![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
cred ca asta e topicul potrivit.
am cumparat de la greci de la piata niste muraturi beton - ceva gogosari umpluti cu feta si cu piper /??? - iuteee de-ti ieseau ochii. tinute in ulei. cum se fac frate astea, ca am innebunit, sunt super super bune! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,313 ![]() |
Retete de coliva greceasca se gasesc pe internet (cautare pe Google dupa cuvantul "kolyva" (cuvant grecesc) - retetele sunt in limba engleza).
http://www.google.com/search?hl=en&cli...amp;btnG=Search (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Femeie, ce-ti veni cu coliva greceasca? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
maat, nu-mi dai si mie reteta la muraturile alea? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
nu pot sa nu ma amuz putin...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sorry..!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
euh. o fi vreun mesaj subliminal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
maat, deci coliva aia? ... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nau fachin aidia ce-i veni lu distinsa donsoara biziila cu coliva, presupun ca avea mai multe pagini deschise si s-a apucat sa scrie une i-o venit mai redepe. Andreea, io harabr nu am de muraturile de care zici, am vazut si io in magazin... daca zici tu ca-s bune, le incerc si eu, insa reteta pentru asta ceva nu am, imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
da' sper ca v-ati dat seama ca nu e sor-mea nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
asta e albinuTza...sormea e albinuza (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
aoleu. da
corect! rozy, un punct de la mine ma miram eu ce-i venise albinei noastre sa dea cu coliva-n geam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moaaama ce teapa mi-am luat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Nu am vazut ca e nu eAlbi, biziila... Na, mi-am luat intepatura de la un stup... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:03 AM |
|