IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despartiri, divorturi, cuplul rupt in doua..., De ce doare atat de tare?
leo
post Jan 15 2007, 01:42 PM
Post #251

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(gandacel @ Jan 15 2007, 01:01 PM) *
Treaba cu schimbatul nr de telefon...el cred ca a facut in ambitia mea, pt ca eu inaintea lui dupa o cearta am facut lucrul asta. Si eu am partea mea de vina. Cred ca ar fi bine sa stam de vorba si sa hotaram ce facem mai departe.

oricum ar fi, ambitie sau nu, relatia a fost atinsa destul de grav. din afara vad mai bine anumite lucruri. faptul ca ambii sunteti niste pietre tari. exact ce ii spuneam lui angeldust. daca nu faci compromisuri nu castigi. nu veti avea succes. poate ca doar veti amana inevitabilul pana va veti certa pe motivul ca unul l-a lasat singur pe altul de sarbatori acum. ai putea discuta cu el si sa va angajati in niste compromisuri stricte sau sa cauti alta persoana care poate sa cedeze mai usor.

QUOTE(angeldust @ Jan 15 2007, 01:31 PM) *
Nu ma refeream deloc la compromisurile pe care evident ca trebuie sa le faci de-a lungul unei relatii pentru ca aceasta sa functioneze (dar nici in acest caz nu sunt de acord cu compromisurile in exces sau care nu sunt facute de ambele parti). Eu ziceam ca nu este corect fatza de partener sa INCEPI o relatie cu el cu gandul ca nu e chiar cum ti-l doresti tu dar sigur il vei determina sa se schimbe pe parcurs. Si mai ales nu e corect sa ii ascunzi acest lucru. Daca peste o vreme constati ca defapt nu poti sa il schimbi? Atunci ce faci? Ii spui....stii...imi pare rau...dar eu credeam ca o sa fii asa si pe dincolo dupa ce o sa fim impreuna? Get my point?

angeldust eu merg la sigur. nu la nimereala. nu agat ci intemeiez relatii. stiu daca pot sa fac ceva cu o anumita femeie sau imi pierd timpul. eu imi ocolesc mult timp viitoarea prietena. si cum poate fi altfel? daca e o persoana periculoasa ma arunc cu capul inainte? sau crezi ca doar daca esti femeie te poti astepta la un partener periculos?
din experienta mea iti spun ca de multe ori trebuie sa faci compromisuri gratuite pentru ca si celalalt sa iti raspunda. daca astepti sa faca si persoana de langa tine efortul sa te scoata in oras dupa ce ai scos-o tu in luna asta, atunci nu cauti dragoste ci iti dau, imi dai. poate ca anumite sacrificii ale tale nici nu le observa. poti acuza pe cineva ca nu are perceptie?
Go to the top of the page

+Quote Post
Dore
post Jan 20 2007, 04:15 PM
Post #252

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Ce aţi hotărāt pānă la urmă, gāndăcel?

Leo, nu există compromis gratuit. Lipsa bătăii de cap este principala cauză pentru care oamenii fac compromisuri de orice fel. Şi obţin liniştea căutată, de obicei, chiar dacă doar temporar.

+Quote Post
leo
post Jan 21 2007, 12:50 AM
Post #253

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(Dore @ Jan 20 2007, 04:15 PM) *
Leo, nu există compromis gratuit. Lipsa bătăii de cap este principala cauză pentru care oamenii fac compromisuri de orice fel. Şi obţin liniştea căutată, de obicei, chiar dacă doar temporar.

asta numai pentru oamenii care nu vor sa se implice. Nu crezi ca daca ti-ai luat un angajament trebuie sa respecti si unele reguli? Eu asta numesc onoare. dar bine poate ca am o gandire invechita. in ziua de azi respectarea angajamentelor te face de multe ori slab.

+Quote Post
Dore
post Jan 21 2007, 10:16 AM
Post #254

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Se pare că nu ai īnţeles: nu există compromis gratuit, fiindcă īn schimbul lui primeşti linişte. Īl faci ca să nu ai bătaie de cap. Deci nu ai făcut compromisul degeaba, pānă la urmă, nu este gratuit fiindcă primeşti ceva īn schimb.

Mai mult chiar, este bine să īnţelegi că aici suntem toţi amici şi nu are nimeni nimic de demonstrat nimănui. Iar acest topic este despre gandacel şi fragilitatea relaţiei ei, nu despre cum oi fi tu, eu ori altcineva din punct de vedere caracterologic.

