![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Tre' sa fac si eu o tirosalata. Cu crevetii cand mai ajung prin Real sa iau cruzi, tre' sa prestez neaparat saganaki ca imi suna tare bine d-abia inaugurez si eu incercarea cu crevetii.
Pune, pune retete ca gatesc gustos, supa aia a la grec am mancat o data la vecina e din Constanta da' sunt de mult stabiliti in Brasov, e o minunatie. Vecina punea un pui intreg, apai ce zeama lasa puiul ala plus legumele plus dresatura gust de gust. This post has been edited by Master of Norules: Jun 6 2008, 10:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu te sfatuiesc sa incerci prima data saganaki cu midii. Le iei gata curatate (congelate). O punga de 300 de grame ajunge pentru 2 portii babane. Daca nu e singurul fel de mincare, ajunge si de 3 portii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Depinde, sa stii, de casa. Nu stiu cum e in Romania kotosoupa, supa de pui greceasca, insa peste tot in Grecia, supa de gaina se face cum am pus eu reteta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cind o sa mai fac o sa ii trag si o poza; eu ii zic "pilaf lichid" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si astea unde le gasesc midii am mancat la mare si mi-au placut la gust asa ca pot incerca.
Mie oricum mi s-a parut enorm un pui intreg sa pun la supa ca noi nu prea mancam carnea aia fiarta si nu stiu ce sa fac cu ea. Barbata-miu i-am zis atunci cand am mancat si zice apai zgarcita de tine n-ai face asa o supa. Daca fac supa cu un pui intreg is constienta ca juma' din carne ajunge la gunoi si de aia nu fac. Da reteta ta suna mai bine ca nu e atata carne. Deci saptamana viitoare cred ca bag si eu o ciorba a la grec. This post has been edited by Master of Norules: Jun 6 2008, 10:47 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Le gasesti tot la real, ca zici ca te duci, e pe la raionul de inghetata care are in fata niste congelatoare: banuiesc ca asezarea in magazin e la fel peste tot in tara.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noi azi am mincat inele de calamar prajite si creveti prajiti: le dau drumul intr-o oala mare cu ulei incins si in maxim 10 minute pot fi mincati (cu sare si zeama de lamiie, insa fara piine, ca noi am intrat fortati de imprejurari la Monti). Poti lua doua-trei spete pentru supa, ba chiar si 4 bucati, plus aripioare: spetele de pui sint si extrem de ieftine, si dau si gust foarte-foarte bun la orice ciorba, supa sau pilaf de gaina. |
|
|
![]()
|
|
Multam fain Maat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) uite asa improve cunostintele mele de bucatareala care nu-s nici pe departe vaste in ce priveste mancarurile.
Supa cu spatele o fac si apoi dupa ce fierbe il dau la cutu, ca nu-i nimeni amator sa manance carnea aia. Asa ca o sa try, deja mi s-a facut pofta. This post has been edited by Master of Norules: Jun 6 2008, 10:53 PM |
|
|
![]()
|
|
Nu ai pentru ce. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O sa pun azi si reteta mea de pilaf. Si cea de γαρδουμπα (se citeste cam "gharduba") care e o specialitate din maruntatie condimentate puse pe un bat ca de frigarui. Dl Maat e cazut in cap dupa asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cutu nu are voie oase de pui, pentru ca poate face ocluzie intestinala (oasele de pui se sparg in aschii si perforeaza intestinele cateilor). |
|
|
![]()
|
|
Stiu ca am avut caine, uite ca am uitat sa le scot oasele next time le dau cu oasele scose. Avem 2 maidanezi in fata blocului la care toata lumea le da de mancare, da' carne fiarta astia nu refuza never. Mai refuza cate un salam cand sunt superplini.
Frigaruile alea din maruntaie cred ca ies pe jar o bunatate. This post has been edited by Master of Norules: Jun 6 2008, 11:01 PM |
|
|
![]()
|
|
γαρδουμπα ("gharduba") arata cam asa:
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/2-3.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Oaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu ce fain, si din ce maruntaie se fac?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
si eu urmaresc cu interes reteta..... Ma pun pe lista de asteptare sa stii! sunt a doua la coada. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:16 AM |
|