![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
o broasca testoasa sau un hamster oi porcusor
pasarea face galagie iar tu zici ca nu vrei asta |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
euh, acum am vazut ca iti mai recomandase cineva plushuletz. na, unu' impaiat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa,asa,vezi ca poti?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) oricum.nici asa nu mi-ai fost de prea mare ajutor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) o broasca testoasa sau un hamster oi porcusor pasarea face galagie iar tu zici ca nu vrei asta am vb aseara cu pretenu` si ne gandeam la acvariu...ramane asa,hihi...tks divi pentru idei.pup |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai de unde sa stiu eu mai empty g ce animale iti plac tie, ce stii despre fiecare specie, cat esti dispusa sa investesti pe luna in el (vet, tratamente, mancare, produse cosmetice), daca aveti vreunu' alergii la goangele respective.... samd (pot sa insirui aici 100 de motive)
edit: un acvariu e destul de scump daca-ti iei unu corect (nu un bol in care sa se chinuie un caras auriu)- + instalatiile care se mai cumpara (aerare, filtrare, plante, iluminare, tratamente pentru pesti) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si daca nu-ti iei un acvariu corect ai o gramada de treaba cu el. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:01 AM |
|