![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Miha draga, ai mai multa incredere in tine. Sotul tau ti-a spus cu gura lui ca nu te place?
Poate e numai in capul tau ideea asta. Sunt sigura ca ai multe de oferit si sunt sigura ca sotul tau te apreciaza(sper la adevarata ta valoare). Cat despre dieta, asculta-ma(daca vrei)! NU EXISTA DIETA MINUNE ! De ce sa alegi o dieta draconica si fara sens cand poti pur si simplu sa-ti schimbi cateva obiceiuri culinare? Ai vazut retetele monti? Sunt foarte bune! Incearca cateva si ai sa vezi ca nu te mint si nici nu le laud degeaba. Ca sa-ti fie mai usor RETETE SANATOASE MONTIGNAC Ai mai multe sanse sa slabesti si sa-ti mentii silueta daca mananci sanatos decat daca mananci numai supa de varza tot restul vietii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,190 ![]() |
ai dreptate, mi s-a mai spus ca n-am incredere in mine. in ce priveste citatul, e superb.
si intr-adevar, sotul nu mi-a spus ca nu ma place. doar asa cred eu. n-am de gand sa mananc supa de varza toata viata mea. atunci chiar ca m-as nenoroci. multumesc pentru sfaturi |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
intr-adevar, dieta de varza e oribila. dar la mine a dat rezultate. ideea e sa nu exagerezi cu ea, adica sa n-o tii mai mult de o saptamana, ca atunci e normal sa ai stomacul in pioneze. si daca mai vrei totusi s-o tii, s-o faci dupa cateva saptamani. si bineinteles intre timp sa nu pui la loc. eu am reusit, cele 6 kg pe care le-am dat jos cu prima data, nu le-am pus inapoi vreau sa vad si eu ce e cu Monti asta. urasc si eu dietele, dar am fost intotdeauna grasa si mi-a fost rusine cu mine. ar trebui sa termin cu asta, nu? inca o chestie: am gasit o reteta de-a lui Montignac pe ceva site, ii zice salata bulgareasca. printre ingrediente, nu are oua, dar cand vine vorba s-o faci, salata adica, spune sa tai ouale felii subtiri. intrebare: are oua sau n-are? mai intai si mai intai ia uita-te tu aici ce de bunatati mie nu-mi suna a dieta apoi cu ciorba de varza eu am incercat a 2-a oara dupa vreo 2 ani insa dupa cum spusei nu mi-a mai priit . Asta-i o solutie disperata cand vrei sa intri intr-o rochie faina de ex. Sau te pregatesti sa mergi la strand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La treaba cu rusinea trebuie lucrat serios. Incepem prin a da click pe retetele de la index. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Citim cu atentie si incepem sa zambim cu gandul "wow ce bunatati" si uite asa purcezi frumos pe un drum care te duce spre o silueta de zana si o buna dispozitie stralucitoare |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
off, mai fetelor dar ma innebuniti cu monti asta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ce nu incurajati dezvoltarea unui alt support group aici pe forumul asta pt slabit daca nu e monti? Eu am tinut vreo 4 luni monti si nu am slabit deloc!
nu e cineva pe-aici care sa numere calorii, sau sa tina weight watchers, sau altceva mai echilibrat si care sa nu fie monti?? Ca pentru unii din noi nu functioneaza...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) so...we could use some variety la sectiunea de regimuri de slabit... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu de exemplu am inceput sa imi numar caloriile si sa scriu tot ce mananc, si am slabit vreo 2 kg intr-o luna (nu e spectaculos, dar mananc tare sanatos si nici nu mor de foame), si ma simt cam singurica...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar tot (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
eu nu am de gand sa tin nicio dieta sau sa incerc cine stie ce alte prostii. nu am timp sa prepar acele feluri de mancare si nici rabdarea sa mananc 3 stafide, un mar si apa in fiecare zi.
