![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pt ca 2 saptamani au gatit altii pt mine, acum trebuie sa revin cu picioarele si mainile in bucatarie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Drept urmare, azi am fost viteaza: dovlecei si ardei umpluti (la care visez dinainte de a pleca in concediu!), piept de pui la cuptor, ghiveci de legume, supa de legume, icre de peste (astea nu mi-au iesit nici de data asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ).
Voi pune poze la topicul potrivit. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi - supa arabeasca cu naut, linte si spanac.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri am facut mancarica de linte rosie, negresa fara faina si salata cu pui pentru hubby.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi imping o varza cu afumatura si carnati si sper sa-mi ajunga si pe maine (maine varuim si n-o sa am timp de bucatareala).
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am luat niste vinete sa le coc sa fac salata, niste creveti pt ghiciti voi ce (da`din prima altfel nu se pune) si niste anghinare sa fac cu sos de alune cum am scris pe-aci mai demult. Sa videm ce-mi iese.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bingo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ce fain ca-i place copilului la bucatarie. A mea se ofera dar eu is mai ciudata si n-o prea las insa imi impun s-o las sa participe pana nu-i tarziu am uitat c-avem si mancare de-aia de dovlecei ca un sos si-o mancam cu chiftele maine mancam mici |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu tot asa ciudata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca n-am timp de prostii. Dar acum o mai las sa faca singura. Impreuna cu cineva eu nu pot. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai ales in mini-bucataria mea.
Face Nina niste clatiteeee de-si linge lumea degetele. Mai face orez sau gris cu lapte si acum prajitura asta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sarmale de care nu mai fac pana la Craciun -dar 2,3 zile nu mai gatesc ce-mi place cum suna asta- iar mi s-a urat de impachetat si placinta cu aluat frantuzesc si branza.
Asa ca imi luasi si eu o punga de midii cu creveti amestecate si sapt. viitoare si eu fac un saganaki ca mi-era dor. |
|
|
![]()
|
|
ei lasa ca la mine-i mai mare bucataria insa adevarul este ca NU imi place cand mai e cineva in bucatarie. Omul meu se mai ofera sa m-ajute insa-i zic `mai bine nu`cand am ceva zarzavat e ok ca sta langa usa unde-i gunoiul si nu mi-e-n drum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) altfel insa cand sint in bucatarie sint .... rrrrrr cand apare vreunul la orizont (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
bravo Nina! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:39 AM |
|