![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Cleo, si eu is la fel ca tine. In bucataria mea nu intra nimeni cat timp gatesc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
mamaliguta cu tocanita de curcan
si o mini zacusca (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) doar cat sa ajunga pe 2 3 zile, mi a fost pofta |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu vreau mini zacusca zilele astea excut si eu una ca nu mai pot de pofta.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mda. eu acum visez placinta cu dovleac (ca numa bulina e de vina) dar hilar e si ca fix aseara vorbeam cu mama despre una si zicea ca ea pune si visine si se potrivest de numa'
deci o placinta in foetaj dar umplutura se grupeaza intr-o margine si se ruleaza asa. de fapt rulam coca peste coca. asa kalua lasa, tu nu citi, du-te si te plimba peste ocean (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) noi mancam minunatii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) sa nu mananci pasta de-aia mov de-a lor facuta din ceva radacina de planta mult folosita. Parerea generala (am vazut pe foodtv ) era ca e "yuk" |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De placinta cu dovleac nu-mi faceti pofta, asa ca va puteti desfasura aici in voie.
Sa traiti (IMG:style_emoticons/default/soldiers.gif) , nu pun gura pe nimic movaliu. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nu pune gura pe radaciniv mov (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in rest cine stie ce deserturi hawaiiene mov exista
niste prieteni si-au facut provizii cu nuci macademian de nu stiu cate feluri, foarte bune am mai gustat si din alte locuri si le-am gasit gretos de uleioase |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi plac nucile alea, lui Mr. kalua si mai mult, asa ca avem intotdeauna stoc acasa. Dar numai din alea normale, cu sare sau cu miere. Intr-adevar, sunt cele cu procentul cel mai mare de grasime.
Fiica-mea de-abia asteapta sa manance cheese maccaroni, de-alea din plic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , i-a spus o colega ca-s suuuuper. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu voi face poze la tot ce prind si dau raportul cand ma intorc. |
|
|
![]()
|
|
mama face azi cacciatore de pui
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi saganaki cu midii si creveti. Am gustat crevetii nu ma dau nici cum pe spate, nus ce poate fi asa gustos la ei ca mie nu-mi plac, anw next time fac doar saganaki cu midii far ' de creveti. Si o turtita de cartofi la cuptor.
Caperele alea ce gust au si pe unde se gasesc? Mamaliga cremoasa suna tare bine. |
|
|
![]()
|
|
la noi sint in toate alimentarele, la borcan, gata marinate. Au gust usor picant si acrisor.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:36 AM |
|