![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
multumesc pt raspuns 17girl.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
lotte...eu de-abia mi-am luat de la kerastase samponul pt par gras. am folosit pana acum aproape numai produse profesionale(wella, tigi) dar si tony&guy pe care l-am luat din farmacie. Dar tot la 2 zile ma spal pe cap.E chiar asa de bun Kerastase? Pupici (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) zetta, eu sunt super multumita, parul meu chiar iese in evidentza acum.acum depinde si ce ai folosit inainte. eu inainte foloseama mousse de la l oreal, made in usa, si era groaznic.imi usca parul in asa hal, ca dupa doua zile parea ca o matura, si abia puteam sa bag pieptanul in el( parul meu e ondulat). cat ai dat pe sampon? astept sa-mi spui cum ti s a parut. |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
lotte eu de-abia l-am luat ieri, am dat pe el 500.000 lei si eu de-abia astept sa-l folosesc.mercic (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
din pacate asta e pb dureroasa a fondurilor de ten. Daca mai are si putere mare de acoperire nu are cum sa arate natural. Din pacate si eu posed citeva fonduri de ten, de care sunt mai mult sau mai putin multumita. Sunt multumita, atunci cind deja fata mea arta acalumea, atunci pot sa aplic doar ff putin, deci nu se vede. Dar daca vrei sa build coverage atunci na, lucrurile se cam incurca.
Si fondul de ten e o problema care ma face sa ridic din sprincene fie ca e vb de clinique, lauder sau mai stiu eu ce. Promisiuni fac toate companiile, dar sa fim seriosi...Bineintels toate fonduriule de ten arata bine in lumina din magazin, dar afara te sperii:). E de speriat indutrsia asta a frumusetii.. Kerastase, imi pare rau ca sunt iar circotasa dar...am folosit acum citiva ani. CRed ca vreun an intreg daca nu mai mult. La inceput parul arata bine, de altfel K. de multe ori se mandreste ca produsele lor sunt folosite de celebritati. In timp parul meu a devenit farmicios si-a pierdut din stralucire, nehidratat etc... SEnzatia ce ti-o lasa produsele poate fi faina pt un timp, dar parul meu e prea uscat si prea capricios (la fel si pielea capului) ca sa pot sa o tratez doar cu siliconi (am par cret ) si alcool! Oricum K. e vazut ca un tratament "mai d elux" asa ce daca parul-piela capului nu va cere mai mult atunci fiti fericite! Ca o paranteza acum se gasesc multe produse cu silicon cu nemiluita, of course la preturi mult mai mici. Cind am chef de par super stralucitor iau o masca de la montagne jeunness |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu folosesc fdt Revlon colorstay (ma repet). Acopera suuuuper bine si tenul meu are aspect natural. Cred ca il folosesc de 7-8 ani si nu am fost niciodata tentata sa-l schimb. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
ala , da am citit ca de multe ce ai scris de revlon. Si cred ca meriti niste felicitari fiind posesoarea unei super pieli.
Pt mine colorstay nu cred ca ar puttea face ceva: am pielea cam uscata pt el. Si mai am o problema eu apilc suncreeen sub make up. Ceea ce ma impidica sa masez fondul de ten..oriucm protectia se diminueaza aplicind oroce desupra. Acum, ce pot sa zic. Stiu persoane cre urasc fondul asta de ten. Tocmai asta e probleme ca avem tenuri atit de diferite , cu problema difierite ...nu mai spun de tehnicile diferite de aaplicare diferite pe care le folosim.... fiecare fata ar trebui sa ceara un custom blend in functie de culoare, problemee etc etc. Si eu am un fond de ten de la guerlain de care SUNT MULTUMITA. Probabil daca nu m-ar tenta sa caut ceva ce nu exista ar fi OK. Dar daca te uiti in diferite tipuri de lumina vezi ca in unele nu arata deloc natural. Am 3 oglinoare in care ma tot uit in diferite lumini, diferite marimi, acum mi-a mai venit si cu tonuril de culoare (e oribil cind stai langa ceva alboc -galbenoc ce filtraeza lumina), diferite intensitati de lumina...Ahh, si in unele isi pierede de-a binelea efectul glowing care la mine e MUST. Bine stiu ca nimeni nuimi pune lampa pe fata sa se uite la mine....in fine asta e offul meu. Am acum niste fonduri de ten care ma tenteaza : HR color clone (din pacate culorile sunt mult prea inchise), shiseido colour stick - colori nenaturale , pt asiatice , givechy subline - ma atrage ca are o varietate mare de culori dar totusi mi se par prea idealiste , sau poate presciptives virtual skin (o sa cer un custom blend). Ala, te invidiez sincer! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu am tenul mixt, deci in anumite zone nu ar fi tocmai indicat acest fdt. Dar daca aplic o crema grasa super hidratanta si apoi fdt e super ok. Secretul la colorstay (in cazul meu) e crema aplicata in prealabil.
Si crede-ma nu am un super ten, doar am gasit nuanta ivory care merge perfect la el. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
bubulina, asa e, e aproape imposibil ca un fond de ten cu o putere de acoperire decenta sa se vada natural. problema cea mai mare nu ar fi de textura cat de culoare. eu chiar am avut noroc cu Sensual Clone/HR, culoarea Vanilla este aproape identica cu cea a tenului meu sau fdt respectiv chiar reuseste sa "cloneze" nuanta tenului meu. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) pacat ca nu gasesti o nuanta apropiata tenului tau.
ideea cu custom blend-ul de la Pescriptives e super buna, chiar am vazut recent o emisiune in care aratau cum se realizeza un asfel de fdt. de Armani - Luminous Silk Foundation ce zici? din cate stiu au si culori deschise. |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
pb fondurilor de ten a ramsa asa..deocamdata sunt fara!
Ce as putea cumpara din Romania? Ma intereseaza in mod deosebit cremele naturale pe baza de uleiuri vegetale/esentiale. Exista vreun sampon natural? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
bubulina, ce fond de ten ai de la Guerlain?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:49 PM |
|