![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O sa o pun zilele astea. Sint prea obosita acum. Din miel de face (ficat, rinichi, intestine, plamini, inima).
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ah, credeam ca din pui... nu-i graba atunci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
oh! acum vazui papoutsakia care-i cu vinete (prietenele stiu de ce)
neaparat o incerc maat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ziceti-mi si mie care-i proportia la Saganaki egala midii si feta sau cum? Multam fain.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dupa gust.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Maat superbun Saganaki cu midii, midiile proaspete sunt mai bune decat cele congelate, da' habar n-am cum se curata si astea care se gasesc la noi la hipermarket nus cat sunt de proaspete, incerc si cu creveti sa vedem daca ne place. Am facut poza cu telefonul (acumulatoprii de la camera erau descarcati) sa vad cum o descarc ca n-am cablu si tre' sa-mi iau ori cablu ori ceva la computer pt. infrarosu.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Chiar, cum se procedeaza cu cele congelate? Ca si eu vreau sa fac. Si aici la noi la supermarket cam tot timpul sunt congelate, foarte rar aduc proaspete.
|
|
|
![]()
|
|
Eu le fac cu midii congelate. Cele proaspete de curata si se folosesc. Aasta e singura diferenta.
Cele proaspete se deschid cu cutitul, se spala bine de nisip si se folosesc. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut saganaki cu creveti, ma declar incantata! Nu ma asteptam sa fie asa de yummy, am zis sa incerc pentru ca am vazut ca e foarte renumit pe aici. Branza aia pe deasupra face toate paralele. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mi-ati facut pfta. Cred ca produc si eu un saganaki in week-endul asta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:22 AM |
|