sa renunti! Se slabeste usor cu Monti. Eu am inregistrat azi o victorie in lupta cu cantarul, ca tot ne luptam noi de mult timp. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:57 AM |
|