Cand am constatat ca m-am cam rotunjit, am decis sa nu mai mananc deloc dupa 7 seara. Pe la 6 mancam un mar (si e FOARTE eficient) si-mi tinea de foame pana ma culcam. Chiar daca era mai greut si cei din familie mancau diverse dupa ora 8, am rezistat. In timpull zilei mancam putin si des, dar evitam friptura, junk food si dulciurile . In doar o saptamana pierdusem 2 kg si in 2 saptamani aveam de la 57kg la 53.5 kg la sigur. Si mentionez ca in aceste 2 saptamani nici nu am avut timp sa ma duc la sala. Cat despre dieta cu varza sau alte diete atat de "minunate" majoritatea stim ca dupa ce se termina, punem la loc dublu decat aveam inainte sa o incepem. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
off, mai fetelor dar ma innebuniti cu monti asta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ce nu incurajati dezvoltarea unui alt support group aici pe forumul asta pt slabit daca nu e monti? Eu am tinut vreo 4 luni monti si nu am slabit deloc! nu e cineva pe-aici care sa numere calorii, sau sa tina weight watchers, sau altceva mai echilibrat si care sa nu fie monti?? Ca pentru unii din noi nu functioneaza...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) so...we could use some variety la sectiunea de regimuri de slabit... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu de exemplu am inceput sa imi numar caloriile si sa scriu tot ce mananc, si am slabit vreo 2 kg intr-o luna (nu e spectaculos, dar mananc tare sanatos si nici nu mor de foame), si ma simt cam singurica...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar tot (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Andutz, noi nu fortam pe nimeni sa adopte un regim in pofida altora. Tinem doar ca cele recomandate sa fie sanatoase. In plus, celor care au spus a nu vor o dieta propriu-zisa le-am spus simplu: gratar/peste cu salata si evitatul dulciurilor si fainoaselor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tu stii ca pentru multe dintre noi, Monti a adus echilibru si in alimentatie si la capitolul sanatate, prin urmare e normal sa-l promovam. Cum ar putea cineva care tine MM sa recomande alte diete? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Daca alte fete vor sa tina alt regim sunt binevenite sa vorbeasca despre incercarile lor pe forum. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
da, fanny eu inteleg si e bine ca tot spuneti de monti...ca indeed, se pare ca multe fete au slabit cu el mult...da' la unii nu merge:( si ziceam si eu asa, ca ma simt singurica la capitolul "rejimuri" vorba lu' bunica-mea:D, ca eu imi numar caloriile, si nu prea am unde sa ma laud si eu cu 2 kilutze in minus...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca daca e careva pt care nu a functionat monti si vrea sa incerce altceva (echilibrat si sanatos, ca de nebunii m-am saturat) hai sa...dam mana cu mana si sa ne sustinem aici:)... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Am si eu o intrebare, daca tot spune lumea p-aici ca numara caloriile.
Am auzit ca trebuie sa mananci cel mult 1600 calorii pe zi si daca mananci mai mult, trebuie sa te duci la sala sau sa ai grija sa faci exercitiu mult. De la alte persoane, am auzit de 1200 sau 1000 pe zi. Pana la urma care este maximul de calorii de care ai voie? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Depinde de regimul de viata; e logic ca o persoana a carei munca implica efortul fizic sustinut va avea nevoie de o alimentatie care sa ii acopere necesarul arderilor, alimentatie cu ratie calorica mai mare decit a unei persoane care nu munceste fizic, ci intelectual; cit e ok? Nutritionistii stiu. Ok-ul se calculeaza functie de programul fiecaruia.
|
|
|
![]()
|
|
Am citit niste info de la stafful emisiunii "biggest loser", si dadeau un tabel care spunea ca in functie de cat cantaresti, tu consumi un anumit nr de calorii numai ca sa te mentii (fara sport- un nivel de activitate scazut- pt cei cu profesii sendentare) de ex, la greutatea mea, eu trebuie sa consum 2,400 de cal numai ca sa ma mentin- si orice consum sub asta, ma va face sa slabesc. Un kg de grasime are, cred, aprox. 7,000 de calorii, deci daca mananci cu 700 de cal pe zi mai putin, in 10 zile ai slabit 1 kg.
Eu de obicei incerc sa manac undeva la 1300-1500 cal/zi, dar de obicei ajung la 1800, ceea ce e inca ok, e marginea de sus pe care mi-o permit. Partea mai grea este ca nu pot sa numar mereu caloriile (mai ales la mancarea gatita) si trebuie sa aproximez, si ca sa nu imi tai craca de sub picioare, eu in mod voit exagerez mult aproximarea. De ex am mancat un fel omleta si cu sos de ciuperci la o cafenea frantuzeasca, si nu aveam idee cat ar fi, dar am pus-o la 1,000 de cal just to be on the safe side... Oricum, sub 1,200 nu cred ca te sfatuieste nimeni, chiar daca ai un nivel de activitate scazut. Corpul are nevoie de combustibil pentru functionarea organelor interne. Hope this helps...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th September 2025 - 01:47 AM |
|