![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Dore ,vreau sa-ti spun si eu ca scrii deosebit de frumos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si ca ar fi bine sa scrii in fiecare zi,mie mi-ar placea tare mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Dore,scrii deosebit de frumos si cred ca esti o persoana foarte sensibila la tot ce e frumos.Cred ca e o mare placere sa ai o persoana ca tine aproape. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Te pup si astept sa mai scrii ceva care sa ne dea de meditat. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Ai azi cinci minute pentru cuvinte mari?
Niciodată, întotdeauna, absolut, enorm, nimic, tot ... lista completă necesită mult timp pentru întocmire, iar noi avem un buget limitat. Unitatea de timp se dovedeşte a fi monedă capricioasă, nu se acordă credite, nu ai dobândă fiindcă nu se fac depozite, insă sunt mereu penalizări. De exemplu, dacă nu ai luna asta o zi numai pentru tine nu ai cine ştie ce penalizare. Însă dacă azi nu ai cinci minute pentru tine, mâine nu ai, poimâine iarăşi nu, dobânda este copleşitoare. Investiţia de durată este concentrată în stropul zilnic de realitate, în zâmbetul pe care nu ţi-l vede nimeni. Nimeni, alt cuvânt mare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru el avem alte minute în altă zi. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Din colecţia "aventuri":
Cum necum, se schimbaseră datele problemei şi trebuia să petrec două zile în plus la Marrakesh, singura legătură către Beirut era cea stabilită iniţial şi nu puteam schimba nimic. Am ales să rămân în hotel, însă nu era chip să evit invitaţia la cină pe care un colaborator localnic o reiniţializa mai des decât ar fi fost politicos şi pe care o refuzasem la fel de des. Nu am regretat că m-am dus, episodul orez cu fidea a rămas antologic, nu înţeleg nici acum de ce poartă acest nume o mâncare ce conţine o jumătate de viţel pe lângă câteva boabe de orez şi câteva moaţe de fidea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici azi nu am cinci minute pentru nimeni. Am un bob zăbavă pentru cineva care pricepe rostul lumii dintr-un cuvânt, fără schiţe, doar cu momente. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tare-mi place sa te citesc
si daca mai e cazul: sedere placuta pe meleaguri straine |
|
|
![]()
|
|
Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mulţumesc, tot rătăcesc fără să mă pierd.
|
|
|
![]()
|
|
Mă uit din ce în ce mai rar în urmă - nu am crescut, nici mai înţeleaptă nu am devenit, nici mai înţelegătoare nu mă aflu, mai sănătoasă nici vorbă.
Mă simt mai fericită fără să ştiu de ce şi fără să mă întreb; întrebările sunt în grija altora. Din tot ce mi-am dorit anul ăsta, nu mi-a ieşit momentul arta arabă la Luvru şi nici că o să-mi iasă, fiindcă e închisă zona până în 2010. Lasă că mai sunt castele, vorba aia, mai ales în Spania. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aş vrea să mai râdem împreună, să ne mai scriem, să ne mai placă să ne jucăm. Ne-ar trebui un festival al prieteniei, frumos, fără gălăgie, în puţine cuvinte. Ţi-am promis poveşti, de-alea de cinci minute. Curând. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bine ai revenit Dore (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mi-era dor de tine!
|
|
|
![]()
|
|
Şi mie mi-a fost dor, Teocris. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Găsim azi cinci minute pentru promisiunile neţinute. Atât cât îţi mai poţi aminti, aduna-le pe toate şi aşterne-le peste toate tristeţile. A trecut timp, i-ai spune omului ce se întâmplase, dar nu îl mai ai la îndemână. Să-l cauţi pentru atâta lucru, pare slăbiciune, nu-i destul. Eşti mândru de toate promisiunile neţinute, ale tale şi ale altora, fiindcă ele în toată amărăciunea au dat cea dintâi lecţie timpului - aceea că cu oricâtă încăpăţânare ar trece, o fiinţă neştiută îţi numără clipele şi se închină la ele. |
|
|
![]()
|
|
Cinci minutele de azi sunt pentru seducţie.
Fie că e vorba despre un obiect sau un om frumos, odată sedusă vei pierde fie bani, fie timp, poate ambele plus o felie generoasă de timp. Acum, independent de orice criză (aia celebră, financiară sau aia de final de vară, emoţională) îţi faci un pustiu de bine şi aderi la noul trend, ăla cu economiile. De mâine dă buzna toamna şi se cere o reinventare, pe care o lansezi chiar acum, odată cu primul zâmbet al unei amieze de luni. Deja ştii de ani buni că de mâine te aşteaptă restul vieţii tale, iar cine n-a ţinut pasul cu tine în reinventarea asta se va cuibări fără îndoială în reinventarea altcuiva. Şi dacă toamna te-a sedus deja cu promisiunile ei, bucură-te că ai mai pus deoparte o felie de suflet. |
|
|
![]()
|
|
Cinci minutele de azi sunt tribut timpului trecut, în care inima simţea mai multe şi mintea ştia mai multe cuvinte pentru a le spune.
Ne cuibărim pe după griji, trăim mai mult în ochii celorlalţi şi mai puţin în propriul suflet. Iar optimismul, azvîrlit demult din turnul nebuniei şade, nu cu capul spart aidoma adevărului, ci in vechiul cufăr, cel neferecat. De azi înainte fiecare vorbă bună spusă altuia adaugă o nouă zi zilelor tale - hai şi numără. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 05:56 PM |
|