+Quote Post
geta26
post Jan 21 2007, 05:59 PM
Post #255

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,076

Buna fetelor, de o saptamana ma chinui sa mi fac curaj sa scriu, sunt de un an cu prietenul meu, la inceputul relatie m-a inselat si a recunscut ca era nehotarat, dupa 9 luni m-a cerut in casatorie si am acceptat cu mici retineri........am avut multe certuri si scandaluri.......nu ne intelegem tocmai bine insa eu am facut f multe eforturi, am acceptat pana si propunerea lui de a ne muta cu parintii mei, acum sa va zic problema TELEFONUL MOBIL, SMS-URI! de la o colega gen cumpara-mi aia, te pup............te pup gargarita .....anormale pt relatii de colegii, am facut scandal am sunat-o pe fata aia, i am zis ca nu isi au locul sms urile, aia a zis ca a inteles apoi a trimis sms lui ca d c nu a stres sms de la ea, SI IAR AM FACUT CRZA.........ce sa zic, tot de la sms uri am descoperit ca fostul ma insela cu care tot asa vroiam sa ma casatoresc si cu care am stat 5 ani!
Iar am vorbit cu tipa, m am certat cu el era sa ne despartim, m-am decis sa fiu increzatoare si sa incerc sa ma conving ca sunt doar niste sms uri....
Acum o saptamana am gasite alte sms uri unde el ii scria ca ii este rau, alt sms ii cerea sa vina la munca ca se plictiseste singur, sa mai zic ca o ducea acasa ca era in drumul lui???
Acum vine partea rea.......nu apuc sa fac scandal ca s-a intamplat o mare nenorocire, a murit tipa intr-un accident de masina..............am ramas cu totii socati, imi pare rau de ea ca era tanara, el mi a zis ca merge la munca si de fapt il sun si imi spune ca alerga cu fratele ei sa faca pregatirile de inmormantare, cu riscul de fi insesibila as fi vrut sa ma anunte ca are intentia asta......peste toate imi trecea prin cap ca s a prezentat prietenul ei............ma simt deja paranoica.............dar nu pot sa ma intreb oare m-a inselat???
Nu doar sms urile m au determinat ci si comportamentul lui mai rece .indiferent fata de mine.......
Nu mi pot scoate din minte ..........imi vine sa i fac bagajele si sa l trimit la mama lui!
Astept pareri va rog, chair as vrea sa am liniste si sa aflu adevarul............

+Quote Post
kalua
post Jan 21 2007, 06:07 PM
Post #256

Musafir

Eu l-as trimite la mama lui, dar fara s-o termin cu el. Zi-i ca-ti trebuie ceva timp sa te linistesti. Si vezi tu cum decurge relatia voastra mai departe. Daca va fi sa fie, va trece si peste asta.
Consider o treaba deloc chibzuita sa te casatoresti cu cineva care nu-ti da sentimentul de sprijin, aparare, loialitate, astea pe langa dragoste.

+Quote Post
lotte
post Jan 21 2007, 06:08 PM
Post #257

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

tu crezi ca daca te certi cu el de la niste sms-uri o sa te iubeasca mai mult?
cel mult, poate sa se abtina sa mai scrie mesaje, sau sa te insele, dar asta numai daca vrea el.sau o sa fie precaut data viitoare cu mesajele.dragoste, mai multa decat ti-a oferit pana acum, in nici un caz.

sa te certi de la niste sms-uri sau colege de munca, inseamna sa-l tii langa tine prin constrangere.
cel mai normal este sa nu te certi, ci sa-l intrebi, ca pe un prieten, ce isi doreste el de la o relatie, de la viata.spune-i ca e liber sa faca ce-si doreste.sa-si traiasca viata cum vrea el.mai bine o prietenie bazata pe sinceritate, decat o iubire in minciuna.

si pentru tine:
ce iti doresti tu de la viata?
preferi o relatie in genul acesta, sau sa fii singura si la un moment dat sa intalnesti pe cineva care te merita cu adevarat?

+Quote Post
geta26
post Jan 21 2007, 06:13 PM
Post #258

Contaminat
*

QUOTE(lotte @ Jan 21 2007, 06:08 PM) *
cel mult, poate sa se abtina sa mai scrie mesaje, sau sa te insele, dar asta numai daca vrea el.sau o sa fie precaut data viitoare cu mesajele.dragoste, mai multa decat ti-a oferit pana acum, in nici un caz.
sa te certi de la niste sms-uri sau colege de munca, inseamna sa-l tii langa tine prin constrangere.
cel mai normal este sa nu te certi, ci sa-l intrebi, ca pe un prieten, ce isi doreste el de la o relatie, de la viata.spune-i ca e liber sa faca ce-si doreste.sa-si traiasca viata cum vrea el.mai bine o prietenie bazata pe sinceritate, decat o iubire in minciuna.

si pentru tine:
preferi o relatie in genul acesta, sau sa fii singura si la un moment dat sa intalnesti pe cineva care te merita cu adevarat?

buna, am incercat la inceput sa vorbesc frumos, si am luat-o ca pe o gluma primul sms insa cand am vazut altele deja nu am mai rezistat!! am facut si cursuri de comunicare, mi-am luat carti............nu au avut efect la un om coleric si care imediat se enerveaza si ma jigneste.............l-am iertat....dar m am saturat.........i-am zis sa ne despartim si nu vrea.........

+Quote Post
kalua
post Jan 21 2007, 06:16 PM
Post #259

Musafir

QUOTE(geta26 @ Jan 21 2007, 03:13 PM) *
i-am zis sa ne despartim si nu vrea.........

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Da' ce, esti la cheremul lui, daca vrea el va despartiti, daca nu, nu?

+Quote Post
geta26
post Jan 21 2007, 06:34 PM
Post #260

Contaminat
*

QUOTE(kalua @ Jan 21 2007, 06:16 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Da' ce, esti la cheremul lui, daca vrea el va despartiti, daca nu, nu?

stam cu parintii mei.....care sunt cam demodati.........imi va fi greu dc il dau afara pe usa si el imi face scandal........imi este teama de reactia lui......
peste toate inca mai tin la el........imi este greu dar sincer nu ma mai pot vedea in rochie d emireasa langa el
am vorbit prieteneste ieri la o bere si l am intrebat ..........ca acum nu mai conteaza ........sa-mi zica adevarul..........daca a avut ceva cu ea, mi-a zis ca nu.........si nu m a convins

QUOTE(lotte @ Jan 21 2007, 06:08 PM) *

si pentru tine:

lotte i am zis ca frumos ca daca nu ma mai vrea inteleg, i am zis ca vreau o familie - relatie adevarata.........si nu trebuie sa stam asa de fatada, pt ca nu voi fi sotia care sta cu copii si spala iar el sa vina ca un print seara de la amanta si sa tac, nu voi accepta asa ceva!!!

+Quote Post

60 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:19 PM