IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pachetul pentru la serviciu, la scoala, la gradinita, Ce dam copiilor sa manance la scoala, ce ne luam noi
Teocris
post Sep 20 2012, 03:16 PM
Post #91

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Hai ca-ti fac si tie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe langa trei pachetele inca unul nu se cunoaste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Sep 21 2012, 10:56 AM
Post #92

V.I.P.

(IMG:https://lh3.googleusercontent.com/-XISFh9ZjtPQ/UFwrF7vzrBI/AAAAAAAADXA/d65XhffstnE/s600/DSC05743.JPG) Pizza facuta de mine (sunca de curcan, ardei gras, masline, ciuperci, sos de rosii, cascaval), feliute de mar, boabe de strugure si un iaurt mic cu capsune

(IMG:https://lh3.googleusercontent.com/-93vQIiob8O0/UFwrF5mLjWI/AAAAAAAADXE/VIDgdjUpl4k/s666/DSC05745.JPG)

+Quote Post
Diana.
post Sep 21 2012, 11:42 AM
Post #93

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Super, imi place la nebunie ca ai pus 50% - 50% proteine, calciu si fibre, vitamine si zaharuri! Plus ca in mod sigur, ii va placea la nebunie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Sep 21 2012, 12:28 PM
Post #94

V.I.P.

Junioara e foarte incantata de schimbarea asta dramatica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cand i-am facut sandwich m-a intrebat cu o mutrita posomorata: "Mami, dar nu-mi mai pui mancare in cutiuta?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cand a vazut ce vreau sa fac de fapt, mi-a zambit larg si m-a recompensat cu un pusic (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 21 2012, 12:58 PM
Post #95

Fondator eLady.ro

Cred ca a declansat o moda printre aia mici si nu mica o sa iti fie mirarea cind o sa te sune vreo alta mamica sa ii explici ce si cum, ca a innebunit-o copilul ca vrea cutiuta, ca Teo! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Teocris
post Sep 21 2012, 01:10 PM
Post #96

V.I.P.

Pai copii din clasa ei ii tot dau tarcoale la ora de masa. Ieri de exemplu s-au pus si pariuri cum ca bucatelele de carne din caserora sunt de fapt de peste, nu de pui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Teo mi-a povestit un pic necajita ca nu a crezut-o nimeni cand a zis ca este carne de pui si ca a trebuit sa le dea sa guste ca sa se convinga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dimineata prima data o saluta, apoi o intreaba: "Azi ce ai in gentuta de mancare?" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
Diana.
post Sep 21 2012, 01:39 PM
Post #97

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa iti ramina fata flaminda cit de curind, ca o sa ii dispara pachetelul... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tentatia e mare!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
melcri
post Sep 21 2012, 09:41 PM
Post #98

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

vezi sa nu faca schimb de alimente intre ei;e bine daca-i place sa manance ce i-ai pregatit;e foarte sanatos si f apetisant

+Quote Post
Teocris
post Sep 24 2012, 07:25 AM
Post #99

V.I.P.

Schimb de alimente mai fac, ca mereu mancarea altuia e mai buna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sper numai sa nu ramana fata nemancata cu atatia curiosi pe langa ea. Nu-mi vine sa cred ca o caserola poate da nastere unei asa mari curiozitati si pofte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pachetelul de azi:

(IMG:https://lh3.googleusercontent.com/-mnppRDfaoXQ/UF_r3n2Bu_I/AAAAAAAADXo/q86YzbVuz3o/s500/DSC05773.JPG)

Friptura la punga de pui cu legume (ardei gras, ciuperci, cartofi, ceapa), bastonase de castravete, nuci umplute cu crema din biscuiti, boabe de strugure alb.

+Quote Post
Teocris
post Sep 25 2012, 08:22 AM
Post #100

V.I.P.

(IMG:https://lh3.googleusercontent.com/-oNhds7EvtK0/UGFNKfVop9I/AAAAAAAADas/vmuZ3MTTrFQ/s500/DSC05784.JPG)

Paste cu ciuperci si smantana (paste, ciuperci, ceapa, smantana de gatit, patrunjel proaspat, sare, piper macinat), piersica, boabe de strugure, un iaurt mic cu fructe de padure.

Mamica unei fetite, colega cu fetita mea, m-a oprit ieri la scoala sa ma intrebe ce-i pun eu fetei la pachetel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Spunea ca fiica ei numai despre asta ii vorbeste si ca a facut-o sa cumpere si ea cutiuta de plastic si gentuta frigorifica, dar ca acum nu stie ce mancare sa puna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate sunt deschizator de drumuri si le fac pe mamicile care isi lasa copilasii la programul prelungit sa priveasca cu alti ochi pachetelul pentru scoala (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post

16 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 06:29 AM