![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma intreb cine cumpara asa ceva, daca n-ar exista piata n-ar fi nici oferta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
(IMG:http://www.latenitefashion.com/ebay/nom/1469G.jpg) ma duce cu gandul la: (IMG:http://ffmedia.ign.com/filmforce/image/article/711/711738/borat-20060607053153666-000.jpg) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Nu mi-as pune niciodata tenesi cu toc. Bleah!
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
M-am decis! Nu voi imbraca niciodata tinute animal print! Nu ma atrag in niciun fel si in plus au devenit "uniforma".
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hm... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ia sa vedem:
- balerini: nu sint destul de inalta sa imi permit luxul; - balerini + fusta scurta: din acelasi motiv - fusta scurta+ colanti+ pantofi fara toc: chiar nu e nevoie sa creada lumea ca vin din Liliput - fusta extrem de scurta: lasa oamenii sa mai si ghiceasca, nu pune totul "pe tava" - decolteu exagerat de... "generos": nu as avea cu ce sa il umplu, hai sa zicem ca "dotarea" nu ma da afara din casa - pantaloni/bluza/rochie "animal print"; da, e "hot trend ", dar imi da senzatia de ieftin - rochie/fusta/pantalon "gogosar"- sa fim serioase, imi place leguma asta in farfurie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o si port pe mine... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wow! cat de vulgare sunt pozele postate e kalua!! clar asa nu! cine naiba se imbraca asa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet, multe se imbraca asa si se cred sexy si tari. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aici exista si un cuvant anume pentru cele bronzate bine la solar, de obicei blonde - vopsit si imbracate vulgar. Printre ele se numara si VIP-uri: (IMG:http://hinessight.blogs.com/photos/uncategorized/paris_hilton.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu nu voi purta niciodata catsuit, animal print (in afara de cow print, mie imi plac vacutzele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ), platforme cu talpa transparenta, rochii sau corsete penibile ca acelea de mai sus, geaca sau sacou d-ala scurt de care are toata lumea acum (sub bust). peep toe (mi se pare cam aiurea sa se vada doar o unghie-doua), chestii in culori fosforescente, nimic din piele naturala.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu port incaltaminte care are plastic pe deasupra sau inauntru. Talpa poate fi din plastic daca-i bine facuta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:58 AM |
|