IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 134 135 136 137 138 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Master of Norule...
post Jan 31 2008, 09:57 AM
Post #1351

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

QUOTE(kalua @ Jan 30 2008, 10:53 PM) *
Am facut carbonara in seara asta. Iar acum ma chinuie talentul cu salambos, niste choux-uri micute umplute cu crema de patiserie cu putin alcool in ea si glazurate. Sper sa apuc si niste somn in noaptea asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kalua please pui reteta de salambos suna tare bine. Multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 31 2008, 10:27 AM
Post #1352

Musafir

Pai se fac choux-uri mai mici din aluat de eclere, apoi crema de patiserie in care se pune putin rom sau Grand Marnier. Nu se taie pentru a se pune crema, ci aceasta se introduce ori cu seringa in fundul xhoux-urilor, ori se face o gaurica cu un cutit si se introduce tot cu seringa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe deasupra se face o glazura de zahar (zahar, apa, cateva picaturi de suc de lamaie), gata.

+Quote Post
Cleo
post Jan 31 2008, 04:05 PM
Post #1353

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

deci cum va spusei fac petrecere sambata pt cei 2 dragi ai mei
- incep de la coada: torul am sa-l comand de data asta, apoi cred c-am sa fac niste prajiturele
- felul principal ???? nooo idea ...heeeeelp (m-am saturat de friptura la gratar)
- apertive: rissois, prosciuto cu pepene galben si poate pun si niste branza de capra, tartine cu cream cheese Philadelphia, somon afumat si un fir de ceapa (rosie); eventual tartine cu icre

ia uitati-va ce-i aici paginile 6 si 8: asta o brutarie-patiserie la 3 minute de mine http://www.premieremoisson.com/buffet/PRM_16_Buffets_Fr.pdf

kalua ai mancat vreodata flammekueche?

ce-ar fi sa le dau ceva peste felul principal ?? chiar nu stiu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
oricum si reteta cu ciorba de legume am s-o incerc cat de curand, insa o merge cu patrav-somon?

+Quote Post
kalua
post Jan 31 2008, 04:38 PM
Post #1354

Musafir

Pai cum sa nu mananc Flammkuchen daca asta provine din Germania (Alsacia)? Dar traditional se bea must la el. Iti povestesc mai tarziu de el. cati oameni iti vin?

+Quote Post
Cleo
post Jan 31 2008, 04:42 PM
Post #1355

moderator

QUOTE(kalua @ Jan 31 2008, 09:38 AM) *
Pai cum sa nu mananc Flammkuchen daca asta provine din Germania (Alsacia)? Dar traditional se bea must la el. Iti povestesc mai tarziu de el. cati oameni iti vin?

pai pare tare bun din retete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
asa-i?

cu copii vom fi 10 si-apoi mai am 3 a 2-a zi pt ca sambata nu-s in oras.

+Quote Post
divi2007
post Jan 31 2008, 05:00 PM
Post #1356

Musafir

waw cleo 10 persoane (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

tre sa fi gospodina sa pui masa pt atatea pesoane
bafta o sa te descurci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

eu pt micuti as opta pt inghetata ca stiu sigur ca le place

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 31 2008, 05:18 PM
Post #1357

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Cleo mai poti face baghete taiate felii cu mozzarella la cuptor le pregatesti de inainte cu 10 minute sa le servesti dai drumul la cuptor.Sunt bune si sunt calde sau pateuri cu ciuperci sau branza.

+Quote Post
Cleo
post Jan 31 2008, 08:00 PM
Post #1358

moderator

mersi girlies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma decid eu in ultimi 20 m

am mai gasit ceva fain cartofi copti stil mediteraneean insa langa tot imi trebuie ceva carne poate fac niste piept de pui la cuptor in vin alb
Attached File(s)
Attached File  jacket_potato_mediterranean_close_up.jpeg ( 21.43k ) Number of downloads: 4

+Quote Post
kalua
post Feb 1 2008, 09:56 AM
Post #1359

Musafir

Daca nu vrei sa faci numai friptura "simpla" iti recomand friptura dubla din muschiulet de porc. care oricum trebuie pregatita dinainte si o bagi numai la cuptor cand ti-au venit oamenii. In loc de faina de naut pui faina normala.

+Quote Post
Cleo
post Feb 1 2008, 03:34 PM
Post #1360

moderator

am si faina de naut ce crezi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

sa vad daca gasesc diseara muschiulet langa noi, se anunta furtuna de zapada (e a 4-a pe anul asta) adica ninnge orizontal asaaaa vreo 12-24 de ore, cam 40-50 cm (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) iar imi dispare masa de pe terasa ...

cred ca trebui sa fac cantitatea dubla deci friptura cvadrupla de porc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

262 Pages V  « < 134 135 136 137 138 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 03:04 AM