![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Mi-am luat si eu o carte de Cella Serghi - panza..cu 3 ron de la anticariat. Si inca una care se numeste Herbert (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/mellow.gif) si inca vreo doua ca erau ieftine.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Freya, unde ai gasit Memoriile lui Casanova? Si eu o caut!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
"Tara Piticilor" pare sa nu se fi reeditat de mult, FreyaVanilla... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 16-May 06 Member No.: 329 ![]() |
Cella Serghi...panza de paianjen, amintiri placute, mereu o recitesc.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Am gasit Memoriile lui Casanova in anticariatul din pasajul de la Universitate. M-a costat 10 000 lei vechi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E nemaipomenita cartea! V-o recomand!
|
|
|
lorelay |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am si eu carti de donat!
Am sa pun zilele astea titlurile! Dar unde putem dezbate tema poetilor iranieni ? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai le dedici un topic nou, poetilor iranieni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 16-May 08 Member No.: 3,881 ![]() |
HELLO
sunt si eu mai noua p aici. as fi vrut sa va intreb daca stiti cumva cum pot sa fac si eu comanda si pe ce site pentru colectia "THE TUDOR COURT" de PHILIPPA GREGORY.sau daca stiti pe undeva sa se gaseasca la noi. ideal ar fi fost in limba engleza dar sunt ok si in romana.... daca puteti sa ma ajutati, adresa mea de e-mail este alexandra.ally- at -yahoo.com. ms mult si scz de deranj |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:18 PM |
|