![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
sunt de acord ca trebuie gasita o cale de mijloc,un sincron intre viata personala si cariera.Eu am observat ca, in cazul meu daca sunt fericita in plan personal imi iese tot ce imi propun si pe plan profesional :D
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 31 Joined: 9-December 05 Member No.: 52 ![]() |
Clar viata personala: in speta fetita mea, careia ii dedic in primul rand timpul, apoi partenerul (sau amandorura cand se poate), si abia apoi profesie... Poate gresesc, dar ma simt implinita...
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
pana acum am fost cu cariera-n sange....acum nu mai stiu ce sa cred...
|
|
|
big.smile |
![]()
|
Musafir ![]() |
hehe .. variantele posibile sunt ori calea de mijloc, ori cariera, ori viata personala, fiecare argumantadu-si alegerea. nu stiu dc va castiga vreodata una dintre ele, scorul va fi mereu strans .... aleg viata personala, o viata in care intra si cariera si timp liber, si prieteni dar si constrangeri .... cred ca asa va fi intotdeauna
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Eu am ales viata personala. DEocamdata ma dedic baietelului meu si sotului, casei, etc. Nu stiu daca in cazul incare as munci 10 ore pe zi, as simti ca ofer mai mult, deocamdata. MAi incolo mai vedem.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Nici in o mie de vieti nu as ceda zambetul copilului meu, primii lui pasi pe covor in skimbul unor gologani care, de ce sa nu recunoastem, oricum se duc pe te miri ce...e drept, pui pasiune in ceea ce faci, daca daca tot am spus "pasiune", cum ramane cu pasiune ape care esti in stare sa o oferi uni om, unei fiinte umane?
Cariera o ai si la 20 si ceva de ani, si la 60 , in pragul pensiei.Familia, la fel. Diferenta:in primul caz, la 60 de ani te trezesti pensionar singur. in la doilea caz pensionarea te prinde in mijlocul familiei cu care ai construit legaturi ce vor dainui si dincolo de tine: copii, nepoti, amintiri...amintiri . Ideal ar fi ca ambele sa se interpatrunda,dar nu prea ai cum: nu ai cum sa ai o cariera infloritoare daca nu sacrifici familia....cum nu ai cum sa ai o familie unita, niste copii iubitori, cuminti si binecrescuti daca tu ca si parinte nu le oferi cat mai mult timp si daruire, iar aceste lucruri nu le poti oferi de la serviciu, ci stand alaturi de ai, impartasindu-le bucuria si tristetea . Eu nu pot spune k "am ales" ceva anume, ci pot spune k ani de-a randul m-am rugat pentru o familie frumoasa.Acum o am si-I sunt recunoscatoare Celui ce a facut posibil acest miracol. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 13 Joined: 20-December 05 Member No.: 121 ![]() |
Sa nu facem o mare confuzie :)
Cariera nu inseamna orice serviciu cu un salariu de 500 - 1 000 EU, acesta e un loc de munca, bine platit.....dar atat . Cariera, cu adevarat, inseamna realizari mari, la scara foarte mare. Iar in Romania sunt foarte putine femei care fac intr-adevar cariera. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
sunt de acord cu rianna,cariera nu inseamna sa lucrezi zi-noapte ci sa realizezi ceva pe plan profesional.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
fahnelle,sunt total de acord cu tine! Cariera nu o potzi face,decat sacrificand din timpul alocat familiei,iar daca nu gasesti un partener pe masura ,dar care sa se dedice exclusiv cuplului si problemelor casnice,pentru a compensa, totul se duce de rapa!
Cred ca in viatza nu trebuie sa depasesti masura,caci dorind prea multe,s-ar putea sa pierzi exact ceea ce e mai important! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 06:50 AM |
|