IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despartiri, divorturi, cuplul rupt in doua..., De ce doare atat de tare?
kale
post Jan 23 2006, 08:29 PM
Post #71

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

cred ca 10 ani de zile te-ai raportat la el, ca pana la urma cam asta facem cand suntem cu cineva...intr-un fel sau altul, in timpul unei relatii, ne pliem pe partener, ne modelam sufletul si gandurile dupa el, evoluam odata cu el...ma refer la relatiile care dureaza in timp..evident, intervine si obisnuinta...doare, dar va trece, ai rabdare
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Jan 23 2006, 08:32 PM
Post #72

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

cred ca te-ai invatat cu el atata vreme si .. ceva ceva tot mai exista intre voi. nu stim acum de ce ati ajuns sa faceti acest pas, dar ..

iti doresc putere pentru a uita si a trece peste asta.

:-*

+Quote Post
mititik
post Jan 23 2006, 09:24 PM
Post #73

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

E firesc sa simti ce simti! 10 de ani sa traiesti cu un om, sa te bucuri si sa suferi alaturi de el, sa fiti unul si nu 2...Incet incet durerea se va estompa! E nevoie de rabdare!  :-*

:offtopic: Meg, ai un privat! :floricele:

+Quote Post
Cleo
post Jan 23 2006, 10:34 PM
Post #74

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

moreena .... cand "te legi" de cineva automat ai planuri de viitor care includ persoana respectiva, iar acum toate planurile alea nu se vor mai materializa, apoi probabil te intrebi "de ce mi se intampla tocmai mie asta?" . Amintirile nu dispar chiar daca el nu mai este langa tine ..... asa ca ceea ce simti e normal. E normal sa suferi, dar nu te mai gandi sa reiei o relatie moarta pt ca vei sfarsi la fel. Copiilor le e mai bine cu parinti divortati decat cu unii care traiesc impreuna de gura lumii si care de fapt sunt niste straini- dusmani unul pt altul si se poarta ca atare. E o placa uzata dar "timpul le rezolva pe toate". concentreaza-ti puterile si gandurile asupra copilului tau si asupra ta ..... trecutul nu-l putem schimba putem doar invata din el.

numai bine  :-*

+Quote Post
Meg
post Jan 23 2006, 11:35 PM
Post #75

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

trecutul nu-l putem schimba putem doar invata din el.

cata dreptate ai  :'(

:offtopic: mititk, si tu ;)  :-*

+Quote Post
moreena
post Jan 24 2006, 12:41 PM
Post #76

Musafir

va multumesc din suflet pentru incurajari! :)
problema mea  insa cred ca este putin mai complicata decat pare la prima vedere.
exemplificare: in timpul divortului am cunoscut pe cineva iar sotul meu a aflat si nu a fost f. incantat; s-a purtat mizerabil cu mine atunci, dar sentimentul de vinovatie pe care l-am avut dupa aceea si chiar si acum, m-a facut mai slaba si mai vulnerabila.
in prezent sunt cu persoana respectiva, dar nu stiu ce sa fac, mi-e teama sa simt, sa ma exteriorizez, sa ma indragostesc sa ma deschid in fata cuiva de teama sa nu sufar din nou;
pe de alta parte, fostul meu sot, ma roaga sa ne impacam! :o  SOCANTA ATITUDINE! imi spune ca ma iubeste si ca m-a iertat pentru ceea ce i-am facut!
nu stiu insa daca va putea uita ce s-a intamplat (faptul ca in timpul divortului si chiar si acum eu sunt cu altcineva)

nu stiu daca ati inteles o iota din ce-am scris! iertare pentru incoerenta si eventuale greseli!

+Quote Post
Antilopa_Bongo
post Jan 24 2006, 12:50 PM
Post #77

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 161

De ce te-ai intoarce intr-o relatie care te-a facut sa suferi? Si de ce simti ca ai gresit ca esti cu altcineva? Poate ca ar fi mai bine sa mai astepti un timp pana sa iei decizii importante si sa te implici intr-o relatie "serioasa". Eu nu cred ca fostul tau sot te va "ierta" (si de ce ai avea nevoie sa te ierte?). Acum la el e mai degraba spirit de competitie. Nu suporta ca tu sa fii cu altcineva. Cred ca despre asta e vorba, nimic mai mult.

+Quote Post
kale
post Jan 24 2006, 12:57 PM
Post #78

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

intr-un fel sau altul cred ca tu te simti vinovata fata de fostul tau sot datorita noii relatii...probabil ca undeva in mintea ta s-a infiripat ideea asta care te impiedica sa ai o relatie noua, sanatoasa, cu tot ce presupune ea...iar el, evident ca valorifica aceasta slabiciune a ta..cred ca ar trebui sa-ti amintesti motivele pentru care ati ajuns la divort

+Quote Post
Tsunami
post Jan 24 2006, 01:31 PM
Post #79

Musafir

moreena, ceea ce ar trebui tu sa inveti ar fi sa te iubesti in primul rand pe tine, sa raportezi tot si toate la tine si nu la alt barbat, indiferent cine ar fi el.

vinovata? de ce? lasa asta, uite-te-n fatza, gandeste-te la cariera ta, la scoala copilului. in partea sentimentala, fa ce-ti dicteaza inima, dar nu mai raporta viatza ta la altcineva. viatza ta e doar a ta.

please.

sper sa revin azi daca mai am timp. keep in touch

+Quote Post
laryysa
post Jan 24 2006, 01:41 PM
Post #80

niciodata sa nu spui niciodata

Group: Membru de Onoare
From: Romania
Member No.: 93

pe de alta parte, fostul meu sot, ma roaga sa ne impacam! :o  SOCANTA ATITUDINE! imi spune ca ma iubeste si ca m-a iertat pentru ceea ce i-am facut!
nu stiu insa daca va putea uita ce s-a intamplat (faptul ca in timpul divortului si chiar si acum eu sunt cu altcineva)

Poate doar vrea sa-ti faca rau , sa te desparti de cel cu care esti acum , am auzit cazuri si el urmareste sa fii singura daca nu esti cu el .

Ziceam si eu asa , nu e decat o presupunere  :ametit:

+Quote Post

60 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 01:23 AM