![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
v-am mai spus cat de mult va iubesc? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
am citit si eu "Panza de paianjen" si "Mirona" (de altele nu-mi amintesc). si tin minte ca mi-au placut foarte mult, dar nu-mi mai amintesc prea multe, dupa atatia ani (le-am citit in adolescenta). va multumesc ca mi-ati adus aminte de ele, am s-o rog pe mama sa scotoceasca in biblioteca, sa-mi aduca tot ce gaseste. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Jan 21 2008, 08:00 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trebuie sa-mi procur si eu niste carti de aceasta autoare...sau sa dau un search prin biblioteca soacra-mii. Recunosc ca n-am citit nimic de ea.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 20-January 08 Member No.: 3,088 ![]() |
Ce bucurie pe mine sa constat ca multe femei si fete destepte citesc Cella Serghi.Daca ati sti ce rad colegii mei de noi fetele care citim ,spun ei " siropuri de genul Cella". Eu recitesc cu o placere deosebita "Mirona". Mai am o carte preferata: "Arta conversatiei" a Ilenei Vulpescu pe care o recitesc cel putin o data pe an. Indiferent ce carte am in mana sotul meu ma ironizeaza exclamand: "Ooooo! Mirona.. Arta conversatiei.. lectura importanta!!!" YOU are my new BEST friend!..........glumesc, normal! Doar voiam sa-mi arat fascinatia comuna cu a ta pentru Arta Conversatiei. Nu cred ca exista roman mai complex decit asta si daca ar fi dupa mien, as face-o "Biblia" femeii. la orice intrebare are o femeie, mama Sinzianei are cel mai bun raspuns. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Arta Conversatiei e a Ilenei Vulpescu, nu a Cellei Serghi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dragut, daca cascam ochii mai bine... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am nevoie de o vacanta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
am terminat de citit "aceasta dulce povara, tineretea" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
trebuia sa ma laud... si am inceput "Mirona" care era ordinea la astea cu Panza de paiajan? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vezi dupa anul aparitiei si uita-te pe coperta interna sa vezi daca nu e e reeditare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
good idea!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nici daca ma bateai nu ma gandeam la asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Albinutza pupici...eu zic sa citesti prima data "Panza de paianjen" si dupa "Pe firul..."
Pentru mine "Panza" Celliei ramane de departe cartzulia preferata desi multe carti s-au zbatut sa ii ia locul. O mai iau la puricat din cand in cand si zambesc nostalgic deoarece am notite pe margini de pagini. |
|
|
![]()
|
|
Am citit Panza de paianjen, acum citesc Mirona.
Imi este ciuda ca in graba in care am plecat de acasa, nu am reusit sa-mi iau la mine si Panza de paianjen... sa o recitesc... dar asta e! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am gasit in biblioteca Mirona si ma intrebam daca o fi buna, pentru ca nu auzisem de ea, insa mi-am amintit ca am vazut aici, pe elady, numele Cella Serghi drept topic si uite ca m-ati convins sa o citesc si sa citesc si restul cartilor ei, daca voi fi incantata de aceasta.
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:47 PM |
|