![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si-asa-mi vineee cateodaaata doruuule ... sa dau cu cutzitu-n piatra ... de lehamite
da' de gatit ce mai gatiti? pe mine mama m-a banat din bucatarie .... numa' la deserturi am voie. am fasole in gradina: deci face o mancarica de fasole pastai de-aia lata prajita-n unt, putina ceapa, rosii (tot din gradina) si patrunjel verde ...are gust de vara. Apoi un pilaf cu ceapa si ardei rosu. Si poate o ciorba din aripi de curcan. eu aseara am facut-o pe-asta ...cred ca se mai numeste si prajitura Figaro (???) dar nu-s sigura |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, daca fasolea din gradina ta e de-aia fina, fara ate, iti recomand salata asta. Poti pune si niste fasii de ardei copti in ea. Suna foarte normala dar eu una am ramas cu gura cascata la gustul ei.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua hai ti pup si la vedere ca mi-a fost dor de tine (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
suna grozav salata aia. O execut peste vreo 2 zile (ca acum a facut mama mancare cu recolta de fasole) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Azi fac la cerere cremvursti in aluat frantuzesc si paste in sos de smantana cu branza (unt, smantana, parmezan). Gata, mi-am intrat iar in paine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta ma gandeam si eu, ca nici n-ai venit bine din concediu si hop cu tine la bucatarie.
Fetelor, eu am prea multe oua de tara in frigider si vreau sa le vin de hac. As incerca o crema de zahar ars (poate o fac si conforma Monti) sau ce-as mai putea incerca ca sa scap de ouale alea? Nu trebuie sa fie neaparat conform, ca fac pentru sotul. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salata de oua fierte cu ciuperci. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Moaaah, mi s-a facut o pofta de salata asta, ceva de speriat.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai c-am gasit reteta si nu-i grea deloc. Auzi, dar ma gandesc sa nu fie gretoasa, ar merge sa-i adaug niste castraveti murati? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, ca-i strici gustul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Mie nu mi se pare gretoasa deloc, maioneza e doar in doua cu iaurt. Astia pe-aici mai pun si sparanghel in ea, dar mie aia nu-mi prea place. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
actualizare: Forte ma mai uraste? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) cu intarziere: forte te iubeste dar nu prea mai are timp de bucatareala, ca ajunge noaptea acasa. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac la cerere cremvursti in aluat frantuzesc si paste in sos de smantana cu branza (unt, smantana, parmezan). Gata, mi-am intrat iar in paine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am fost la magazinul de delicateturi si-am venit si cu creveti babani de-acolo, deci pastele le fac cu de-astia si sos de smantana, copilului i-oi face de-alea cu parmezan. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:17 PM |
|