![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:'( Hai mey Albi, ce Dumnezeu, da-l incolo de lache. Sper sa nu fie ce gandesc eu si ce a scris Cecy.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
E nehotarat. Nu stie cu care din voi doua sa ramana. Ea probabil a venit in tara sa petreaca sarbatorile cu el si nu cred ca ei n-au vorbit la telefon sau pe mail pana acum. Mai cred ca a plecat din oras sa lamureasca lucrurile cu ea (in ce fel, nu stiu), fara sa fie nevoit sa dea ochii cu tine.
E neplacut ce ti se intampla, dar incearca sa faci in asa fel incat, orice ar hotari el de sarbatori, sa nu fii luata prin surprindere. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai, ma stept la absolut orice...
asa mi-a spus si el ca tre sa vb cu ea, dar ca nu mai vrea sa fie cu ea....o sa traim si o sa vedem ce-o fi!! :'( |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Mie mi se pare tare dubioasa treaba. Presupun ca ei nu au mai tinut legatura cat timp aia a fost plecata,nu?Eu asa am inteles din ce ai scris, iar in cazul asta nu inteleg cum de avea ea impresia ca se intoarce acasa la "iubitelul" ei! Daca nu o mai vrea sa ii zica si punct. Nu e corect nici fata de tine, nici fata de ea sa va tine pe amandoua asa!
Mi se pare absurd sa te faca sa stai acasa rozandu-ti unghiile, timp in care el este cu cealalta, "incercand" sa ia o hotarare! |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca ti-a zis ca nu o mai vrea, inseamna ca e ceva. asteapta sa vezi ce face. :-*
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu am patit in viata mea asa ceva
deci nu am nici cea mai vaga idee cum sa reactionez oricum ca renunt sau nu ....ca renunta el sau nu...e tot aia.....am 2 variante mari si late: ori sarbatori cu el ori fara el...nu am prea multe alternative.... :'( |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Albinuza de cat timp sunteti impreuna?
Fosta de cat timp e plecata in strainatate? Ei intre timp au mai vorbit la telefon? Daca e plecata de mult timp,si ei nu au mai vorbit deloc la telefon,mi se pare cam ciudat ca ea inca sa mai creada ca sunt impreuna.. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 22-December 05 Member No.: 128 ![]() |
parerea mea sincera e ca EL asteapta sa vada dc mai iese ceva cu fosta si te tine pe tine ca plan de rezerva
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
da, exact asta face :(
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Doamnelor, avem aici o situatie clasica.
Albinuza - de ce atata tristete?! E plina plinaaa lumea de barbati, sa nu faci eroarea de a te crampona de el. Nu merita atata atentie si nici atata timp alocat. Am trecut prin ceva asemanator si m-am lamurit cam tarziu ca barbatii nu trebuie ascultati, ci priviti. Astupa-ti urechile si deschide ochii larg: contabilizeaza ceea ce face si NU ceea ce spune. Asa suntem noi, femeile, ne intra amorul pe urechi :(. Contabilizand faptele, stai cam asa: in ajunul Ajunului Craciunul, dumnealui a disparut ca Rhett in ceata. Indicatie clara spre concluzia "muta-ti gandul". Nu mai inlacrima ochisorii pentru el, vei avea nevoie sa ai vederea clara pentru a-l repera pe urmatorul Si nici macar in gluma sa nu te gandesti sa alergi repejor la fostul ;). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:34 PM |
|